Chaser pisze:Po prostu wyszliście na idiotów z tymi antyjeleniowymi tekstami i teraz się głupio usprawiedliwiacie. A ja znowu miałem rację broniąc Daniela.
Kolego gleboko licze, ze zabierzesz glos w kwestii Jelenia po meczu w Grudziadzu.
Chaser pisze:Po prostu wyszliście na idiotów z tymi antyjeleniowymi tekstami i teraz się głupio usprawiedliwiacie. A ja znowu miałem rację broniąc Daniela.
A kto miałby w tym interes i jaki żeby wyczekiwać aż mu sie noga powinie?
Bo żeby umieć odpowiednio odebrać ten "kawałek brystolu" trzeba po pierwsze trochę inteligencji
Towary zdecydowanie deficytowe na tym forum.Tylko trzeba umieć to odpowiednio odczytać
sadychor pisze:Sugerujesz, ze kawalek brystolu sprawil , zesilniki Jelenia zaczely gracLub sam zawodnik zobaczyl to to i stwierdzil "cos jest nie tak, biore sie do roboty"
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
istred pisze:(...)Parę lat temu najpopularniejszymi przyśpiewkami na trybunach były wrzuty na sędziego, teraz za nieodpowiednie traktowane jest pokazanie - wcale nie obraźliwego - transparentu, albo uszczypliwe okrzyki do kibiców innej drużyny "całe życie w drugiej lidze"...
Niedługo na mecz trzeba będzie przychodzić w garniturze, cylindrze i zwracać się do kibiców "waćpan".
jerry78 pisze:Ja sugeruje, że silniki Daniela powinny grać dużo wcześniej, na to miał całą zimę i przygotowanie przedsezonowe włącznie ze sparingami czy treningami punktowymi. Nawet jeśli mu te silniki nie zagrały, to powienien podejść do trenera i powiedzieć, że nie jest jeszcze gotowy sprzętowo, żeby pojechać w tym czy tamtym meczu (np. w Ostrowie), bo dla niego ważny jest wynik drużyny i nie chce zawieść. To, że można tak postąpić pokazuje przykład Woodwarda. Można?, można ! Niestety nikt dwóch punktów z Ostrowa nam nie przywróci.
Natomiast obecną postawę Daniela wszyscy doceniamy, aczkolwiek takiej oczekiwaliśmy. Dlatego żadnej euforii póki co nie ma.
sadychor pisze: A tlumaczenia, ze komus przysluguje prawo krytyki poza ramami kibicowania, tylko na podstawie bliskich relacji, to nic innego jak UKLADY.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
meesha pisze:(...)Gdyby autor miał na celu obrazić naszego zawodnika to można to zrobić na 28 bardziej dosadnych sposobów. Ten był dla "kumatych". Jak widać nie jest ich za wielu...
meesha pisze:(...)Tylko trzeba umieć to odpowiednio odczytać co też próbowałem ułatwić nieznającym historii.(...)
luckylukelbn pisze:Prawda jest taka ze za drugim razem transparent ANTY JELEN nie przejdzie, juz za 1 razem pare osob (i dodam ze to nie byly dziadki) z trybuny kolo VIP chcialo isc i obic gebe dowcipnisiowi z transparentemPowaznie, widzialem i slyszalem na wlasne oczy. Ja takich rozwiazan nie popieram co nie zmienia faktu ze zachowanie wywieszajacych ta flage bylo glupie i niehonorowe.
luckylukelbn pisze:Lac po mordzie to trzeba takich idiotow, ktorzy wala takie posty na forum. Jestescie kibicami czy bandytami jak "fani" kopaczy ?
sadychor pisze:Niedawno rozmawialem z czlowiekiem, ktory daaawniej chodzil na mecze. Stwierdzil, ze jak ktos nie potrafil sie zachowac na trybunach, to cyt. "takiego kogos wrzucalo sie do rzeki".
Łoptymista pisze:luckylukelbn pisze:Prawda jest taka ze za drugim razem transparent ANTY JELEN nie przejdzie, juz za 1 razem pare osob (i dodam ze to nie byly dziadki) z trybuny kolo VIP chcialo isc i obic gebe dowcipnisiowi z transparentemPowaznie, widzialem i slyszalem na wlasne oczy. Ja takich rozwiazan nie popieram co nie zmienia faktu ze zachowanie wywieszajacych ta flage bylo glupie i niehonorowe.
ahaluckylukelbn pisze:Lac po mordzie to trzeba takich idiotow, ktorzy wala takie posty na forum. Jestescie kibicami czy bandytami jak "fani" kopaczy ?