jack08 pisze:No i brawo. Kara jak najbardziej zasłużona. Sprawka nie złamał żadnego punktu kontraktu, a chłopaki tak.
Mam nadzieje, że DS nie odpuści i chłopaki dostaną po dupie.
?
http://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8
jack08 pisze:No i brawo. Kara jak najbardziej zasłużona. Sprawka nie złamał żadnego punktu kontraktu, a chłopaki tak.
Mam nadzieje, że DS nie odpuści i chłopaki dostaną po dupie.
Łoptymista pisze: Czy u nas też nie ma pieniędzy?? Co się stało z oszczędnościami?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
mlody26 pisze:Na razie darek wyslal obrazonej czwórce grube tysiące kary za zniesławienie klubu na nielegalnej konferencji. Jak chlopaki zaplacą to moze starczy na jakiego Larsena czy Szlajna...
Tak sie zastanawiam. kary to wymiganie się od uregulowania należności czy może to co wyżej?
istred pisze:mlody26 pisze:Na razie darek wyslal obrazonej czwórce grube tysiące kary za zniesławienie klubu na nielegalnej konferencji. Jak chlopaki zaplacą to moze starczy na jakiego Larsena czy Szlajna...
Tak sie zastanawiam. kary to wymiganie się od uregulowania należności czy może to co wyżej?
Skoro "zniesławienie" to niech Sprawka zgłosi to do prokuratury, przecież to przestępstwo.
Mam nadzieję, że tym razem prezes nie odpuści i sprawa będzie miała dalszy bieg - z korzyścią dla klubu może to nie będzie, ale przynajmniej ubaw będzie po pachy
Jeszcze jedna myśl przychodzi mi do głowy - liczę, że kolejna szopka z "karami" nie jest spowodowana dziurą w budżecie klubu. Księgowym nie jestem, ale wydaje mi się (sądząc po historiach w innych klubach), że takimi wierzytelnościami można poprawić bilans.
Blinki pisze:A JA SIĘ CIESZĘ Z TEGO ŻE IM WYSŁAŁ TAKIE "PISMO". SKORO ORGANIZUJĄC JAKĄŚ KONFERENCJĘ OBRAŻAJĄ I DZIALAJĄ NA NIE KORZYŚĆ KLUBU TO NIECH TERAZ PŁACĄ. BARANY
Mad pisze:Przemawia za Tobą widzę lokalny patriotyzm.
mustafa pisze:Mad pisze:Przemawia za Tobą widzę lokalny patriotyzm.
Lokalny patriotyzm? Takie żużlowe Jelenie(wskie) idą tam gdzie im więcej zapłacą i mają daleko w ... lokalny patriotyzmA to kibic pozostaje z klubem i jego smrodem na bardzo długo.
mustafa pisze:a wskaż mi klub w lidze który nie walczy o swoje.
nawet Toruń bo blamażu miał taką "czelność".
Mad pisze:Mam nadzieję, że Sprawka i jego metody skutecznie odstraszą zawodników do jazdy w naszym klubie.
Łoptymista pisze:Jak zarzad tak chcial ukarac zawodnikow, to trzeba bylo to od razu zrobic, a nie przypominac sobie po kilku miesiacach.