Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Blinki
Junior

Re: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00

#351 Postautor: Blinki » 11 czerwca 2013, o 15:04

kibicLBN pisze:Ani Gieruckis, ani Bogdanow nie namiesza. Bogdanow kręci mega średnią wyjazdową 0,7. Nic nie jedzie zupełnie na wyjazdach. W Łodzi mecz Dźwińskowi wygrało 4 zawodników: Ropa, Lebiediew, Puodżuks i Joonas właśnie. Troszkę dołożył Gieruckis ale to wynika z tego że w Łodzi jeżdżą takie "talenty" jak Pytel i Jamróg...
Tego meczu nie powinniśmy przegrać, jeśli będzie Kylmaekorpi powinni wykręcić ok 40 pkt. Bez niego powinna być chłosta.

Tak a w Lublinie takie talenty jak Łukaszewski, Jeleniewski i Madej <hahahaha>
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#352 Postautor: lombard » 12 czerwca 2013, o 07:23

KosaRKS pisze:Jednocześnie prosimy, żeby na sektorze siadały osoby, które CHCĄ dopingować.
Cóż za mocny apel :lol: To ja proponuję i apeluję aby wszyscy palacze tytoniu siadali na łuku centralnym tam gdzie się najbardziej kurzy. Pokurzycie razem z torem i my będziemy mogli oddychać świeżym powietrzem delektując się spotkaniem 8)
Masi pisze:A jak dla mnie to albo pojadą awizowanym, albo zobaczymy kogoś nowego zamiast Joonasa.

A ja spodziewam się dwóch zmian: Joonasa i jeszcze kogoś. 8)

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

Re: Odp: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:

#353 Postautor: mundzio » 12 czerwca 2013, o 09:51

lombard pisze:
KosaRKS pisze:Jednocześnie prosimy, żeby na sektorze siadały osoby, które CHCĄ dopingować.
Cóż za mocny apel :lol: To ja proponuję i apeluję aby wszyscy palacze tytoniu siadali na łuku centralnym tam gdzie się najbardziej kurzy. Pokurzycie razem z torem i my będziemy mogli oddychać świeżym powietrzem delektując się spotkaniem 8)
Masi pisze:A jak dla mnie to albo pojadą awizowanym, albo zobaczymy kogoś nowego zamiast Joonasa.

A ja spodziewam się dwóch zmian: Joonasa i jeszcze kogoś. 8)

Jestem jak najbardziej za, a moze jeszcze jakies madre podzialy? Moze trzeba sie wzrostem i waga usadzac zeby nikt nikomu nie zaslanial?

tapatalked

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#354 Postautor: Manitou » 12 czerwca 2013, o 23:29

Demokracja na tym forum sięga zdecydowanie za daleko... Ja proponuję taki podział, żeby osoby piszące posty od rzeczy siadały w pierwszym rzędzie pod płotem. Lombard i mundzio pierwsze dwa miejsca pewne. Jak Ci lombard się apel nie podoba, to może mocniejszy zaproponujesz? Albo może podejdziesz do Kosy w czwartek i go wtedy wyśmiejesz razem z jego apelem? :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#355 Postautor: mundzio » 12 czerwca 2013, o 23:32

Manitou pisze:Demokracja na tym forum sięga zdecydowanie za daleko... Ja proponuję taki podział, żeby osoby piszące posty od rzeczy siadały w pierwszym rzędzie pod płotem. Lombard i mundzio pierwsze dwa miejsca pewne. Jak Ci lombard się apel nie podoba, to może mocniejszy zaproponujesz? Albo może podejdziesz do Kosy w czwartek i go wtedy wyśmiejesz razem z jego apelem? :lol: :lol: :lol:

A gdzie wolnosc ?! ...

Kazdy kibicuje jak umie. To nie powod do podzialow, jak tu proponujecie ...

A ...

Albo nie, powstrzymam sie ... ;D
tapatalked

Pirat

#356 Postautor: Pirat » 12 czerwca 2013, o 23:43

A...
Albo napisze :)

A...więc,mundzio jak nie umiesz kibicować to nie udzielaj się głupio !
Narzekasz cały czas,jak jesteś taki mądry to przyjdź i poprowadź doping.
Proponujemy podział ponieważ to co miało miejsce na meczu z Rawiczem to pomyłka i albo będzie prawdziwa ŻYLETA albo będzie lipa po całości.Jeśli przychodzisz na mecz i siadasz na sektor EUPHORI wiąrze się to z tym że będziesz drzeć ryja ile masz sił.

Davv
Kadrowicz

#357 Postautor: Davv » 13 czerwca 2013, o 06:40

Idzcie wszyscy do doktora. Sektor Euphori? Żyleta? A to może wy się przenieście, znajdziecie sobie mniejszy sektor i wtedy będzie cały na żółto. Na cywilizowanych stadionach "ultrasi" siadają zazwyczaj w trochę innych miejscach. Proponuję sektor przy dawnym barku to na bank będzie cały na żółto.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#358 Postautor: spokojny » 13 czerwca 2013, o 07:40

Przesiadka na inne miejsce bylaby niezgodna z tradycja, odkad pamietam na tamtym sektorze byla zawsze zyleta. Zgadzam sie z apelem kosy, tamten sektor powinien byc dla zagorzalych kibicow chetnych drzec sie. Jednak cisza na meczu z rawiczem byla uzasadniona czym innym, mianowicie mecz nudny i bez stawki. Dzis bedzie lepiej :D. P.s nieslusznie zjechaliscie lombarda, nic zlego nie mial na mysli, ale czytaniem ze zrozumieniem nikt tu nigdy nie grzeszyl.

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#359 Postautor: mundzio » 13 czerwca 2013, o 08:37

Pirat pisze:A...
Albo napisze :)

A...więc,mundzio jak nie umiesz kibicować to nie udzielaj się głupio !
Narzekasz cały czas,jak jesteś taki mądry to przyjdź i poprowadź doping.
Proponujemy podział ponieważ to co miało miejsce na meczu z Rawiczem to pomyłka i albo będzie prawdziwa ŻYLETA albo będzie lipa po całości.Jeśli przychodzisz na mecz i siadasz na sektor EUPHORI wiąrze się to z tym że będziesz drzeć ryja ile masz sił.

A to dobre. Prawdziwy doping tylko na sektorze euphorii. Siedze na zylecie, tyle ze w czesci, jak wy to mawiacie 'dla piknikow'. Kibicuje jak umiem, podobnie jak osoby tam siedzace. Tyle w temacie.

A co do narzekania, to Ty chyba kobiety nigdy nie miales, skoro uwazasz ze to ja narzekam :D

tapatalked

Raczej

#360 Postautor: Raczej » 13 czerwca 2013, o 09:49

"Żyleta" hahaha nie ośmieszajcie się

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#361 Postautor: Manitou » 13 czerwca 2013, o 10:18

@ Raczej:
Odnosząc się do postu zbulwersowanego piknika sam się ośmieszasz tak na marginesie :P Dobrze wiesz, że tu nie ma zamordyzmu i różne osobniki różne głupoty mogą tu pisać.

@ Ruch zbulwersowanych:
Ktoś nie ma ochoty się stosować do apelu, to się nie zastosuje, tylko po co o tym klepać tutaj? Chłopaki grzecznie proszą, może się zastosuje 5 osób, może 10, a może nikt. Chwała im za to, że próbują. Jak nie masz jeden z drugim nic mądrego do dodania tylko chcesz sobie pomarudzić to powstrzymaj swe paluchy i spożytkuj energię na coś efektywnego, nie wiem, herbaty sobie zaparz na uspokojenie...

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#362 Postautor: Kargolo » 13 czerwca 2013, o 10:30

spokojny pisze:Jednak cisza na meczu z rawiczem byla uzasadniona czym innym, mianowicie mecz nudny i bez stawki.

Otóż to. Jak mecz jest nudny, bo przyjeżdża do nas drużyna ze składem drugoligowym i gonimy ją planowo do 30, to po prostu nie za bardzo chce się wstawać i jakoś niesamowicie krzyczeć. Inna sprawa że lepszy doping jest gdy przyjeżdżają kibice gości, bo jest z kim się przekrzykiwać. Co innego będzie jak przyjedzie Gdańsk, Ostrów, Łódź, mecze będą ciekawsze a może i nawet jacyś kibice do nas przywędrują i całkiem inaczej będzie to wyglądać więc na razie nie ma co się pienić ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
Misiejk