MEP - półfinał w Munkebo
6. Peter Kildemand 14+1 (3,0,3,3,3,2*)
Bieg 8: Kildemand, Larsen, Puszakowski, Jeleniewski
Popek pisze:Czy wy na prawdę ludzicie sie że przyjdzie nowy prezes i będzie wielki przypływ sponsorów i DMP za 2 lata ??
A kto w ogóle powinien zostać prezesem, efene albo simona ?
Jakoś wydaje mi sie że przed Sprawka też każdego prezesa chciano wywozic na taczce.
meesha pisze:A gdyby półfinał ten był w Lublinie to:
1. Daniel Jeleniewski 15 (3,3,3,d,3,3)
Bieg 8: Jeleniewski (58,47), Puszakowski, Larsen, Kildemand
efeneJGH pisze:
...większość klubów ma za sobą pierwsze kontrakty,niektóre nawet cały skład a prezesik czeka na mannę z nieba...to chyba nie jest normalne.
vadik pisze:meesha pisze:A gdyby półfinał ten był w Lublinie to:
A gdyby w Ostrowie, Łodzi, Gdańsku, Grudziądzu czy Rawiczu ?
$korzen$ pisze:vadik pisze:meesha pisze:A gdyby półfinał ten był w Lublinie to:
A gdyby w Ostrowie, Łodzi, Gdańsku, Grudziądzu czy Rawiczu ?
Ja jestem najbardziej ciekawy wyniku w Daugavpils
krążyły plotki po mieście że Dario zrobił sobie wycieczkę do Warszawy po sponsorów, ktoś zna efekty
efeneJGH pisze:...jak Ci się podobają działania Dariusza to kup mu kwiaty...kibice sa od tego żeby go oceniac i krytykowac...
efeneJGH pisze:.... większość klubów ma za sobą pierwsze kontrakty,niektóre nawet cały skład a prezesik czeka na mannę z nieba...to chyba nie jest normalne.
w końcu jeśli miasto z moich podatków ma utrzymywać ten cyrk to chyba mogę zapytać?
Czy to, że miasto nie dało 500 baniek,
meesha pisze:Nie wiem, ja tam idąc do teatru czy muzeum (też dotowane z podatków) jakoś się nie zastanawiam czy dyrektorzy tych instytucji byli w Warszawie i co robili, albo ile kasy skąd załatwili. Kupuję bilet, oglądam/zwiedzam i wychodzę. Bo od rozliczania zarządzających są rady nadzorcze, komisje rewizyjne, właściciele, udziałowcy itd. a nie widzowie.
No to by niezłe było jakby pół budżetu miasta poszło na żużelek
Chyba powinno Cię interesować jak wydawane są Twoje pieniądze?

Remus pisze:meesha nie masz dosyć? Ja już dawno dałem sobie spokój z dyskusjami na takim samym niskim poziomie jak ich autorzy. Szkoda zdrowia chłopaku - masz je tylko jedno
niespokojny pisze:jerry78 pisze:To co tutaj jest napisane nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Podwyżka miała być kilkunastoprocentowa, ale jakby komuś u nas bardzo zależało to i to byłoby do zbicia.
Jerry troche nie chce mi sie w to wierzyc o napisales. 10-19% byloby do zaakceptowania. Mysle ze Sprawka wolalby dac ta podwyzke i miec swiety spokoj u kibicow.
jerry78 pisze:... o stawkach jakie chce Misiek i faktycznie, gdyby prezes się na nie zgodził to pierwszy bym napisał, że chce zrujnować nasz klub...