Co do meczu: Emocje jak nigdy, ale to chyba bardziej z tego, że przegrywaliśmy i o każdy bieg się drżało. Gardła nie czuje

. Myślałem, że komisarz toru to bedzie działał na troszke innych zasadach. To nie komisarz tylko ubijacz jeśli już. Fajnie, że Jeleń wraca do siebie, szkoda Łukaszewskiego bo chłopak z każdym meczem jest coraz to słabszy. Borowicz totalna mizeria. Sędzia to przypominał jakiegoś dziwaka, bo nie wiem jak nazwać jego zachowania. Czerwona kartka dla Andrieja nie powinna mieć miejsca, przepisy mówią całkiem o czym innym. Ogólnie drużyna się spięła i fajnie, że wygraliśmy ten mecz. Widać jak chłopaki byli naładowani i gadanie na trybunach na tego czy drugiego że jest debilem bo wjechał w tasme albo sie wywrócił przy ataku (Miesiąc) jest idiotyzmem.
Co do zamieszania z Andriejem: Śmieszne są zachowania ludzi z Ostrowa. Widera totalna plama ... totalny amator. O jakim Fair-Play on mówi ? Powiedział, że matka go nauczyła sprawiedliwości. A wypominania pomocy innym też go nauczyła ? Śmieszny typ. W ogóle śmieszne środowisko ostrowskie. Tak jak ktoś już napisał chciałbym zobaczyć ich ryje, jak będziemy wygrywać w Ostrowie. Dołączam się do pomocy dla Andrieja, jeśli takowa będzie organizowana. Szkoda mi strasznie chłopaka. Klub powinien otoczyć go ciepłem i jak najlepszą opieką.
Tyle na chłodno