Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Nie no porównania Jeleniewskiego do Richardsona podrzucane przez Papiego rzeczywiście całkiem logiczne...
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
Wielu na forum klubu z Rzeszowa przepraszalo za wrzuty na Lee, dalej nie lapiesz - Twoja sprawa.
Poza tym masz krotka pamiec
Poza tym masz krotka pamiec
Turkish w temacie meczowym z Ovia pisze:Mam dziwne wrażenie że takiego problemu 'kto jest lepszy' może niedługo nie być bo Mads po prostu zrezygnuje z wycieczek krajoznawczych do Lublina, a Baran przestanie walczyć z wiatrakami marki Centrochem.
Turkish w tym temacie palil niemca pisze:A widzisz w moim poście jakiegoś Barana?
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Porównywanie tragedii LEE [*] z sytuacją Jelenia jest bardzo niesmaczne...
To Ty chyba nie łapiesz skali porównania.
To że jedna osoba pisze bez ogródek o Jeleniu nie znaczy że wszyscy. Większość stara się wypowiadać konstruktywnie i wnieść coś do dyskusji. Jedyny wspólny mianownik Jelenia i Lee to to że nie jechali tak jak by sobie tego kibicie życzyli. I to tyle wspólnych cech tej sytuacji. Jest natomiast jedna ogromna różnica : Lee widział co się dzieje i ambitnie chciał złapać formę i dojść do ładu ze sprzętem, miał plan który chciał realizować żeby nie zawieść kibiców, ale nie dlatego że ktoś z Rzeszowa wieszał na nim psy tylko dlatego że sam z siebie nie był zadowolony, a nawet więcej gdyby kibice z Rzeszowa powiedzieli że jest ok, a on twierdziłby inaczej to nie odpuściłby póki by nie osiągnął maximum. I właśnie dlatego przylatywał na treningi nawet w czwartek mimo napiętego grafiku, kombinował ze sprzętem ile się dało i jak się dało. Te wszystkie działania nie były spowodowane presją kibiców tylko jego wielką ambicją i charakterem. A Jeleń? Jeleń jeździ już tylko dla kasy, po meczu nawet go nie stać na wyjście do kibiców, po wygranym biegu nawet ręki nie uniesie, wygląda jakby mu nie zależało a przecież jest wychowankiem.
Lee był profesjonalistą pełną gębą dlatego nie należy porównywać go do Jeleniewskiego.
To że jedna osoba pisze bez ogródek o Jeleniu nie znaczy że wszyscy. Większość stara się wypowiadać konstruktywnie i wnieść coś do dyskusji. Jedyny wspólny mianownik Jelenia i Lee to to że nie jechali tak jak by sobie tego kibicie życzyli. I to tyle wspólnych cech tej sytuacji. Jest natomiast jedna ogromna różnica : Lee widział co się dzieje i ambitnie chciał złapać formę i dojść do ładu ze sprzętem, miał plan który chciał realizować żeby nie zawieść kibiców, ale nie dlatego że ktoś z Rzeszowa wieszał na nim psy tylko dlatego że sam z siebie nie był zadowolony, a nawet więcej gdyby kibice z Rzeszowa powiedzieli że jest ok, a on twierdziłby inaczej to nie odpuściłby póki by nie osiągnął maximum. I właśnie dlatego przylatywał na treningi nawet w czwartek mimo napiętego grafiku, kombinował ze sprzętem ile się dało i jak się dało. Te wszystkie działania nie były spowodowane presją kibiców tylko jego wielką ambicją i charakterem. A Jeleń? Jeleń jeździ już tylko dla kasy, po meczu nawet go nie stać na wyjście do kibiców, po wygranym biegu nawet ręki nie uniesie, wygląda jakby mu nie zależało a przecież jest wychowankiem.
Lee był profesjonalistą pełną gębą dlatego nie należy porównywać go do Jeleniewskiego.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
Dokładnie.
Dorosły, myślący człowiek powinien uszanować pamięć zawodnika i nie grać pamięcią o nim w tak bezczelny sposób.
Zastanówcie się zanim następnym razem taką bzdurę napiszecie.
