Wyluzuj Coop jeszcze nieraz Cię Sprawka zirytuje

. Oby się to wszystko dobrze skończyło, ale w tej chwili nie wygląda to najlepiej. Miałem dystans, ale powoli mnie to zaczyna martwić. Lubię ten I ligowy żużel nawet, będzie jeszcze ciekawiej po redukcji eligi, ale obawiam się że jeśli będziemy stać w miejscu dłużej niż 3-4 lata będzie potem ciężko znaleźć środki i siły na to żeby pójść do przodu.
A co do opinii
harrego to ma facet nieco racji, ale to nie jest do końca tak , że my mieliśmy trudniej, dostaliśmy mniej itd. Kiedyś na utrzymanie w elidze wystarczało 2,5mln zł (mówie tu o początku tego wieku). Teraz kwota dwukrotnie większa mogła by być zbyt mała. Zwłaszcza jeśli się nie ma zaplecza i wszystko trzeba kupić (nie ma się własnych juniorów), jest się świeżakiem w towarzystwie itd. Zobaczcie jaki mają budżet józefy a jakie wyniki, my bylibyśmy w podobnej sytuacji. Żeby nie martwić się o pozostanie w elidze potrzebne było by ok. 7mln zł. Powie ktoś Bogdanka da więcej, a jak nie to ktoś inny da. Tak tylko że jeśli byłby to ktoś inny to dałby kasę na sezon, a później znaleźć kogoś kto da ok. 1mln na sezon łatwo nie będzie. Jestem w stanie uwierzyć że po awansie nasz budżet wzrośnie o 40-60% ale nie o 200% za sprawą cudownego awansu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.