Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Może to kwestia tego, o czym się śpiewa, ja dosłyszałem cośtam o Lublinie i torze 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
po naszych biadoleniach na temat palaczy widać pewien progres (nawet na trybunach tu i ówdzie słyszałem, że dyskutowano na ten temat). dziękuję i pozdrawiam tych wszystkich, którzy podczas przerw wychodzą na papieroska na schody bądź na koronę

pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Jeszcze przed rozpoczęciem meczu było tych przyśpiewek więcej. Widać spory progres. Wreszcie dopingowanie poszczególnych zawodników przed ich biegami! Do tego "Motorze mój", "Ja kocham Motor", "Motor Lublin śpiewam" i kilka prostszych przyśpiewek. Mario wczoraj też bardzo ładnie się wkomponował. Chyba czyta uwagi z tego forum, bo tym razem proporcje komentowania i zachęcania do dopingu były moim zdaniem odpowiednie. Nad tym Gnieznem już się tak nie spuszczajcie. Fajnie, że przyjechali, bo daje to sporego kopa naszym kibicom, i dziś kilka razy było u nas czuć "pierdolnięcie". Za to oni na sektorach od Bystrzycy praktycznie niesłyszalni. Jedyne co dolatywało do nas to "Start Gniezno" powtarzane w kółko... rzeczywiście bogaty repertuar.BR pisze:Szkocja, "Kto wygra mecz", "MOTOR MOTOR" i machanie szalikami - za bogaty repertuar to nie jest
PS. aaa i jeszcze czasami fala przejdzie
Na przyszłość mam taką propozycję, żeby na dole zawsze zostawał jakiś zapiewajło. Przynajmniej na meczach gdzie jest grupa kibiców gości. Nie może być tak, że w momencie otwarcia wrót dla polewaczki wszyscy prowadzący doping wychodzą sobie na fajkę/piwko/siku , a w tym czasie przyjezdni bezkarnie sobie skandują swoje przyśpiewki i nie ma ich kto zagłuszyć.
Na koniec gratulacje dla WSZYSTKICH SEKTORÓW!! Chyba pierwszy raz od wieeeelu lat widziałem coś takiego, że dołączyliście się do innego dopingu niż szkocja i "Kto wygra mecz"
u nas razi brak róznorodności przyśpiewek, przez cały mecz klepiemy kilka najprostszych
Wydaje mi sie ze prostota spiewanych hasel nie powinna byc zastepowana piosenkami wielozwrotkowymi.
Najlepszym przykladem na to jest furora jaka zrobila przyspiewka "Polska bialoczerwoni' - spiewali wszyscy niemalze , a niektorzy /cudzoziemcy - przyp. autora/ nawet podkladali swoje narodowe barwy.
Krotko i zwiezle, a tresciwie.Calych zwrotek stadion sie nie wyuczy.
Co do naszego repertuaru to na mnie nadal wielkie wrazenie robia bebny Jacoba, mordercze w takim upale dla bebniarza i klaszczacych, ale doskonale slyszane na calym stadionie.
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2012, o 17:32 przez InDorka, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
InDorka mam wrażenie, że jesteś tym wąsatym panem w średnim wieku który siedział przede mną i przetłuszczając wąsa kęsami kiełby podkładał swoje barwy narodowe
Przyśpiewki nie mogą mieć kilku zwrotek, to faktycznie niewykonalne, ale mogłyby mieć chociaż 4 wersy składające się z różnych słów (tak wiem, to prawie niewykonalne dla fanów "polszabiałoczerowni" ale nie takich cudów dokonywali kibice klubowi na świecie
)
koko koko Motor spoko
Przyśpiewki nie mogą mieć kilku zwrotek, to faktycznie niewykonalne, ale mogłyby mieć chociaż 4 wersy składające się z różnych słów (tak wiem, to prawie niewykonalne dla fanów "polszabiałoczerowni" ale nie takich cudów dokonywali kibice klubowi na świecie
koko koko Motor spoko
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Tak, wasy naturalnie mam...ale kielbasa nie pozwala mi sie przyznac do reszty. Nie znosze tego zapchu...
w niedziele.
Piszac o podkladaniu swoich barw narodowych mialam na mysli wczorajszych Hiszpanow spiewajacych " Spania...zoltoczerwoni".
w niedziele.
Piszac o podkladaniu swoich barw narodowych mialam na mysli wczorajszych Hiszpanow spiewajacych " Spania...zoltoczerwoni".
