janek pisze:Wardzała na treningach nie zwraca uwagę kto wygrywa starty i rozgrywa pierwszy łuk, on patrzy tylko kto przyjedzie pierwszy na 1 czy 2 okrążenia i kto ma jaki czas. Nie tędy droga trenerze
Dla mnie to suchar roku
janek pisze:Wardzała na treningach nie zwraca uwagę kto wygrywa starty i rozgrywa pierwszy łuk, on patrzy tylko kto przyjedzie pierwszy na 1 czy 2 okrążenia i kto ma jaki czas. Nie tędy droga trenerze
Moran pisze:7. Piosicki - ja nie wiem, no name przyjeżdża i robi 33d, ośmieszył trenujących tu zawodników
spokojny pisze:Bardzo mi przykro ale jak to wszystko dupnie to pozostanie jeździć na żużel do Rzeszowa lub Krosna. Czy wy tego nie widzicie?
Davidsson woli przyczepne tory? No nie wiem, mnie on zawsze bardziej kojarzyl sie z betoniarzem-startowcem, ktory raczej unika walki na dystansie. Gniezno uwielbia jezdzic na betonach i wiadomo to nie od dzisiaj. Uwazam, ze mozemy niezle strzelic sobie w stope robiac taki sam tor jak na Rzeszow. Bjarne - owszem, pojedzie wszedzie bez wzgledu na to, jaka nawierzchnie przygotujemy. Jedynie Misiek i Watt maja realne szanse z nim powalczyc. Dlatego kluczowa bedzie postawa reszty gnieznian, ktorym trzeba jak najbardziej uprzykrzyc zycie w niedziele.
GIGI pisze:janek pisze:Wardzała na treningach nie zwraca uwagę kto wygrywa starty i rozgrywa pierwszy łuk, on patrzy tylko kto przyjedzie pierwszy na 1 czy 2 okrążenia i kto ma jaki czas. Nie tędy droga trenerze
Dla mnie to suchar roku
Cooper pisze:Lampartowi dobrze ławka zrobi. A Franek te 3 lampartowe punkty powinien zrobićW jednym biegu
niespokojny pisze:
Mamy trochę szczęścia że Harris jedzie straszny piach. Jak się nie obudzi to powinniśmy się utrzymać. Stoczymy walkę z Rybnikiem i Łodzią o utrzymanie.

Maxx pisze:Panie Wardzała, zerwij pan z betonem w Lublinie.

Speedway-Mati pisze:Może i by zerwał, tylko co w sytuacji jak przyjedzie jeden czy drugi komisarz i będzie kazał ubijać na potęgę?
Ma się później tłumaczyć w śmieszny sposób, że na treningu mieliśmy przyczepnie bo tak Nam pasuje, a na meczu było ubite, bo tak sobie komisarz zażyczył?