Lokomotiv Daugavpils - LW KMŻ Lublin
Lokomotiv Daugavpils - LW KMŻ Lublin
Kolejny mecz już w najbliższą niedzielę, także proponuje rozpoczęcie dyskusji. Mam nadzieje, że niektórzy zrehabilitują się po haniebnej porażce z 2007 roku, po której Lublin na rok zniknął z żużlowej mapy Polski. Co prawda nie liczę na zwycięstwo, ale na przyzwoity wynik, który pozwoli nam zdobyć bonus w dwumeczu.
Re: Lokomotiv Daugavpils - LW KMŻ Lublin
w tamtym roku w Duagavpils:
Daniel Jeleniewski w barwach Orła - 2 (0,2,d),
wynik spotkania 46 :13 dla Lokomotywy
wniosek: Baran za Jelenia
Co jak co, ale jak wyjdziemy tam z 30 to będzie sukces 
BR pisze:w tamtym roku w Duagavpils:
do tego dwa defekty na ostatnich miejscach Dawida w barwach Wybrzeża i mamy obraz zniszczenia. Ostatnio żużel stał się wyjątkowo nieprzewidywalny ale nie tacy żużlowcy jak nasi liderzy jeździli na tamtym torze jak nowicjusze. Może nam być bardzo trudno nawet o bonus, chociaż Loko znacznie traci na wyjazdach. Może Łełek z oczywistych powodów szepnie słówko jak się poprzekładać.
Jeśli zdobędziemy 35 punktów do dla mnie będzie to zwycięstwo 
Martwi mnie ze po ZK Jelen i Misiek wygladali cienko ,Dawid cos powalczy ale kompletu nie bedzie ,teraz cienki Korniszon lub Cameron lecz obydwaj sa na dzis slabi ....minusy przyslaniaja plusy ,i 35 pkt to bedzie niezly wynik.
Cos te nasze asiory slabna w oczach , zreszta start drugiego biegu rozwial moje watpliwosci.
Cos te nasze asiory slabna w oczach , zreszta start drugiego biegu rozwial moje watpliwosci.
LEON1978 pisze:Martwi mnie ze po ZK Jelen i Misiek wygladali cienko ,Dawid cos powalczy ale kompletu nie bedzie ,teraz cienki Korniszon lub Cameron lecz obydwaj sa na dzis slabi ....minusy przyslaniaja plusy ,i 35 pkt to bedzie niezly wynik.
Tylko spalić i zaorać pozostaje
Nie odjechaliśmy żadnego meczu na swoim stadionie, jako jedyny pierwszoligowiec mieliśmy swoich reprezentantów z finale ZK (i to od razu trzech), z faworytem całej ligi do końca walczyliśmy o 2 punkty ale nie ma co, jest źle bo Misiek z Miesiącem źle ze startu wyszli. Rogowski też w powtórce przegrał start z naszym Mateuszem i sam sobie odpowiedz, który z nich jest lepszym zawodnikiem.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Z naszych nikt tam praktycznie nie punktowal. Ani Jelen w zeszlym roku, ani Stachyra przez ostatnie 2 lata, ani Miskowiak. Moze byc tak, ze ich Hansen bedzie wozil, a wtedy wynik w graniach -30 i wiecej.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Wychodzi na to ,że Lokomotiv to mega potęga i jak oni zrobią tor , to ni ma ch.... we wsi nikt z trzydziestki nie wyjdzie . Ludzie nie demonizujcie
Zadna potega, tylko naszym wybitnie tam nie idzie.