30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41
rykuÅ› ma racjÄ™ . trzeba skoÅ„czyć biadolenie kto i ile , do przodu czy do tyÅ‚u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żyjmy tym co pokaże czas , choc dla tż bedzie to tak jak matura!!!!!!!!!! zobaczymy na co stać naszych uczniów. qa z tym browarkiem jak najbardziej realne u nas na lubelszczyznie PERÅA CHMIELOWA wiedzie prym . naprawde jest git piweczko!!!!!!!!!!!!!!!no to do niedzieli przy maÅ‚ym zimnym......................
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI
Pierwszy bieg raczej 1:5 co oznacza, że nasi będą musieli odrabiać straty. Oby im się udało w następnych 3 biegach, bo później zwykle goście zaczynają spasowywać sie z torem i może być nieciekawie. Ponieważ początek będzie najważniejszy proponuje głośny dopping nawet jeśli juniorzy przegrają podwójnie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
''Tor pełen emocji'' -> artukuł z Kuriera Lubelskiego
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... =0&thold=0
BezpoÅ›rednio po „biegu gwiazd” tych zawodów rozegrany zostanie nieoficjalny wyÅ›cig nr 16. ZmierzÄ… siÄ™ w nim koledzy z motocyklowego toru, lider gospodarzy Dariusz Åšledź i kandydat do europarlamentu, rajdowiec Darek PiÄ…tek.
Hmmm... na czym będą jezdzić??
BezpoÅ›rednio po „biegu gwiazd” tych zawodów rozegrany zostanie nieoficjalny wyÅ›cig nr 16. ZmierzÄ… siÄ™ w nim koledzy z motocyklowego toru, lider gospodarzy Dariusz Åšledź i kandydat do europarlamentu, rajdowiec Darek PiÄ…tek.
Hmmm... na czym będą jezdzić??
PRZEMAS pisze:''Tor pełen emocji'' -> artukuł z Kuriera Lubelskiego
Hmmm... na czym będą jezdzić?? :P
To smutne, że sportowe wydarzenie znowu zepsuje jakaś polityczna szopka. Czy Piątek musi się promować na stadionie? Rozumiem, że wszystko zależy od tego czy Darek wyjdzie cało z tego meczu, bo jeżeli nie to Piątek pojedzie sobie sam. Ciekawe czy Śledź ma dostać za to jakąś kasę. Jeśli tak to jego ewentualna przesadnie ostrożna jazda będzie w meczu będzie zrozumiała.
Nie no Czarek teraz to chyba przesadziłes, czy Ty naprawde myslisz ze Darek będzie sie oszczędzał w meczu,żeby pojechac później kilka kólek z gościem który ledwo co skończył podstawówke i pcha sie do Parlamentu Europejskiego?? Według mnie tym wpisem obraziłeś Rybkę, wogóle jak można było na coś takiego wpaść, co to za teorie spiskowe?? Zanim następnym razem coś napiszesz to sie zastanów dwa razy, bo to już była przesada.
P.S. Pewnie w niedziele na meczu będzie cała śmietanka kandydatów do PE, tylko czemu nigdy ich nie ma jak są potrzebni, a zawsze pojawiają sie jak potrzebna jest im promocja przed wyborami??
P.S. Pewnie w niedziele na meczu będzie cała śmietanka kandydatów do PE, tylko czemu nigdy ich nie ma jak są potrzebni, a zawsze pojawiają sie jak potrzebna jest im promocja przed wyborami??
Sting akurat nie mam nic przeciwko temu zeby sobie razem pojechali, tylko nie podobało mi sie stwierdzenie Czarka, ze przez to Darek będzie się oszczędzał w czasie meczu, a druga czesc mojej wypowiedzi odnosiła sie głównie do wszystkich tych ktorzy np. pojawiali sie na stadionie w naszym ostatnim sezonie w II lidze dwa lata temu przed wyborami(ba nawet "podziwialismy" ich zdjecia na programach),a teraz jakos nie pamietaja o naszym klubie, jestem pewien ze wielu z nich zobaczymy w niedziele na stadionie.
