Przeciesz barwy Tż-tu są niebiesko biało żółte!!!! a nie żółto biało niebieskie (Motor).
Pozdro.
sting126 pisze:Apocalips pisze:bo czarno-czerwone to były barwy LKŻ-u Lublin jeżeli dobrze pamiętam
Barwy LKÅ»-u byly czerwono-zielone
meesha pisze:Barwy LKŻ były czarno - czerwone. I jestem tego pewien na 99%. A jak to jest teraz? Ja cały czas myślałem, że wróciliśmy do barw Motoru (żółto - biało - niebieskie) a tymczasem widzę, że niekoniecznie tak jestMoże ktoś podać oficjalne barwy TŻ Lublin
sting126 pisze:Apocalips pisze:meesha pisze:Barwy LKŻ były czarno - czerwone. I jestem tego pewien na 99%. A jak to jest teraz? Ja cały czas myślałem, że wróciliśmy do barw Motoru (żółto - biało - niebieskie) a tymczasem widzę, że niekoniecznie tak jestMoże ktoś podać oficjalne barwy TŻ Lublin
No właśnie mi też się tak wydawało. To jak z tym w końcu jestBarwy LKŻ-u były czarno-czerwone, czy czarno-zielone
Niech mnie ktoś oświeci
ja mam jeszcze z tych czasow szalik i dwie naklejki gdzie jest czarne logo LKÅ» na tle kwadratu zielono-czerwonego...
michas pisze:co ty gadasz o jakiej nazwie Motor po co wracac do przseszlosci TZ jest najlepsza nazwa dla naszego klubu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TÅ» z Lublina najlepsza w polsce druzyna !!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie, motor był miał swój czas, teraz jest TŻ... i niech tak pozostanie