Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

Re: Daniel Jeleniewski

#1601 Postautor: tezetomaniak » 11 czerwca 2012, o 17:18

To co dostaje od nas to też mu nie ułatwia

Nie mieszaj kibiców ze stadionowymi prostytutkami :wink: Jak idzie to fajnie, jak nie idzie to zawodnik jest leszczem, ogórkiem lub frajerem.

Leci fala leci \o/

Awatar użytkownika
michal5555

#1602 Postautor: michal5555 » 11 czerwca 2012, o 17:28

http://www.kurierlubelski.pl/artykul/59 ... a-material

Chyba trochę przegięcie z tym transparentem .

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1603 Postautor: ravajas » 11 czerwca 2012, o 17:41

ten transparent powinien wisieć przed stadionami naszych rywali w I lidze.
Uważam, że złość, która skupiła się na Danielu jest spowodowana czym innym: mianowicie tym, że Daniel nie tyle broni się wynikami co "plecami", które gwarantują mu starty w każdym meczu. Pewnie na to tez nie ma żadnego wpływu, no bo jaki? Daniel ma tylko wpływ na to czy przywiezie 3 czy zjedzie na murawę.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1604 Postautor: Egon » 11 czerwca 2012, o 17:44

Dlaczego? Każdy ma swoje sympatie i antypatie, ludzie płacą za bilety, jeżdżą na wyjazdy, a tu ktoś na siłę raczy ich takimi rodzynkami jak Jeleniewski. Ostatnimi czasy w klubie dzieją się dziwne rzeczy, skład ustala się w dziwny sposób i do tego niekonsekwentnie, w klubie są święte krowy i ludzie mają prawo wyrazić swoją dezaprobatę. Nie wiem po co temat dalej wałkować, to nie kibice znęcają się na Danielu tylko on znęca się na sobie i przy okazji na kibicach. Prawda jest taka, że Daniel to cień zawodnika z ubiegłego sezonu i żaden pewny punkt w drużynie, a cackają się z nim w klubie jakby był niezastąpiony.

4 pierwsze mecze z sezonu 2011 (1 domowy i 3 wyjazdowe: Bydgoszcz, Gdańsk, Gniezno) 36+3 pkt
4 pierwsze mecze z sezonu 2012 (2 domowe i 2 wyjazdowe) 28+3 pkt
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2012, o 17:50 przez Egon, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1605 Postautor: ravajas » 11 czerwca 2012, o 17:50

Ale ja miałem na myśli właśnie to, co udowadniasz: Daniel już by grzał ławę, gdyby nie jego mecenasi. I to nie oni zbierają gwizdy na stadionie i transparenty, tylko "boguduchawinny" Daniel :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1606 Postautor: kibicLBN » 11 czerwca 2012, o 17:58

"Boguduchawinny" Daniel jakby miał resztkę honoru i pomyślunku to by powiedział, żeby w Ostrowie pojechał Baran czy inny kolega, bo on nie ma sprzętu na wyjazd. Dlaczego tego nie zrobił? Sponsor mu zabronił?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#1607 Postautor: Stereeo » 11 czerwca 2012, o 21:40

tak bo wszyscy majac zalatwione miejsce w skladzie i jako taka mozliwosc na kase (jakąkolwiek) powiedzieli by ze sa ujowi i dla dobra klubu nie chca jechac...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1608 Postautor: Cz@rek » 11 czerwca 2012, o 22:07

kibicLBN pisze:"Boguduchawinny" Daniel jakby miał resztkę honoru i pomyślunku to by powiedział, żeby w Ostrowie pojechał Baran czy inny kolega, bo on nie ma sprzętu na wyjazd. Dlaczego tego nie zrobił? Sponsor mu zabronił?

