Napisalas wczesniej ze wy w gdansku nie wiecie co to porazki. Widze ze chodzenie na zuzle zaczelas w tym sezonie bo jeszcze w zeslym co drugi tydzien dostawalicie niezly lomot
Wybrzeże Gdańsk - TŻ Lublin 63:27
Roksana to rzeczywiscie jakas gowniara
ZAchlysnieta swoim przepieknym miastem , swoimi wspanialymi zuzlowcami, swa niepokonana druzyna
Smiech
Napisalas wczesniej ze wy w gdansku nie wiecie co to porazki. Widze ze chodzenie na zuzle zaczelas w tym sezonie bo jeszcze w zeslym co drugi tydzien dostawalicie niezly lomot
jacur78 pisze:Roksana to rzeczywiscie jakas gowniaraZAchlysnieta swoim przepieknym miastem , swoimi wspanialymi zuzlowcami, swa niepokonana druzyna
Smiech
hehe dobre..
zagielabym cie niejednym meczem z poczatku lat 90
owszem, owszem.. zeszly sezon to poraZKA.. dlatego, jestem taka zachlysnieta teraz.. bo mam czym...
dobrze wiem ze wejdziemy.. i mam prawo.. glosno o tym mowic
Zapewniam cie ze nie zagielabys mnie meczem z poczatu lat 90 za to ja zagialbym cie meczami ze polowy lat 80
.
A tak na marginesie prawdziwej sily gdanskiej druzyny jeszcze nie poznalismy bo do tej pory nie bylo jeszcze powaznego testu dla was. Takowy bedzie natomiast 30 maja i wtedy sie okaze czy jest powod do takiego zachlysniecia
A tak na marginesie prawdziwej sily gdanskiej druzyny jeszcze nie poznalismy bo do tej pory nie bylo jeszcze powaznego testu dla was. Takowy bedzie natomiast 30 maja i wtedy sie okaze czy jest powod do takiego zachlysniecia
jacur78 pisze:Zapewniam cie ze nie zagielabys mnie meczem z poczatu lat 90 za to ja zagialbym cie meczami ze polowy lat 80.
ale to nie znaczy ze pamietasz dobrze z 90
jacur78 pisze:Sluchaj Roksano a ladna jestes troszke. Bo jak zawitam za tydzien do gdanska to z mila checia pogadalbym z jakas mila gdanszczanka na temat zuzla. ZApewniam dyskrecje
hehe
a myślałam..., że tylko w Gdańsku.. patrzą na wygląd:P he
no, widac że nie
ALe tak to w ogole.., to wątpie.. jakbyśmy mogli się spotkać.. he.. nie dało by się
a po drugie.. właśnie w mecz z Lublinem... tj. 16 maja... wypada dokładnie rok, kiedy jestem z moim chłopakiem..
no, ale zobaczymy jak to będzie
P.S. zreszta sam napisałeś że jestem gówniara.. a teraz chcesz się spotkać?
ozzyman pisze:Jeśli to ma być Jurek z ostatniego przed kontuzją meczu w Gorzowie, gdzie zdobył 10 punktów to jestem jak najbardziej za.Niech wreszcie gwiazdor Śledź poczuje oddech konkurencji i przygotuje motory jak .
Nie pojmuje tej filozofi. Jeden z najlepszych zawodnikow w zespole, moze nawet i lider zwalil pierwszy mecz od 2 lat u siebie a wy juz wieszacie na nim psy !. Dla mnie to glupota, zapomniales juz jak Åšledz wygrywla dla nas biegi np. chocby z Pedersenem !?. Mordel jak zrobi 3 pkt w Gdnasku to uznam to za sukces.
jacur78 pisze:Aha skoro pamietasz mecze z lat 90 to prokurator juz nie grozi
co do prokuratora nie bylabym taka pewna
Erwin pisze:Roksana pisze:a po drugie.. właśnie w mecz z Lublinem... tj. 16 maja... wypada dokładnie rok, kiedy jestem z moim chłopakiem..
