spokojny pisze:Jest bardzo źle, cud że startujemy, Wojciechowski to powtarza a kibiców nawet nie stać na parę oklasków
Mam jedno pytanie: Czy mądrosc przebrała Ci umysł i sie właśnie wylała wodospadem na klawiature?
spokojny pisze:Jest bardzo źle, cud że startujemy, Wojciechowski to powtarza a kibiców nawet nie stać na parę oklasków
Fantys pisze:Cooper pisze:Lampartowi dobrze ławka zrobi. A Franek te 3 lampartowe punkty powinien zrobićW jednym biegu
Cooper i słowo się rzekło,najlepsza średnia w lidze szkoda ze zawody zakończył po jednym biegu.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:Póki co gorszy jest od nas Rybnik, ale krążą po Polsce ploty, że robią podejście pod mocnego grajka z wyższych sfer. Nie chce mi się w to wierzyć, ale forse na niego mają, to kto wie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
klops pisze:Potwierdza się niestety teza, że jak Marian nie spreparuje toru to mamy problem.
klops pisze:Obal tą tezę to się zawstydzę.
Masi pisze:Jak dla mnie to Szombierski albo Jabłoński. A jak jeszcze wyższe sfery, to Smoliński. Bo Lindgrean chyba Stasiu Chomski nie puści, mimo, że ligę ma przegraną.
Czarek pisze:klops pisze:Obal tą tezę to się zawstydzę.
Za obecnego trenera nie było tu spreparowanego toru tj. takiego z celowo, nierównomiernie ułożoną nawierzchnią. Taki był tylko po ingerencji komisarzy tzn. twardy przy krawężniku, z mułem pod bandą.
W Opolu poradzono sobie z dmuchawcami robiąc po po wewnętrznej buspas dla Czechowicza. Można?niespokojny pisze: A nasz tor nie sprzyja walce od momentu kiedy założono dmuchawce i tor stał się jeszcze węższy niż był.
Taki Bjarne by wszystkich porobił na tym torze. Na Watta zabrakło mi kilku metrów.
Jinxsior pisze:Odszedł Sprawka
harry pisze: Oni trenowali mocno od niedzieli, mieli w czwartek bardzo mocno obsadzony turniej a my jeden smiechu warty pseudotrening. Nie da rady wygrywac meczów przy takim podejściu.