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
to my możemy śpiewać: "żółto... biało-niebiescy" 
PS. Czemu dj zamiast puścić kawałem o motorze zespołu Major Core, daje jakiś hymn Euro2012 :/
PS. Czemu dj zamiast puścić kawałem o motorze zespołu Major Core, daje jakiś hymn Euro2012 :/
Kawałek o Motorze był grany jakoś przed meczem. Co prawda strasznie cicho, ale był. Taka uwaga do DJ-a przy okazji: jak sobie grasz w czasie meczu jakieś tam kawałki do "podkładu" to ta głośność co wczoraj była OK. Na tyle cicho, że nie trzeba było się przekrzykiwać, na tyle głośno, żeby sobie w tle grało. Natomiast piosenki "Chodź pomaluj mój świat" i "Żółto-biało-niebieski świat" można dać trochę mocniej po garach 
to bym prosił tak jak przedmówca tylko te kawałki w trakcie meczu a nie przed czy po 
- niespokojny
- Trener
Ten zamulacz to moze przed meczem jednak, a ten ostrzejszy na prezentacji? Bo za bojowo to on nie nastraja 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Manitou pisze:Kawałek o Motorze był grany jakoś przed meczem. Co prawda strasznie cicho, ale był. Taka uwaga do DJ-a przy okazji: jak sobie grasz w czasie meczu jakieś tam kawałki do "podkładu" to ta głośność co wczoraj była OK. Na tyle cicho, że nie trzeba było się przekrzykiwać, na tyle głośno, żeby sobie w tle grało. Natomiast piosenki "Chodź pomaluj mój świat" i "Żółto-biało-niebieski świat" można dać trochę mocniej po garach
Mani, głośność była ok, gdyż zadzwoniliśmy, do dj'a aby to ściszył... Wcześniej ryczało, że się wysiedziec na dole nie dało.
Jeśli chodzi o muzykę to dj jest tam dla was-kibiców, i fajnie było by się spotkać przed meczem z orłem i ustalić może kilka rzeczy;)
Jeśli chodzi o głośność to w kabinie gdzie siedzi dj nie ma otwieranego okna i bardzo często wydaje nam się,że nic nie słychać..
Natomiast wspólnie z wami chcemy tworzyć atmosferę sportowego święta w Lublinie, jaką niewątpliwie jest mecz żużlowy, dlatego jeśli uważacie,że coś jest nie tak, przyjdźcie i powiedzcie, a natychmiast w miarę możliwości dopasujemy się;)
Pozdrawiam serdecznie
Jeśli chodzi o głośność to w kabinie gdzie siedzi dj nie ma otwieranego okna i bardzo często wydaje nam się,że nic nie słychać..
Natomiast wspólnie z wami chcemy tworzyć atmosferę sportowego święta w Lublinie, jaką niewątpliwie jest mecz żużlowy, dlatego jeśli uważacie,że coś jest nie tak, przyjdźcie i powiedzcie, a natychmiast w miarę możliwości dopasujemy się;)
Pozdrawiam serdecznie
No to teraz się zacznie końcert
życzeń
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kobyłka rządzi tzn ten dzwiek amerykańskień altylerii 
Wpadłem na pomysł, że klub mógłby zaprosić na mecz z Orłem kibiców z Krosna, bo Ci już niestety żużla w tym roku nie zobaczą. Oczywiści mieli by wstęp za darmo. Byłaby to jakaś forma rewanżu za pożyczenie dmuchanej bandy.
Po prostu Pomysłowy Dobromir! 

- tezetomaniak
- Trener
krosnianie jak juz maja gdzies jechac na zuzel, to raczej wybiora Rzeszow lub Tarnow, a nie Lublin...
innymi slowy pomysl tak samo udany jak ten Skrzydlewskiego, czyli zapraszanie kibicow z Poznania na zuzel do Łodzi
innymi slowy pomysl tak samo udany jak ten Skrzydlewskiego, czyli zapraszanie kibicow z Poznania na zuzel do Łodzi
METHANOL ADVENTURE TEAM
przyjadą czy nie, ale sam gest byłby miły. jestem za taką ideą.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Trzeba z szafy szalik Krosna wygrzebać 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
ravajas pisze:przyjadą czy nie, ale sam gest byłby miły. jestem za taką ideą.
no oczywiscie, gest bylby mily, ale wg mnie calkowicie bez sensu :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pomysl z zaproszniem bardzo dobry, a ze nikt i tak nie przyjedzie to i aspekt finansowy dla klubu bedzie tradycyjnie kapitalny:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
...a gest pójdzie w świat... Moim zdaniem można spróbować.
to zaprośmy jeszcze kibiców z Poznania 
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
..., Warszawy, Świętochłowic i wszyskich innych miast, gdzie żużla nie ma,a mógłby być