Motor Lublin - Orzeł Łódź 30.06.2013 (nd) g. 19:30
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 30.06.2013 (nd) g. 19:30
Byłem na treningu i faktycznie Wardzała dostał jakieś info o komisarzu. Delikatnie rzecz ujmując nie był zadowolony. Tylko ja czegoś nie rozumiem, jak może być jutro komisarz skoro nigdzie nie ma oficjalnego potwierdzenia? Nie powinien pojawić się jakiś komunikat?
no to niezła zagrywka Łodzian. Nic się nie odzywali z komisarzem, czekali aż nasi odbędą treningi i spasują się do przyczepnego toru, a tu nagle w ostatniej chwili komisarz... 
o ile to prawda z tym komisarzem.
Mam nadzieję że przynajmniej jak popada porządnie to z tego toru nie będzie dało się zrobić skały.
o ile to prawda z tym komisarzem.
Mam nadzieję że przynajmniej jak popada porządnie to z tego toru nie będzie dało się zrobić skały.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
1. Na wniosek KŻ Orzeł Łódź, GKSŻ wyznacza komisarza toru - kol. R.Owsianego oraz
asystenta komisarza toru - kol. G.Janiczaka na mecz 11. rundy DM I Ligi w dniu 30 czerwca
2013 pomiędzy Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - KŻ Orzeł Łódź.
2 komisarzy w Lublinie
Naczelny obrońca Karola Barana.
- niespokojny
- Trener
No to już kombinują
. Nowa taktyka, info o komisarzu w ostatniej chwili
. Ale mają pecha. Tydzień temu mieliśmy solidny trening na betonie. Jedynie Woodward powinien sobie poćwiczyć. Można go wypuścić na próbę toru.
Trzeba się przygotować na emocjonujący meczyk, to pewnie jeszcze nie koniec kombinacji. Martwi mnie tylko że Madej od nas jedzie, bo to darmowe punkty dla Łodzi.
Trzeba się przygotować na emocjonujący meczyk, to pewnie jeszcze nie koniec kombinacji. Martwi mnie tylko że Madej od nas jedzie, bo to darmowe punkty dla Łodzi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kombinuja, bo spadek zaglada w oczy. A niech sobie biora tych komisarzy i asystentow i praktykantow. Jutro trzeba Lodz pogonic, najlepiej wysoko, to nastepnym razem przyjada juz bez niego. Ktos kto jedzie o nic, to z komisarza korzystac nie bedzie, bo szkoda kasy.