Jacur jest nawet okazja żeby z Roksanką świętować, na pewno będzie chciała to jakoś uczcić
no, ależ oczywiscie
ozzyman napisał:
"Jeśli to ma być Jurek z ostatniego przed kontuzją meczu w Gorzowie, gdzie zdobył 10 punktów to jestem jak najbardziej za.Niech wreszcie gwiazdor Śledź poczuje oddech konkurencji i przygotuje motory jak . "
Śledziowi nie wyszedł raptem jeden mecz i o niczym to nie świadczy, więc takie teksty są bardzo nie w porządku. A co do Mordela w Gdańsku to lepiej przeczytaj sobie wywiad z nim w ostatnim TŻ. Zwróć szczególną uwagę na kwestie sprzętowe i ocenę swoich szans samego Jurka.
"Jeśli to ma być Jurek z ostatniego przed kontuzją meczu w Gorzowie, gdzie zdobył 10 punktów to jestem jak najbardziej za.Niech wreszcie gwiazdor Śledź poczuje oddech konkurencji i przygotuje motory jak . "
Śledziowi nie wyszedł raptem jeden mecz i o niczym to nie świadczy, więc takie teksty są bardzo nie w porządku. A co do Mordela w Gdańsku to lepiej przeczytaj sobie wywiad z nim w ostatnim TŻ. Zwróć szczególną uwagę na kwestie sprzętowe i ocenę swoich szans samego Jurka.
co do prokuratora nie bylabym taka pewna![]()
bo nie trzeba bylo byc na tych meczykach.. wystarczy, ze sie duzo czyta i oglada filmow tzn. meczykow
![]()
![]()
Jacurowi chodziło o prokuratora w wymiarze skoków w bok z nieletnimi.
Obawiam się (teraz do Jacura), że z tej mąki chleba nie będzie
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Jesli chodzi o Rybke to nikt nie mowi ze jest zlym zawodnikiem,sprawa kluczowa sa jego mnotocykle ktore bodaj od trzech meczy nie jada tak jak powinny i niech mi nikt nie mowi o dorobku punktowym tylko jak sie te motocykle zachowuja.Lepiej poinformowani sami mowia ze darek jedzie na motorach z ubieglego roku po to aby odeszly na zasluzona emeryture poniewaz koniec kwietnia mial miec nowe,nie rozumiem postawy zawodnika ktory (jest) uwaza sie za profesjonaliste robil wszystko na ostania chwile.Nowe silniki po wlorzeniu do ramy nie beda jezdzic jak rakiety wiec kilka meczy trzeba bedzie zmarnowac aby je dopracowac.Dla tego uwazam ze takie zachowanie jest nie na miejscu. Z koleji czytam post Gawrzyka w ktorym pisze ze finansowo najgorzej stoi wlasnie rybka i frankow,czyli nowych motocykli nie bedzie wszystko to jakas sciema,a gdzie sa pieniazki ktore darek zarabial w zeszlym sezonie chyba pkt troche zrobil, w tym sezonie jedzie na opinni z ubieglego roku i wszyscy go bardzo chwala.Ja osobiscie uwazam ze takich sytuacji byc nie powinno.Moze mi jeszcze ktos powie dla czego sledzik nie wyjechal na runde honorowa po meczu z ostrowem.Tylko nie piszcie ze nie mial na czym.
Wracajac do rywalizacji w skladzie,pomysl dobry gorzej z wykonaniem, jakim zagrozeniem jest "ojciec"dla naszych liderow
Chyba nawet sledzik na tych kiepsciutkich osiolkach byl by szybszy od Jurka.
Pozdrowienia dla Madzi z Kolobrzeskiej.Moze sie spotkamy bede tam w czasie kiedy w Gdansku jest jarmark Dominkanski.