To proste,przecież nadzieja umiera ostatnia...a On miał nadzieję na cud... 8)

Davv
Kadrowicz

#1609 Postautor: Davv » 11 czerwca 2012, o 22:15

Czy na tym forum nie ma juz kogos z kregow bliskojeleniowych co by napisac prawde jak to bylo/jest w rzeczywistosci? Nie wszystko jest takie proste i oczywiste. Wiekszosc z was jedzie po Danielu bo niby macie jakies tam pojecie ze ktos tam na kogos naciska. A moze na Daniela tez ktos naciska i tez jest pewna presja, ktorej stara sie sprostac, ale czasami po prostu tak jest, ze nie idzie i c.uj. Fury byly zmieniane i robione nie raz, caly czas jest cos nie tak ze sprzeglem juz nie drugim i nie trzecim w tym sezonie. Non stop cos dlubie przy furach, kasy tez wydane sporo bo klamki w chalupie nie sa zlote tylko srebrne. jednak najlepiej pier.olic farmazony na forum i kleic idiotyczne plakaty.

Dvyfryn

#1610 Postautor: Dvyfryn » 12 czerwca 2012, o 07:55

Bo jest paru Józków na tym forum i płaczków.

Nie tylko Jeleniowi zdarzyły się słabsze występy!!!
Baran miał też wtope, bo miał tu jechać o niebo lepiej niż Łełek :P
A tu robi 6 pkt w 4 startach. (Wywalić go ze sładu!! "Po co ten cienias wogole na zuzlu jezdzi" - tak powinniście w/g waszej teorii teraz krzyczeć)
Czego tak nie skandujecie? a może przynieść wam transparenty z przekreślonym baranem na mecz z Grudziądzem? (osobiście do Karola nic nie mam i mam nadzieje, że na stałe zagości w naszym składzie)

OPAMIĘTAJCIE SIĘ CO WY WYPRAWIACIE!!!

To są nasi zawodnicy i zamiast narzekać to wspomóżcie ich troche dopingiem!!Nie pierwszy raz było wiadome że Daniel w Lublinie jest cięzkim rywalem dla gości. Do tego super wynik w Gnieźnie dzięki czemu mamy szanse na bonusa. Miał 2 wpadki, nie było dane nam objechać treningów przed sezonem jak co niektórzy już zapomnieli, stąd zapewne problemy z maszynami. A jak nie stąd tylko z winy tunera to też nie jest to nasza broszka tylko menadżera, trenera, kierownika i prezesa. Niektórzy zapomnieli już, że kibic jest od kibicowania. Mamy być pomocni naszym. Na dobre i na złe.

Przestańcie narzekać i zacznijcie w końcu dopingować naszych. Daniel, Karol, Dawid, Robert, Cameron, Paweł, Mateusze to są NASI zawodnicy i dodajcie KAŻDEMU doping przez cały sezon.
P.S. Ten post jest skierowany do pseudofanów naszego klubu, którzy uważają się za fajnych demotywując swoich zawodników podczas zawodów.
P.S.2 Kij wam w @#$^

TYLKO LUBLIN ^_^ TYLKO MOTOR

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1611 Postautor: Saint » 12 czerwca 2012, o 08:55

Ja mam tylko kilka pytań do Wszystkich piszących tu o braku klasy, honoru....i innych wzniosłych ideałach, że Jeleń powinien sam zrezygnować na rzecz lepszego kolegi (?)... ilu z Was pracuje już zawodowo? Ilu z Was jest jedynym albo głównym żywicielem rodziny?... Ilu z Was pójdzie do Swojego pracodawcy i powie: Znam goscia, ma lepsze kompetencje ode mnie, zna więcej języków wthat ever i proszę mnie zwolnić i zatrudnić tego Pana na moje miejsce bo chcę być honorowy.... Proponuję przestać postrzegać sport jako idee fair play i ideały klubowe, a zacząć traktować tak jak jest w rzeczywistości - sposób robienia pieniędzy i to czasem bardzo dobrych przez działaczy, zawodników i wiele innych osób z otoczenia... Nie jestem zwolennikiem Jelenia, bo uważam że troche marnuje swój potencjał - (w przeciwieństwie do Gela uważam jednak że ma potencjał, ale brakuje mu charakteru walczaka). Sam uważałem, że nie powinien jechać w meczu - ale leppiej nie dało się pojechać niż zrobił to Daniel... Teksty o klasie i braku klasy, honorze i ideałach świetnie pisze się sprzed ekranu, zwłaszcza gdy dotyczy to portfela kogoś innego...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2012, o 09:14 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1612 Postautor: kibicLBN » 12 czerwca 2012, o 09:26

Saint pisze: Ilu z Was pójdzie do Swojego pracodawcy i powie: Znam goscia ma lepsze kompetencje ode mnie, zna więcej języków wthat ever i proszę mnie zwolnić i zatrudnić tego Pana na moje miejsce bo chcę być honorowy....

