30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sebastian

#351 Postautor: sebastian » 27 maja 2004, o 23:27

rykuś ma rację . trzeba skończyć biadolenie kto i ile , do przodu czy do tyłu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żyjmy tym co pokaże czas , choc dla tż bedzie to tak jak matura!!!!!!!!!! zobaczymy na co stać naszych uczniów. qa z tym browarkiem jak najbardziej realne u nas na lubelszczyznie PERŁA CHMIELOWA wiedzie prym . naprawde jest git piweczko!!!!!!!!!!!!!!!no to do niedzieli przy małym zimnym......................
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI

Czarek
Trener

#353 Postautor: Czarek » 28 maja 2004, o 07:44

Pierwszy bieg raczej 1:5 co oznacza, że nasi będą musieli odrabiać straty. Oby im się udało w następnych 3 biegach, bo później zwykle goście zaczynają spasowywać sie z torem i może być nieciekawie. Ponieważ początek będzie najważniejszy proponuje głośny dopping nawet jeśli juniorzy przegrają podwójnie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#354 Postautor: Przemas » 28 maja 2004, o 09:32

[quote="Czarek"]

Zgadzam sie doping musi byc glosny jak nigdy :P!!
Mam pytanie czy fanclub bedzie rozdawal race?? :lol:
Przydało by sie jakby ktos sprzedawal serpetyny na stadionie, zrobil by dobry interes :) :roll:

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#355 Postautor: piwo__ » 28 maja 2004, o 09:43

Male zimne piwko z kibicami Lotosu przydalo by sie przed meczem... Tak wogoole to o ktorej planowo macie zawitac do Koziego Grodu? To sie ustawimy i po kilka piwek wywalimy :P
MOTORLUBLIN

RykuÅ›

#356 Postautor: RykuÅ› » 28 maja 2004, o 10:01

Piwo niezly nick,jesli chodzi oto o ktorej bedziemy to nie jestem ci wstanie powiedziec,bo zamierzamy jeszcze pojechac na grób Roberta.Ale wydaje mi sie ze powinnismy byc o 13-14 w Lublinie.Tak wiec bedzie sporo czasu na wyjasnienie problemow jakie nurtują człowieka.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#357 Postautor: piwo__ » 28 maja 2004, o 10:04

Spoko to sie jeszcze jakos w sobote wieczorkiem mozemy zgadac :) pozdrawiam...
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#358 Postautor: Przemas » 28 maja 2004, o 11:01

''Tor pełen emocji'' -> artukuł z Kuriera Lubelskiego
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... =0&thold=0

BezpoÅ›rednio po „biegu gwiazd” tych zawodów rozegrany zostanie nieoficjalny wyÅ›cig nr 16. ZmierzÄ… siÄ™ w nim koledzy z motocyklowego toru, lider gospodarzy Dariusz Åšledź i kandydat do europarlamentu, rajdowiec Darek PiÄ…tek.
Hmmm... na czym będą jezdzić?? :P

Czarek
Trener

#359 Postautor: Czarek » 28 maja 2004, o 12:02

PRZEMAS pisze:''Tor pełen emocji'' -> artukuł z Kuriera Lubelskiego
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... =0&thold=0

BezpoÅ›rednio po „biegu gwiazd” tych zawodów rozegrany zostanie nieoficjalny wyÅ›cig nr 16. ZmierzÄ… siÄ™ w nim koledzy z motocyklowego toru, lider gospodarzy Dariusz Åšledź i kandydat do europarlamentu, rajdowiec Darek PiÄ…tek.
Hmmm... na czym będą jezdzić?? :P

To smutne, że sportowe wydarzenie znowu zepsuje jakaś polityczna szopka. Czy Piątek musi się promować na stadionie? Rozumiem, że wszystko zależy od tego czy Darek wyjdzie cało z tego meczu, bo jeżeli nie to Piątek pojedzie sobie sam. Ciekawe czy Śledź ma dostać za to jakąś kasę. Jeśli tak to jego ewentualna przesadnie ostrożna jazda będzie w meczu będzie zrozumiała.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#360 Postautor: mikas » 28 maja 2004, o 12:26

