Motor Lublin - Orzeł Łódź 30.06.2013 (nd) g. 19:30
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 30.06.2013 (nd) g. 19:30
Byłem na treningu i faktycznie Wardzała dostał jakieś info o komisarzu. Delikatnie rzecz ujmując nie był zadowolony. Tylko ja czegoś nie rozumiem, jak może być jutro komisarz skoro nigdzie nie ma oficjalnego potwierdzenia? Nie powinien pojawić się jakiś komunikat?
no to niezła zagrywka Łodzian. Nic się nie odzywali z komisarzem, czekali aż nasi odbędą treningi i spasują się do przyczepnego toru, a tu nagle w ostatniej chwili komisarz... 
o ile to prawda z tym komisarzem.
Mam nadzieję że przynajmniej jak popada porządnie to z tego toru nie będzie dało się zrobić skały.
o ile to prawda z tym komisarzem.
Mam nadzieję że przynajmniej jak popada porządnie to z tego toru nie będzie dało się zrobić skały.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
1. Na wniosek KŻ Orzeł Łódź, GKSŻ wyznacza komisarza toru - kol. R.Owsianego oraz
asystenta komisarza toru - kol. G.Janiczaka na mecz 11. rundy DM I Ligi w dniu 30 czerwca
2013 pomiędzy Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - KŻ Orzeł Łódź.
2 komisarzy w Lublinie
Naczelny obrońca Karola Barana.
- niespokojny
- Trener
No to już kombinują
. Nowa taktyka, info o komisarzu w ostatniej chwili
. Ale mają pecha. Tydzień temu mieliśmy solidny trening na betonie. Jedynie Woodward powinien sobie poćwiczyć. Można go wypuścić na próbę toru.
Trzeba się przygotować na emocjonujący meczyk, to pewnie jeszcze nie koniec kombinacji. Martwi mnie tylko że Madej od nas jedzie, bo to darmowe punkty dla Łodzi.
Trzeba się przygotować na emocjonujący meczyk, to pewnie jeszcze nie koniec kombinacji. Martwi mnie tylko że Madej od nas jedzie, bo to darmowe punkty dla Łodzi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kombinuja, bo spadek zaglada w oczy. A niech sobie biora tych komisarzy i asystentow i praktykantow. Jutro trzeba Lodz pogonic, najlepiej wysoko, to nastepnym razem przyjada juz bez niego. Ktos kto jedzie o nic, to z komisarza korzystac nie bedzie, bo szkoda kasy.
No to będzie jazda
Niech nas nienawidzą, byle się nas bali 
Guzik im da komisarz, pomocnik i pomocnik pomocnika i jeszcze pomocnik ich wszystkich razem wziętych.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Guzik im da komisarz, pomocnik i pomocnik pomocnika i jeszcze pomocnik ich wszystkich razem wziętych.
Zebys sie nie zdziwil jak zobaczysz jutro mine Mariana i stan toru.
A wiadomo juz jakim skladem przyjezdzaja? bo jak bez Larsena, Kildemanda (w co nadal ciezko mi uwierzyc) to nawet z 5 komisarzami nic nie powalcza.
Ano właśnie. Jeśli biorą komisarza, to znaczy, ze jednak Duny będą, bo inaczej to byłoby wywalanie kasy w błoto, a tego Vito don Skrzydlewski już nie robi.
Mam nadzieję, że tym razem komisarz nie będzie taką parówą jak Gałandziuk i zrobi tor do walki, albo, że będzie parówą, ale deszcz, który ma padać około 14 zrobi swoje i obejrzymy ciekawe zawody. Optymalny scenariusz: Orzeł z Duńczykami, piękny mecz z akcjami Kildemanda z Baranem czy Miesiącem, albo Woodwardem, zakończony naszą wygraną za trzy. Oby się sprawdziło.
Mam nadzieję, że tym razem komisarz nie będzie taką parówą jak Gałandziuk i zrobi tor do walki, albo, że będzie parówą, ale deszcz, który ma padać około 14 zrobi swoje i obejrzymy ciekawe zawody. Optymalny scenariusz: Orzeł z Duńczykami, piękny mecz z akcjami Kildemanda z Baranem czy Miesiącem, albo Woodwardem, zakończony naszą wygraną za trzy. Oby się sprawdziło.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Wygląda na to, że specjalnie mącą, żeby nas wyrolować. Niby nie będzie komisarza a jednak jest, niby nie będzie Duńczyków a jednak pewnie będą. Ślączka jest do wszystkiego zdolny. To chyba największy cwaniak i kombinator jakiego znam. Nawet ci z Ostrowa przy nim to pikuś.
Ale jedno mu trzeba przyznać - w przeciwieństwie do Widery zna się na żużlu i to znakomicie. Taki trener to skarb.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Masi pisze:Ale jedno mu trzeba przyznać - w przeciwieństwie do Widery zna się na żużlu i to znakomicie. Taki trener to skarb.
Daj spokoj mierny zuzlowiec i jeszcze gorszy trener,prezes,toromistrz(kto wie ile on ma jeszcze funkcji w Lodzi)Jak nie wejda do czworki Witek go szybko pozegna.Jutro bedzie latal plakal a i tak przegra i wszystko bedzie wina toru.Zobaczyc jego zawiedzona morde jutro.Bezcenne.Zaplac za bilet karta Mastercards
Odnoszę wrażenie,że obaj Duńczycy stawią się dziś w Lublinie i czeka nas fajne zwycięstwo po zaciętym pojedynku.
Osobiście się cieszę z takiego przebiegu sytuacji wolę 50-40 niż 60-30
Osobiście się cieszę z takiego przebiegu sytuacji wolę 50-40 niż 60-30
Czyli dzisiaj beton, jazda gęsiego od startu do mety i może coś tam pod zegarem będzie trzymać na szerokiej. Powtórka z meczu z Ostrowem. Co do Duńczyków to pewnie zjawią się w Lublinie.
MOTOR LUBLIN
Żeby tylko mecz się nie zaczął z godzinnym opóźnieniem jak w ubiegłym sezonie
btw zapłaciliśmy tą domniewaną kare 50tys. za niby nieregulaminowy tor z poprzedniego meczu z Łodzią w Lublinie w tamtym sezonie?
btw zapłaciliśmy tą domniewaną kare 50tys. za niby nieregulaminowy tor z poprzedniego meczu z Łodzią w Lublinie w tamtym sezonie?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dzisiaj nic nam nie grozi przecież tor będzie regulaminowy za sprawą komisarza. Czy ktoś już był na stadionie? co się dzieje na torze? bronują czy wałują? 
Impreza zaczyna się 8 h przed meczem czyli dopiero teraz :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
czy można sobie teraz jeszcze wejść na stadion?
Perez pisze:Żeby tylko mecz się nie zaczął z godzinnym opóźnieniem jak w ubiegłym sezonie![]()
Nie, i nie musimy płacić. Z tego co pamiętam kara została zamieniona na dwu dniową organizację zaplecza kadry juniorów.

Odbiegając delikatnie od tematu, spotkałem wczoraj spacerującego Cama ze swoim teamem na litewskim o 24. Miał na kim Australijczyk oko zawiesić o tej porze:)
czy łodzianie wybierają się do nas na mecz??
Ja widzialem piecioro 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Jest szansa na 2 lige 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych