Przecież z tym Baranem to musi być jakiś mało śmieszny niesmaczny żart. A jeżeli to nie jest żart to jest to po raz kolejny bardzo niepoważne i nieodpowiedzialne zachowania Barana do czego zresztą zdążył już nasz przyzwyczaić. Decyzja trenera była jak najbardziej słuszna, wybrał 4 najlepszych zawodników. Przecież w drugiej fazie starty Barana niewiele różniły się od kiepskich startów Miesiąca, zostawał daleko w tyle za całą stawką. Ja nie rozumiem co się dzieje z tymi zawodnikami. Tak samo Mads Korneliussen... myśli że wskoczy do składu tylko dlatego, że jest obcokrajowcem? A i owszem, żeby zaistnieć w danej lidze trzeba zainwestować pieniądze. To że wydaje na wyjazd z własnej kieszeni ma mu już gwarantować miejsce w składzie ? Nie rozumiem tych osób tutaj na forum które popierają takie zachowanie. Ile Wy macie lat, chodzicie do jakiejś pracy? Wiecie co to jest brać odpowiedzialność za własne postępowanie? Dorosłe życie to nie jakaś zabawa żeby strzelać sobie jakieś fochy. Ehh ci żużlowcy.
Co do samego meczu, to nawet całkiem fajny i ciekawszy niż ten z Łotyszami. Było sporo mijanek i pomimo wysokiej wygranej dostarczył trochę emocji. Fajne akcje Dawida

Po pierwszej fazie meczu pomyślałem sobie, że w końcu skład się wykrystalizował. Jednak chyba jeszcze daleko do takiego stwierdzenia. Jeleniewski to tak samo jak Jamroży, na swoim torze nie ma na niego mocnych, na wyjazdach cień zawodnika. Tak jak patrzyłem na starty Jelenia, to nawet mam swoją teorię na temat tego dlaczego akurat w Lublinie mu wychodzi, a na innych torach jest gorzej, ale nie chcę mi się na ten temat rozpisywać

Co do Barana to jest takim samym pewniakiem jak Miesiąc, czyli albo wyjdzie albo nie wyjdzie. Dobrze, że został tylko jeden mecz wyjazdowy, który i tak nie oszukując się przegramy. Jeleń na naszym torze sobie poradzi, więc zostanie tylko jedna dziura którą będzie trzeba jakoś załatać.