Wracajac do rywalizacji w skladzie,pomysl dobry gorzej z wykonaniem, jakim zagrozeniem jest "ojciec"dla naszych liderow
Pozdrowienia dla Madzi z Kolobrzeskiej.Moze sie spotkamy bede tam w czasie kiedy w Gdansku jest jarmark Dominkanski.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Gelo pisze:co do prokuratora nie bylabym taka pewna![]()
bo nie trzeba bylo byc na tych meczykach.. wystarczy, ze sie duzo czyta i oglada filmow tzn. meczykow
![]()
![]()
Jacurowi chodziło o prokuratora w wymiarze skoków w bok z nieletnimi.
Obawiam się (teraz do Jacura), że z tej mąki chleba nie będzie. Jak chcesz miło spędzić czas, lepiej zabierz kobietę ze sobą. Ja wiem, że gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie, ale sam widzisz
Grzesiu wydaje mi sie ze Roksanie chodzilo o to samo.Jacur napisal ze skoro pamieta mecze z lat 90 to jest pewnie pelnoletnia,Roksana napisala,mysle ze w zartach ze je pamieta ale nie koniecznie musiala na nich byc , sa przeciez kasety video i jakas makulatura.
Moze sie myle.
Jinxsior pisze:Jesli chodzi o Rybke to nikt nie mowi ze jest zlym zawodnikiem,sprawa kluczowa sa jego mnotocykle ktore bodaj od trzech meczy nie jada tak jak powinny i niech mi nikt nie mowi o dorobku punktowym tylko jak sie te motocykle zachowuja.Lepiej poinformowani sami mowia ze darek jedzie na motorach z ubieglego roku po to aby odeszly na zasluzona emeryture poniewaz koniec kwietnia mial miec nowe,nie rozumiem postawy zawodnika ktory (jest) uwaza sie za profesjonaliste robil wszystko na ostania chwile.Nowe silniki po wlorzeniu do ramy nie beda jezdzic jak rakiety wiec kilka meczy trzeba bedzie zmarnowac aby je dopracowac.Dla tego uwazam ze takie zachowanie jest nie na miejscu. Z koleji czytam post Gawrzyka w ktorym pisze ze finansowo najgorzej stoi wlasnie rybka i frankow,czyli nowych motocykli nie bedzie wszystko to jakas sciema,a gdzie sa pieniazki ktore darek zarabial w zeszlym sezonie chyba pkt troche zrobil, w tym sezonie jedzie na opinni z ubieglego roku i wszyscy go bardzo chwala.Ja osobiscie uwazam ze takich sytuacji byc nie powinno.Moze mi jeszcze ktos powie dla czego sledzik nie wyjechal na runde honorowa po meczu z ostrowem.Tylko nie piszcie ze nie mial na czym.
Wracajac do rywalizacji w skladzie,pomysl dobry gorzej z wykonaniem, jakim zagrozeniem jest "ojciec"dla naszych liderowChyba nawet sledzik na tych kiepsciutkich osiolkach byl by szybszy od Jurka.
Piszesz, ze Darek jest zawodowcem i pytasz jednocześnie, gdzie się podziała kasa, którą zarabiał w ubiegłym sezonie. W sumie nie powinno interesować Cię, co zrobił z uczciwie zarobionymi pieniędzmi. Co zaś się tyczy bieżącego sezonu i kwestii jego sprzętu, to powiem Ci tyle, ze nie Darek ponosi za ten stan rzeczy największa winę. Reszte sam sobie dopowiedz...
