Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Blinki
Junior

Re: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00

#351 Postautor: Blinki » 11 czerwca 2013, o 15:04

kibicLBN pisze:Ani Gieruckis, ani Bogdanow nie namiesza. Bogdanow kręci mega średnią wyjazdową 0,7. Nic nie jedzie zupełnie na wyjazdach. W Łodzi mecz Dźwińskowi wygrało 4 zawodników: Ropa, Lebiediew, Puodżuks i Joonas właśnie. Troszkę dołożył Gieruckis ale to wynika z tego że w Łodzi jeżdżą takie "talenty" jak Pytel i Jamróg...
Tego meczu nie powinniśmy przegrać, jeśli będzie Kylmaekorpi powinni wykręcić ok 40 pkt. Bez niego powinna być chłosta.

Tak a w Lublinie takie talenty jak Łukaszewski, Jeleniewski i Madej <hahahaha>
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

Awatar użytkownika
lombard
Senior

Re: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00

#352 Postautor: lombard » 12 czerwca 2013, o 07:23

KosaRKS pisze:Jednocześnie prosimy, żeby na sektorze siadały osoby, które CHCĄ dopingować.
Cóż za mocny apel :lol: To ja proponuję i apeluję aby wszyscy palacze tytoniu siadali na łuku centralnym tam gdzie się najbardziej kurzy. Pokurzycie razem z torem i my będziemy mogli oddychać świeżym powietrzem delektując się spotkaniem 8)
Masi pisze:A jak dla mnie to albo pojadą awizowanym, albo zobaczymy kogoś nowego zamiast Joonasa.

A ja spodziewam się dwóch zmian: Joonasa i jeszcze kogoś. 8)

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

Re: Odp: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:

#353 Postautor: mundzio » 12 czerwca 2013, o 09:51

lombard pisze:
KosaRKS pisze:Jednocześnie prosimy, żeby na sektorze siadały osoby, które CHCĄ dopingować.
Cóż za mocny apel :lol: To ja proponuję i apeluję aby wszyscy palacze tytoniu siadali na łuku centralnym tam gdzie się najbardziej kurzy. Pokurzycie razem z torem i my będziemy mogli oddychać świeżym powietrzem delektując się spotkaniem 8)
Masi pisze:A jak dla mnie to albo pojadą awizowanym, albo zobaczymy kogoś nowego zamiast Joonasa.

A ja spodziewam się dwóch zmian: Joonasa i jeszcze kogoś. 8)

Jestem jak najbardziej za, a moze jeszcze jakies madre podzialy? Moze trzeba sie wzrostem i waga usadzac zeby nikt nikomu nie zaslanial?

tapatalked