Marketing mix w klubie żużlowym
Re: Marketing mix w klubie żużlowym
Maik to akurat mógłby się przejechać lawetami z megafonami reklamującymi mecz na mieście. To by było spoko wsparcie. Nie ma osoby na ulicy, która się za tym nie ogląda.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Blinki pisze:Przecież w tym mieście jest taka duża ilość firm która zapewne chętnie odpisałaby sobie od podatku wsparcie dla sportu....
Obawiam się, że duża część firm może niechętnie spoglądać na sponsoring klubu "zaangażowanego" politycznie. Pan Prezes honorowy swą przynależnością partyjną może ich skutecznie odstraszać.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Blinki pisze: Niech każda z tych firm da po 10000 i jest 100000.
A tam, niech da po 200 000 to wtedy jest 2 000 000
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Blinki pisze:Miasto obiecało 1 milion - dało 469.000. Ja tu chyba czegoś nie rozumiem, czy w tym klubie niema żadnego "poszukiwacza" sponsorów, czy prezes czeka tylko na miasto, kopalnie, kompanie i jeszcze kilku małych sponsorów ??
Przecież w tym mieście jest taka duża ilość firm która zapewne chętnie odpisałaby sobie od podatku wsparcie dla sportu. Np. Emperia Holding, Eurocach, Asseco, PGNiG, Orlen transport, Maj-Max, Maik, Transhurt "Olimp", Stock, Lift Service. Kurde czy naprawdę trzeba im jeszcze podpowiadać. Niech każda z tych firm da po 10000 i jest 100000.
brawo Blinki , są użytkownicy którzy wnoszą jakąś treść do tego forum.
Ja jestem osobiście ciekawy , skoro Kopalnia daje tylko 600k to taka Perła ile mogłaby wyłożyć na sponsoring strategiczny ?
Działalność prezesa śmierdzi trochę komuną , ile da komitet centralny " miasto "
ps.nie odpowiadaj na durne wpisy durnych małolatów bo szkoda zdrowia.
Bogdanka ma obroty ok. 1,3 mld zł
Perła ma obroty ok. 250 mln zł (1/5 Bogdanki), czyli skoro Bogdanka daje z 1 300 mln 600 tys. to Perła z 250 mln dała by 120 tys :]
Perła ma obroty ok. 250 mln zł (1/5 Bogdanki), czyli skoro Bogdanka daje z 1 300 mln 600 tys. to Perła z 250 mln dała by 120 tys :]
Czas na zmiany :]