Nie no Czarek teraz to chyba przesadziłes, czy Ty naprawde myslisz ze Darek będzie sie oszczędzał w meczu,żeby pojechac później kilka kólek z gościem który ledwo co skończył podstawówke i pcha sie do Parlamentu Europejskiego?? Według mnie tym wpisem obraziłeś Rybkę, wogóle jak można było na coś takiego wpaść, co to za teorie spiskowe?? Zanim następnym razem coś napiszesz to sie zastanów dwa razy, bo to już była przesada.
P.S. Pewnie w niedziele na meczu będzie cała śmietanka kandydatów do PE, tylko czemu nigdy ich nie ma jak są potrzebni, a zawsze pojawiają sie jak potrzebna jest im promocja przed wyborami??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#362 Postautor: mikas » 28 maja 2004, o 12:42

Sting akurat nie mam nic przeciwko temu zeby sobie razem pojechali, tylko nie podobało mi sie stwierdzenie Czarka, ze przez to Darek będzie się oszczędzał w czasie meczu, a druga czesc mojej wypowiedzi odnosiła sie głównie do wszystkich tych ktorzy np. pojawiali sie na stadionie w naszym ostatnim sezonie w II lidze dwa lata temu przed wyborami(ba nawet "podziwialismy" ich zdjecia na programach),a teraz jakos nie pamietaja o naszym klubie, jestem pewien ze wielu z nich zobaczymy w niedziele na stadionie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#363 Postautor: GIGI » 28 maja 2004, o 12:58

Czarek pisze:To smutne, że sportowe wydarzenie znowu zepsuje jakaś polityczna szopka. Czy Piątek musi się promować na stadionie? Rozumiem, że wszystko zależy od tego czy Darek wyjdzie cało z tego meczu, bo jeżeli nie to Piątek pojedzie sobie sam. Ciekawe czy Śledź ma dostać za to jakąś kasę. Jeśli tak to jego ewentualna przesadnie ostrożna jazda będzie w meczu będzie zrozumiała.

Dlaczego smutne , w końcu Piątek jest jego sponsorem i to niemałym

Czarek
Trener

#364 Postautor: Czarek » 28 maja 2004, o 13:11

Ja wiem, że Piątek jest sponsorem od paru lat czyli miał czas żeby jako sponsor zorganizować sobie bieg. Teraz robi zwykłą polityczną szopkę i ja po 15 biegu wychodzę ze stadionu. A co do Śledzia to tylko takie ostrożne przypuszczenie z mojej strony.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#365 Postautor: GIGI » 28 maja 2004, o 13:21

Czarek pisze:Ja wiem, że Piątek jest sponsorem od paru lat czyli miał czas żeby jako sponsor zorganizować sobie bieg. Teraz robi zwykłą polityczną szopkę i ja po 15 biegu wychodzę ze stadionu. A co do Śledzia to tylko takie ostrożne przypuszczenie z mojej strony.

I bardzo dobrze, może wreszcie inni się ruszą i zaczną inwestować w żużel jak Piątek!!!!

Geest
Senior

#366 Postautor: Geest » 28 maja 2004, o 13:22

najlepiej zeby nie bylo ani politycznych, ani handlowych, ani uslugowych szopek, ale zeby pieniadze byly. ciekawe tylko skad?