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Jinxsior pisze:Jesli chodzi o Rybke to nikt nie mowi ze jest zlym zawodnikiem,sprawa kluczowa sa jego mnotocykle ktore bodaj od trzech meczy nie jada tak jak powinny i niech mi nikt nie mowi o dorobku punktowym tylko jak sie te motocykle zachowuja.Lepiej poinformowani sami mowia ze darek jedzie na motorach z ubieglego roku po to aby odeszly na zasluzona emeryture poniewaz koniec kwietnia mial miec nowe,nie rozumiem postawy zawodnika ktory (jest) uwaza sie za profesjonaliste robil wszystko na ostania chwile.Nowe silniki po wlorzeniu do ramy nie beda jezdzic jak rakiety wiec kilka meczy trzeba bedzie zmarnowac aby je dopracowac.Dla tego uwazam ze takie zachowanie jest nie na miejscu. Z koleji czytam post Gawrzyka w ktorym pisze ze finansowo najgorzej stoi wlasnie rybka i frankow,czyli nowych motocykli nie bedzie wszystko to jakas sciema,a gdzie sa pieniazki ktore darek zarabial w zeszlym sezonie chyba pkt troche zrobil, w tym sezonie jedzie na opinni z ubieglego roku i wszyscy go bardzo chwala.Ja osobiscie uwazam ze takich sytuacji byc nie powinno.Moze mi jeszcze ktos powie dla czego sledzik nie wyjechal na runde honorowa po meczu z ostrowem.Tylko nie piszcie ze nie mial na czym.
Wracajac do rywalizacji w skladzie,pomysl dobry gorzej z wykonaniem, jakim zagrozeniem jest "ojciec"dla naszych liderowChyba nawet sledzik na tych kiepsciutkich osiolkach byl by szybszy od Jurka.
Piszesz, ze Darek jest zawodowcem i pytasz jednocześnie, gdzie się podziała kasa, którą zarabiał w ubiegłym sezonie. W sumie nie powinno interesować Cię, co zrobił z uczciwie zarobionymi pieniędzmi. Co zaś się tyczy bieżącego sezonu i kwestii jego sprzętu, to powiem Ci tyle, ze nie Darek ponosi za ten stan rzeczy największa winę. Reszte sam sobie dopowiedz...
Pozdrawiam
Maxx zgadzam siÄ™ z tobÄ… w 100% co do Darka
Max3 szczeze mówiąc nie wiem czy zrobił sprzęt. chyba jest w Dani ale nie na 100%. Więc nie moge odpowiedzieć bo nie mam chwilowo z nim kontaktu.
Co do samego meczu w Gdańsku myśle, że może będzie mała niespodzianka ale na razie nic pewnego nie wiem i pewne osoby nie potwierdzają tego.
$korzen$ pisze:ozzyman pisze:Jeśli to ma być Jurek z ostatniego przed kontuzją meczu w Gorzowie, gdzie zdobył 10 punktów to jestem jak najbardziej za.Niech wreszcie gwiazdor Śledź poczuje oddech konkurencji i przygotuje motory jak .
Nie pojmuje tej filozofi. Jeden z najlepszych zawodnikow w zespole, moze nawet i lider zwalil pierwszy mecz od 2 lat u siebie a wy juz wieszacie na nim psy !. Dla mnie to glupota, zapomniales juz jak Åšledz wygrywla dla nas biegi np. chocby z Pedersenem !?. Mordel jak zrobi 3 pkt w Gdnasku to uznam to za sukces.
Korzeń ja wcale nie wieszam psów na Śledziu tylko obiektywnie oceniam fakty.Jeśli nie pojmujesz tej filozofii to pozwól,że Cię oświecę.Otóż ja w żadnym wypadku nie kwestionuje umiejętności sportowych Darka,a wręcz przeciwnie bardzo go cenię za to co osiągnął i fajnie że jest w naszej drużynie bo bardzo go lubię.Chodzi mi tylko i wyłącznie o jego przygotowanie sprzętowe do sezonu, które delikatnie mówiąc nie jest najlepsze.Już w tamtym roku od początku playoffów jego motorki było duzo gorsze niż wcześniej.Pamiętam taki mecz w Tarnowie przegrany bodajże do 20,kiedy to zanotował defekty na 1 i 2 miejscu, tracąc w ten sposób pewne pięć punktów.Jak chyba sam przyznasz błyskotliwych występów w playoffach nie zanotował.A Pedersena dlatego objechał w pierwszym meczu bo miał od początku sezonu bardzo szybkie motocykle,które niwelowały to, iż przez rok w ogóle nie jeździł na zuzlu.Dlatego porównując początek poprzedniego sezonu z obecnym, to ten wypada dla Darka gorzej.W żadnym również wypadku nie stawiam na równi Darka z Jurkiem, bo wiadomo że Mordel ustępuje klasą.I też byłbym zadowolony gdyby Ojciec zdobył te 3 punkty po walce.Cudów nie oczekuje,stąpam twardo po ziemi i jest dla mnie oczywiste,iż więcej punktów w Gdańsku zdobędzie Darek.I mam nadzieje,że go ominą defekty i inne przykre niespodzianki.
