RadeKas pisze:W tych wszystkich "taczkach" dla Sprawki zastanawia mnie pewnosc ludzi, ze momentalnie znajdzie sie ktos nowy kto pociagnie ten wozek. I jeszcze bedzie w tym duzo lepszy od aktualnego prezesa. Mogloby sie wydawac, ze potencjalne "prezesy" wala do klubu drzwiami, oknami i tylko czekaja na swoja szanse.
A mnie zastanawia skąd tyle strachu przed "nowym"? Był Siwek, przyszedł Sprawka, kompletnie niezorientowany w żużlu, nie mający pojęcia ni w ząb o zarządzaniu firmą i ludźmi. I poradził sobie. Ale niestety do czasu. Teraz potrzeba już lepszego. To może następny będzie lepszy? Bo gorszy to już chyba nie. A przecież można zrobić konkurs. Pensja 7,2 tys zł netto to już spora zacheta dla młodych ambitnych menedżerów. A choćby do odbicia w karierze.
BR pisze:To chyba nie jest najlepszy pomysł. Młodego perspektywicznego juniora, najlepiej własnego wychowanka, można by wstawić ale max jednego w składzie awizowanym. Ktoś musi zdobywać punkty i wygrywać mecze aby nie skończyło się to totalną klapą. Jestem za stawianiem na sprawdzone nazwiska.
Chodziło mi o takich Adamczaków, Jamrogów czy Kildemandów itp itd. Oczywiście że skład juniorów to katastrofa by była.