Dorosły, myślący człowiek powinien uszanować pamięć zawodnika i nie grać pamięcią o nim w tak bezczelny sposób.
Zastanówcie się zanim następnym razem taką bzdurę napiszecie.
Pamietam taka mniej wiecej wypowiedz jakiegos stranieri lub Polaka nawet:
"W Anglii jak slabiej pojedziesz, to przyjda, poklepia po ramieniu, pomoga. W Polsce od razu sa gwizdy, przeklenstwa, szyderstwa"
To jest Polska, takze do was nie dotrze to, co chce m.in. przekazac papi.
"W Anglii jak slabiej pojedziesz, to przyjda, poklepia po ramieniu, pomoga. W Polsce od razu sa gwizdy, przeklenstwa, szyderstwa"
To jest Polska, takze do was nie dotrze to, co chce m.in. przekazac papi.
Już też z tym klepaniem w Anglii nie przesadzajmy. Piszcza to już "wyklepali" w Birmingham czy dopiero zamierzają? 
Ale fakt faktem, ja tam jestem przeciwny hejterstwu na trybunach. Jak się komuś nie podoba to niech głosuje nogami i po prostu nie przychodzi na mecze... Po co to denerwować siebie i innych :p
Ale fakt faktem, ja tam jestem przeciwny hejterstwu na trybunach. Jak się komuś nie podoba to niech głosuje nogami i po prostu nie przychodzi na mecze... Po co to denerwować siebie i innych :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No to byl stary wywiad
Cos kojarze, ze czytalem takie cos po tragedii Kurmanka
Ale podejrzewam, ze i wtedy klepali 1 gora 4 mecze.
meesha pisze: Jak się komuś nie podoba to niech głosuje nogami i po prostu nie przychodzi na mecze... Po co to denerwować siebie i innych :p
Dokladnie tak byc powinno. Ja tam mam swoje dwa zwoje i to wystarcza mi zdac sobie sprawe, ze taki Jeleniewski (i nie tylko) ma daleko w tyle nasze zale, bojkoty, czy transparenty, licza sie natomiast nasze zlotowki.
PS. Nie kazdy to Kurmanek, wiekszosc to tempaki bez sportowej ambicji i honoru, za to z wielkimi potrzebami finansowymi.
go! pisze: (...)ze taki Jeleniewski (i nie tylko) ma daleko w tyle nasze zale, bojkoty, czy transparenty, licza sie natomiast nasze zlotowki.
(...)
Racja, a tutaj co lepsi chca zeby jeszcze do nich machali
sadychor pisze:Pamietam taka mniej wiecej wypowiedz jakiegos stranieri lub Polaka nawet:
To niech jeżdżą w Anglii bez presji jak Tomasz Piszcz.
To jest ich praca i jak każda praca podlega ocenie - co w tym dziwnego? A to, że w sporcie jest presja to chyba wiedzieli jak zdawali egzamin na licencję. Z tym, że jeśli faktem jest gwarancja startów Jelenia to naciski kibiców powinny pójść bardziej w stronę klubu niż w stronę samego zawodnika.
ps. Cieszy mnie komplet Jelenia i mu go serdecznie gratuluję, jednak na wyjazdach nie powninien jechać póki nie przedstawi faktur na co najmniej 3 nowe silniki i nie pokaże ich w klubie
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Z tego co wiem to nie koniecznie ma daleko w tyle nas i to co się z nim dzieje. Facet jest w trudnej sytuacji. Ktoś go nieźle jedzie w dupe jeśli chodzi o sprzęt. Zapie..ala do mechanika co tydzień i przywozi osły co nie jadą, a potem po meczach siedzi zdołowany po kątach i nie ma odwagi spojrzeć nikomu w oczy bo głęboko przeżywa porażki.
To co dostaje od nas to też mu nie ułatwia. Dzisiaj zrobił swoje. Mam nadzieję że doszedł w końcu do ładu z furami i będzie jechał już do końca.
To co dostaje od nas to też mu nie ułatwia. Dzisiaj zrobił swoje. Mam nadzieję że doszedł w końcu do ładu z furami i będzie jechał już do końca.