Czarek pisze:To smutne, że sportowe wydarzenie znowu zepsuje jakaś polityczna szopka. Czy Piątek musi się promować na stadionie? Rozumiem, że wszystko zależy od tego czy Darek wyjdzie cało z tego meczu, bo jeżeli nie to Piątek pojedzie sobie sam. Ciekawe czy Śledź ma dostać za to jakąś kasę. Jeśli tak to jego ewentualna przesadnie ostrożna jazda będzie w meczu będzie zrozumiała.
Dlaczego smutne , w końcu Piątek jest jego sponsorem i to niemałym
Ja wiem, że Piątek jest sponsorem od paru lat czyli miał czas żeby jako sponsor zorganizować sobie bieg. Teraz robi zwykłą polityczną szopkę i ja po 15 biegu wychodzę ze stadionu. A co do Śledzia to tylko takie ostrożne przypuszczenie z mojej strony.
Czarek pisze:Ja wiem, że Piątek jest sponsorem od paru lat czyli miał czas żeby jako sponsor zorganizować sobie bieg. Teraz robi zwykłą polityczną szopkę i ja po 15 biegu wychodzę ze stadionu. A co do Śledzia to tylko takie ostrożne przypuszczenie z mojej strony.
I bardzo dobrze, może wreszcie inni się ruszą i zaczną inwestować w żużel jak Piątek!!!!
Jeśli chcemy awansować w tym roku do E-ligii TO WSZYSCY MAJĄ ZAPRZESTAĆ TANKOWAĆ NA STACJACH LOTOS Kasa się skończy i dokopiemy w Play-Off'ach "Pomorzanom"
hehehe - u nas tez malo kto tankuje na stacjach Lotosu; powód => u nas jest najdrozsza w Polsce benzyna
Male zimne piwko z kibicami Lotosu przydalo by sie przed meczem... Tak wogoole to o ktorej planowo macie zawitac do Koziego Grodu? To sie ustawimy i po kilka piwek wywalimy
Obawiam sie ze nic z tego
A tak poza tym to RykuÅ› ma racje
A wiec niech wygra lepszy !!!
Pozdrowienia dla Koziolkow
GKS Wybrzeże Gdańsk ==>> E-LIGA 2005
$Kuba$ pisze:Kenneth Bjerre drugi obcokrajowiec Lotosu jest kontuzjaowany, to oznacza ze przyjada do Lublina albo z Kargerem albo pojada w krajowce.
Mam nadzieje ze bedzie to drugieBo to owiele zwieksza nasze szanse na 2pkt.
Karger będzie . Wysłany skład to :
1. Chrzanowski
2. Stojanowski
3. Kościecha
4. Jabłoński K.
5. Karger
6. Pacholak
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Moim Zdaniem w twojej drugiej propozycji mieli byśmy większe szanse... ale nie wiem dlaczego nikt nie powie że i Franków i Śledź są w dobrej dyspozycji. Ja bym Dał bardzo dziwne ustawienie...
9.Franek
10.Piszcz
11.Śledź
12. Knap
13. Karlsson
14.Wrona
15. Bałabuch
Może by sie sprawdziło...
9.Franek
10.Piszcz
11.Śledź
12. Knap
13. Karlsson
14.Wrona
15. Bałabuch
Może by sie sprawdziło...
Gawrzyk pisze:maloh pisze:Karger będzie . Wysłany skład to :
1. Chrzanowski
2. Stojanowski
3. Kościecha
4. Jabłoński K.
5. Karger
6. Pacholak
na takie zestawienie trzeba odpowiedziec czyms takim
9. Sledz
10. Franek
11. Karlsson
12. Knapp
13. Piszcz
14. Wrona
15. Bałabuch
druga opcja to zamienic miejscami Piscza i Karlika.
Zdaje się że takie zestawienioe własnie proponowalem
Mimo, iż najprawdopodobniej w meczu z Lotosem wystartujemy bez dwóch podstawowych juniorów uważam, że przy poważnym podejściu do tego meczu pozostałych zawodników będziemy w stanie osiągnąć korzystny rezultat. Wszystko zależeć będzie od dyspozycji Mariusza i Grześka, jeśli nie nawalą będzie dobrze. O Petera, Darka i Tomka jestem spokojny.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80