Motor Lublin - GKM Grudziądz 12.05.2013 r, 18:00
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 12.05.2013 r, 18:00
jejku jak przegramy to przegramy , pamietajmy ze gkm walczy o awans i ma duzo (na papierze ) mocniejszy sklad , jak gkm wygra u nas to pewnie i wygraja w ostrowie i w lodzi nas najbardziej interesuja mecze z pozostalymi druzynami i sam nie bede psow wieszal za porazke i sie milo zaskocze jak wygramy - jak bedzie to sie okaze i nei wiem po co pompowac balonik luzik panowie luzik
jerry78 pisze:Od tego meczu może zależeć frekwencja na cały sezon. Dlatego naprawdę trzeba przygotować się bardzo solidnie. Dziwi mnie tylko jeden trening, ale widocznie czujemy się mocni. Tylko czy nasi zawodnicy są przygotowani na więcej niż jeden wariant przygotowania toru? To, że przyjezdni będą cyrkować i próbować z komisarzem bądź sędzią go zmieniać, to nie mam wątpliwości. Zapowiada się ciężki mecz, który musi być wygrany.
Ale co mają zmieniać? Wystarczy przygotować regulaminowy tor i nie będą "cyrkować".
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
jerry78 pisze:Od tego meczu może zależeć frekwencja na cały sezon. Dlatego naprawdę trzeba przygotować się bardzo solidnie. Dziwi mnie tylko jeden trening, ale widocznie czujemy się mocni.
No ja też mam wrażenie, że jesteśmy dość mocni skoro w 4 rozbiliśmy Rawicz na wyjeździe podobnie jak Grudzionc, a bez Cama w Łodzi byliśmy o włos od zwycięstwa.
jerry78 pisze:To, że przyjezdni będą cyrkować i próbować z komisarzem bądź sędzią go zmieniać, to nie mam wątpliwości.
Przyjezdni pewnie będą cyrkować, bo to jedna z metod aby wytrącić handicap gospodarzowi. My jeśli nie będziemy robić cudów z torem nie mamy się czego obawiać. Dobrze że mecz poprowadzi w miarę znany sędzia, to może nie da sobą manipulować. To nie jest tak, że przyjeżdżają goście to sędzia ich zawsze słucha jak świnia grzmotów i karze ubijać itp. I nie jest tak że wszyscy są przeciwko nam. Narzekałeś, że Najwer miał być sędzią w meczu z Lokomotivem. Pisałem że raczej to jeden z lepszych sędziów, potwierdził to nasz trener. Po co zakładasz, ze wszyscy będą przeciwko nam? Kompleksy?
Jeśli sędzia ma własne zdanie to po prostu sprawdza czy tor się nadaje do jazdy czy nie. Jeśli się nadaje to jedziemy, a jak nie to kosmetyka i tyle. Czyli jak poprzedniczka napisała:
Hela pisze:Ale co mają zmieniać? Wystarczy przygotować regulaminowy tor i nie będą "cyrkować".
jerry78 pisze:Zapowiada się ciężki mecz, który musi być wygrany.
A jak nie wygramy to co. Krzywdę sobie zrobisz? Żużel upadnie w Lublinie?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.