Jakbym pracował np. w firmie budowlanej i by była możliwość dobrej roboty (np. coś tynkować) w delegacji, ale ja np. w tynkowaniu bym był słaby, do tego byłbym chory i wiedział że sobie tylko tym zaszkodzę to powiedział bym żeby kumpel pojechał i to jest normalne. Tu nie chodzi o zwolnienie na cały sezon tylko na jeden mecz... Pieniądze są ważne, ale trzeba myśleć że pchaniem się do składu można sobie zaszkodzić. Jakby Daniel nie pojechał w Ostrowie to zastąpił by w niedziele Łełka i nic by nie stracił (bo gówno ujechał w Ostrowie) a tak nikt by na nim psów nie wieszał.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

miedziany
Senior

#1613 Postautor: miedziany » 12 czerwca 2012, o 09:40

kibicLBN pisze:Jakby Daniel nie pojechał w Ostrowie to zastąpił by w niedziele Łełka i nic by nie stracił (bo gówno ujechał w Ostrowie) a tak nikt by na nim psów nie wieszał.

Jak by Daniel nie pojechal do Ostrowa, to dalej jezdzil by na jakims trupie. Moze wlasnie 'wsparcie' kibicow po meczu(w Ostrowie) wplynelo na jego kondycje sprzetowa, moze sie wtedy wku.... i powiedzial sobie dosyc cieniowania, remontuje stare silniki ?

Szkoda mi Daniela ze tak sie stalo, ale klub to nie dom milosierdzia bozego.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1614 Postautor: Saint » 12 czerwca 2012, o 09:49

Ale tu nie mówimy o wykonywaniu zadania, o którym nie ma Daniel pojęcia... tylko o jeżdzie, do której konkretnie został zatrudniony.Dodatkowo jakby poszło dobrze wszystkim (teoretycznie) i mecz byłby wygrany mógłby stracić miejsce na dłużej. Kolejna rzecz nie za bardzo adekwatna - Daniel nie był chory i nie sądzę, że uważa że nie umie jeżdzić - jestem przekonany że liczy cały czas na to że znajdzie ustawienia sprzętu, które pozwolą mu jeżdzić na poziomie jaki się od niego oczekuje..... Dodatkowo tynkowania jest trochę wiećej niż meczów - w njagorszym wypadku może to być stracona 1 z 10 szans zarobienia pieniędzy a więc matematycznie 10% potencjalnego rocznego dochodu.... możemy dalej tak dyskutowaći na siłe, szukać argumentów ale jestem pewien jednego - Jakbyś miał do wyboru potncjalną możliwość zarobienia konkretnych pieniędzy i sądził, że masz szansę tę pracę wykonać solidnie (albo przynajmniej nadzieje na to) nie zrezygnowałbyś z Tego - chyba, że lubisz oszukiwać sam siebie żeby było Ci lepiej ze świadomością, że jesteś lepszy niż jesteś... ;)
Dodatkowo, weż pod uwagę fakt, że sponsor daje pieniądze zawodnikowi po to żeby jego reklamę woził po różnych stadionach a nie żeby rezygnował z tej możliwości w imię wyższych celów.... Daniel ma pewne zobowiązania, z których musi się wywiązywać. I podkreślę jeszcze raz, sam uważałem że Daniel nie powinien jechać - ale jeśli ktoś podjął decyzję, że jedzie (były naciski, nie było - troche to jak dyskusje o brzozie, Generale w kokpicie i strzałach, niestety) oczekiwanie, że sam zrezygnuję to moim zdaniem UTOPIA (vide Gollob i foch o nominowany - a temu Panu raczej na życie nie brakuje)
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2012, o 09:13 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
barteKMŻ