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#367 Postautor: KubuÅ› » 28 maja 2004, o 15:18

Kenneth Bjerre drugi obcokrajowiec Lotosu jest kontuzjaowany, to oznacza ze przyjada do Lublina albo z Kargerem albo pojada w krajowce.
Mam nadzieje ze bedzie to drugie :twisted: Bo to owiele zwieksza nasze szanse na 2pkt.

oleandra

#369 Postautor: oleandra » 28 maja 2004, o 15:51

Jeśli chcemy awansować w tym roku do E-ligii TO WSZYSCY MAJĄ ZAPRZESTAĆ TANKOWAĆ NA STACJACH LOTOS Kasa się skończy i dokopiemy w Play-Off'ach "Pomorzanom"

hehehe - u nas tez malo kto tankuje na stacjach Lotosu; powód => u nas jest najdrozsza w Polsce benzyna :D :D :D
Male zimne piwko z kibicami Lotosu przydalo by sie przed meczem... Tak wogoole to o ktorej planowo macie zawitac do Koziego Grodu? To sie ustawimy i po kilka piwek wywalimy

Obawiam sie ze nic z tego :( u nas nie ma kibicow Lotosu, a na pewno na wyjazdy takowi nie jezdza !!! my jestesmy kibicami Wybrzeża (a nie firmy paliwowej) => wiem ze to juz bylo poruszane na paru forach, ale jestemy wyjatkowo drazliwi na tym punkcie (jak i na wyzywanie od sledzi)

A tak poza tym to RykuÅ› ma racje :wink: wynik jest sprawa otwarta i nie ma co sie klocic o to PRZED meczem (zwlaszcza w malo merytoryczny sposob :? ) Ale nie bylibysmy kibicami swoich druzyn jakbysmy nie wierzyli w zwyciestwo swoich !!!
A wiec niech wygra lepszy !!!
Pozdrowienia dla Koziolkow :)
GKS Wybrzeże Gdańsk ==>> E-LIGA 2005

maloh
Szkółkowicz

#370 Postautor: maloh » 28 maja 2004, o 15:56

$Kuba$ pisze:Kenneth Bjerre drugi obcokrajowiec Lotosu jest kontuzjaowany, to oznacza ze przyjada do Lublina albo z Kargerem albo pojada w krajowce.
Mam nadzieje ze bedzie to drugie :twisted: Bo to owiele zwieksza nasze szanse na 2pkt.

Karger będzie . Wysłany skład to :
1. Chrzanowski
2. Stojanowski
3. Kościecha
4. Jabłoński K.
5. Karger
6. Pacholak

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#372 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 28 maja 2004, o 16:11

Moim Zdaniem w twojej drugiej propozycji mieli byśmy większe szanse... ale nie wiem dlaczego nikt nie powie że i Franków i Śledź są w dobrej dyspozycji. Ja bym Dał bardzo dziwne ustawienie...
9.Franek
10.Piszcz
11.Śledź
12. Knap
13. Karlsson
14.Wrona
15. Bałabuch
Może by sie sprawdziło...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#373 Postautor: Gelo » 28 maja 2004, o 16:13

Gawrzyk pisze:
maloh pisze:Karger będzie . Wysłany skład to :
1. Chrzanowski
2. Stojanowski
3. Kościecha
4. Jabłoński K.
5. Karger
6. Pacholak

na takie zestawienie trzeba odpowiedziec czyms takim

9. Sledz
10. Franek
11. Karlsson
12. Knapp
13. Piszcz
14. Wrona
15. Bałabuch

druga opcja to zamienic miejscami Piscza i Karlika.

Zdaje się że takie zestawienioe własnie proponowalem

maloh
Szkółkowicz

#374 Postautor: maloh » 28 maja 2004, o 16:37

a w DB podali taki :

9. Karlsson
10. Knapp
11. Śledź
12. Franków
13. Piszcz
14. Stachyra

co wcale nie znaczy że taki będzie

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#375 Postautor: Maxx » 28 maja 2004, o 17:22

Mimo, iż najprawdopodobniej w meczu z Lotosem wystartujemy bez dwóch podstawowych juniorów uważam, że przy poważnym podejściu do tego meczu pozostałych zawodników będziemy w stanie osiągnąć korzystny rezultat. Wszystko zależeć będzie od dyspozycji Mariusza i Grześka, jeśli nie nawalą będzie dobrze. O Petera, Darka i Tomka jestem spokojny.