Na samym wstepie chce podziekowac zawodnikom, zarzadowi oraz innym kibicom za fantastyczny mecz i atmosfere! Przyprowadzilem ze soba 4 nowych kibicow, sa wniebowzieci i z pewnoscia beda na nastepnym meczu. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Juz bardzo dawno nie czulem takich emocji jak na wczorajszym meczu. Az chcialo by sie to przezyc znowu! Taki speedway to cos, co chce sie ogladac o kazdej porze dnia i nocy. W pierwszej kolejnosci gratulacje dla Jelenia, naleza mu sie. Czas jaki wysrubowal bedzie cholernie ciezki do poprawienia, oprocz tego fajnie, ze rekord nalezy do naszego wychowanka

niby szczegol, ale jednak bardzo cieszy. Kolejne gratulacje kieruje w strone Woodwarda. Poraz kolejny mam wielka satysfakcje i uwielbiam ogladac tego chlopaka. To jak wywozil Ljunga to na prawde istna poezja. No i wybuch radosci na trybnach po tych akcjach - bezcenny. Uwazam, ze na prawde warto inwestowac w tego chlopaka. Kolejne slowa uznania dla naszych juniorow. Ciekawe kto przed sezonem postawilby jakies pieniadze na zaklad, ze Borowicz z Lukaszewskich zrobia z Grudziadzem 9pkt

Brawo! Ogolnie uwazam, ze nasi juniorzy jada (poki co) lepiej niz wszyscy sie spodziewalismy! Brawo! Misiek troche slabiej, ale uwazam, ze to zapewne wina sprzetu. Zmienial motocykl bodajze 2 czy 3 razy. Ale po tym co dotad dla nas robi nie mam mu tego obsolutnie za zle i z kazdym meczem przekonuje sie do chlopaka. Nie rozumiem pretensji do Karola, jechal jako druga linia i zrobil 6pkt. Wtf!? Daj boze, zeby Miesiac zawsze takie punkty dorzucal... a
niestety zapewne znowu przyjdzie nam go ogladac za tydzien nad czym bardzo, ale to bardzo ubolewam. Nie sadze bowiem, zeby na tym meczu pojawil sie Mads. Jezeli chodzi o Grudziadz. Smiac mi sie chce z tego ich grand prix

Ljung trzy razy stracil pozycje po tym samym bledzie. Wygladalo to na prawde amatorsko. Andersen standardowo. Gwozdziem do trumny byli bezproduktywni juniorzy. Podobal mi sie natomiast bardzo Karpov oraz Watt. Ogolnie mielismy duzo szczescia, ze Fialkowski i jego smieszna ekipka zrobili za niego taktyczna w drugim starcie... bo gosc byl chyba najlepiej przelozony z calego ich zespolu. Fialkowski natomiast powinnien udac sie do psychiatry, takich ludzi powinno sie likwidowac z tego sportu. Jeszcze raz gratulacje dla zarzadu, trenera i zawodnikow! Super mecz!