Oby nie przejmowal sie za bardzo "kibicami", bo jak pokazal tylko dzisiejszy mecz - nawet po dwoch 5:1 z jego udzialem transparent dumnie i durnie powiewal. Niech juz lepiej mysli o zlotowkach do zdobycia, a nie o "szacunku", bo jak Lubelak sobie cos u**bie w dyni to nawet srednia 3,0 Danielowi nie pomoze.
Turkish pisze:A Jeleń? Jeleń jeździ już tylko dla kasy, po meczu nawet go nie stać na wyjście do kibiców, po wygranym biegu nawet ręki nie uniesie, wygląda jakby mu nie zależało a przecież jest wychowankiem.
Tak, Ty byś podnosił rękę a nawet przyszedł do kibiców i podziękował za wygwizdanie w czasie prezentacji
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Chciałem powiedzieć tym, którzy twierdzili, że nie mam na czym jeździć, że dzisiaj startowałem na starych silnikach z zeszłego sezonu, bo te nowe nie spisywały się dobrze. Pozdrawiam tych, którzy postawili już na mnie krzyżyk - mówił ironicznie po meczu Jeleniewski.
źródło: Gazeta Wyborcza Lublin
Daniel niech z przechwałkami wstrzyma się do wyjazdu. W jego przypadku, być bohaterem w swoim domu, powinien nawet na kosiarce z LM.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Do 22 lipca jeszcze kawal czasu...
Dokladnie. Na razie mamy przed soba teoretycznie bardzo trudny mecz u siebie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No właśnie. I od niego oczekuje się, że w każdym z meczów zrobi koło kompletu. Nie będzie to mega wyczyn tylko STANDARD. Z przechwałkami niech wytrzyma do Grudziądza i zapewnienia sobie awansu do czwórki. Po co się przekomarzać z kibicami na słowa.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Z kim 
Hela pisze:No właśnie. I od niego oczekuje się, że w każdym z meczów zrobi koło kompletu. Nie będzie to mega wyczyn tylko STANDARD. Z przechwałkami niech wytrzyma do Grudziądza i zapewnienia sobie awansu do czwórki. Po co się przekomarzać z kibicami na słowa.
A tu akurat zgoda - niepotrzebne to napinanie miesni po meczu, ale widac bylo, ze Daniel jest bardzo zmotywowany i oby tej pary starczylo tez na Grudziadz:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale gdzie te przechwałki, o których piszecie? Bo w zacytowanym fragmencie ja żadnych nie widzę.
Mnie jakoś nie cieszy ten płatny komplet Jelenia w meczu z Ostrowem. Wolałbym nawet, żeby zrobił 2x po 5 punktów w tym i poprzednim meczu, wtedy przynajmniej mielibyśmy 2pkt więcej w tabeli. Jego wspaniały wynik we wczorajszym meczu niestety nie przywróci nam głupio straconych 2pkt w Ostrowie.
Natomiast jego komplet zadowoli mnie w meczu z Grudziądzem, Gnieznem i Łodzią, jeśli przełoży się na konkretne punkty w tabeli. Jak ten wynik powtórzy z mocniejszymi rywalami, zwrócę mu honor.
Natomiast jego komplet zadowoli mnie w meczu z Grudziądzem, Gnieznem i Łodzią, jeśli przełoży się na konkretne punkty w tabeli. Jak ten wynik powtórzy z mocniejszymi rywalami, zwrócę mu honor.
otóż to - ale nawet komplety z w/w nie wrócą nam dwóch punktów na Ostrowie i prawdopodobnie bonusa z Łodzią.
Zawsze z sentymentem podchodzę do wyczynów naszych wychowanków, nawet jeżeli nie startują w naszych barwach i życzę im jak najlepiej.
Daniel powinien zapamiętać jednak na przyszłość jedną rzecz- lubelscy kibice są pamiętliwi i nie są kibicami jedynie własnego toru. Dziękujemy za wczoraj i liczymy na przynajmniej zbliżone wyniki wyjazdowe.
Daniel powinien zapamiętać jednak na przyszłość jedną rzecz- lubelscy kibice są pamiętliwi i nie są kibicami jedynie własnego toru. Dziękujemy za wczoraj i liczymy na przynajmniej zbliżone wyniki wyjazdowe.