#1615 Postautor: barteKMŻ » 12 czerwca 2012, o 09:57

Według mnie Daniel u nas na torze w każdym meczu zrobi co najmniej 10 punktów. Gorzej sprawa wygląda na wyjazdach ale sponsorzy robią swoje i wygląda na to, że nie mamy wyjścia i Jeleniewski musi jechać w każdym meczu ;/

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1616 Postautor: InDorka » 12 czerwca 2012, o 10:50

Dobrze dla ogolnej atmosfery, ze sa takie madre wypowiedzi jakie zaprazentowali Dvyfryn i Saint.
Usmialam sie z pomyslu na transparent z przekreslonym Baranem na mecz z Grudziadzem.
Czas konczyc burze w kubeczku, bo koncza sie nazwiska latwe do namalowania :wink:
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#1617 Postautor: radonis » 12 czerwca 2012, o 11:12

E tam się kończą. Przecież pluszowego Miśka, Flaszkę Davidoffa, korniszony w słoiku, kalendarz z miesiącami nie problem wydziergać. Najtrudniej z Mateuszem Łukaszewskim.

Żeby nie było całkiem off. Uważam tą hejterską flagę za chory pomysł...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1618 Postautor: sadychor » 12 czerwca 2012, o 12:17

kibicLBN pisze:(...)(np. coś tynkować) w delegacji, ale ja np. w tynkowaniu bym był słaby(...)

W delegacje to jedzie prezes albo dyrektor, ew. specjalisci. Tynkarz jedzie zrobic zlecenie.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#1619 Postautor: lombard » 26 czerwca 2012, o 07:40

Gratulacje Danielu świetnego występu i oby tak dalej. Co prawda nie ja trzymałem ten znak ale powiem ci to samo co Karolowi: nie obrażaj się a swoją złość nadal przekuwaj na wynik i wszyscy będziemy cię na rękach nosić 8)

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#1620 Postautor: MikeMistrz » 26 czerwca 2012, o 16:29

Jeleń nabił sobie średnią meczami u siebie, wskoczył do top 15 i wyprzedza nawet Karlssona. 8) Kto by się spodziewał przed sezonem?
A co do tego transparentu, to nie trzymał go przypadkiem ten sam gość, któremu ukradli flagi w Ostrowie? Nie ma to jak napinka na bezpieczną odległość. ;)

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#1621 Postautor: Chaser » 26 czerwca 2012, o 17:20

Po prostu wyszliście na idiotów z tymi antyjeleniowymi tekstami i teraz się głupio usprawiedliwiacie. A ja znowu miałem rację broniąc Daniela.

meesha
Trener
Kontakt:

#1622 Postautor: meesha » 26 czerwca 2012, o 17:27

A ja znowu miałem rację broniąc Daniela.

Żadna nowość, że jest mistrzem lubelskiego toru. Poczekajmy co pokaże w meczach wyjazdowych...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#1623 Postautor: Chaser » 26 czerwca 2012, o 17:47

Na torze w Lublinie poniżej 10 punktów na pewno w tym sezonie już nie zejdzie więc powinien jeździć w parze z juniorem, na wyjazdach z Woodwardem, a z Juniorem Miśkowiak.

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#1624 Postautor: Hayden » 26 czerwca 2012, o 20:12

Ale kazdy wiedzial, ze u siebie Jelen bedzie mocny, to naprawde nic odkrywczego, zeby sie tak tym chwalic.
Motor mocny

Piguła
Szkółkowicz

#1625 Postautor: Piguła » 26 czerwca 2012, o 21:22

Chaser pisze:Po prostu wyszliście na idiotów z tymi antyjeleniowymi tekstami i teraz się głupio usprawiedliwiacie. A ja znowu miałem rację broniąc Daniela.

widzisz jakby Jeleń robił po 8-9 punktów na wyjazdach to nikt złego słowa by nie powiedział. Ja uważałem, że w meczach na własnym torze będzie mocny i nie powinno się zmieniać, ale to co jedzie na wyjazdach to dramat. Mam nadzieje, że po meczu w Grudziądzu dalej będziesz mógł triumfować nad resztą forum :)