Jezeli Jurek Mordel, ktory w tym sezonie przejechal kilka (moze mniej?) kolek na treningu, ktory z przygotowaniem sprzetu sie nie spieszyl bo i nie liczyl ze ma po co sie spieszyc - ma byc zagrozeniem dla pozycji w skladzie dla Knappa, Frankowa czy nawet Sledzia (!) i Piszcza (!!) to cos tu jest nie tak. Odbieram to jako dobry zart i nic wiecej - zyczac oczywiscie Mordelowi jak najlepiej, niech trzasnie komplet w Gdansku.
A jesli chodzi o Sledzia i jego sytuacje sprzetowa to dziwna to sytuacja. Zobaczymy co bedzie w Gdansku i dopiero wowczas najwyzej bede sie martwil odnosnie rewanzu. Ale chyba nie tak to wszystko powinno sie odbywac?
A jesli chodzi o Sledzia i jego sytuacje sprzetowa to dziwna to sytuacja. Zobaczymy co bedzie w Gdansku i dopiero wowczas najwyzej bede sie martwil odnosnie rewanzu. Ale chyba nie tak to wszystko powinno sie odbywac?
Scream pisze:Jezeli Jurek Mordel, ktory w tym sezonie przejechal kilka (moze mniej?) kolek na treningu, ktory z przygotowaniem sprzetu sie nie spieszyl bo i nie liczyl ze ma po co sie spieszyc - ma byc zagrozeniem dla pozycji w skladzie dla Knappa, Frankowa czy nawet Sledzia (!) i Piszcza (!!) to cos tu jest nie tak. Odbieram to jako dobry zart i nic wiecej - zyczac oczywiscie Mordelowi jak najlepiej, niech trzasnie komplet w Gdansku.
Trudno nie zgodzić się ze Screamem. Jeszcze raz powtórzę, że błędem byłoby wystawianie w składzie i to na wyjazdowy mecz zawodnika, który nie wiadomo jaką ma dyspozycję, a poza tym, któremu brakuje najzwyczajniej w świecie objeżdzenia. W mojej ocenie "ojciec" nie będzie stanowił żadnego zagrożenia dla zawodników z obecnego podstawowego składu. Ale z drugiej strony miło byłoby zobaczyć Jurka w dyspozycji z najlepszych lat...
MOTOR LUBLIN
Moim zdaniem to trochę nie tak. W rundzie zasadniczej liczą się przede wszystkim duże punkty, więc można jechać do Gdańska i z Mordelem i ze Stefanim, bo i tak pewnie w plecy. Natomiast za wszelką cenę trzeba wygrać u siebie. Małe punkty, a tym samym dobry występ w Gdańsku będzie za to ważny w drugiej części sezonu, bo wówczas może on mieć kluczowe znaczenie dla kolejności w tabeli.
Talib pisze:Moim zdaniem to trochę nie tak. W rundzie zasadniczej liczą się przede wszystkim duże punkty, więc można jechać do Gdańska i z Mordelem i ze Stefanim, bo i tak pewnie w plecy. Natomiast za wszelką cenę trzeba wygrać u siebie. Małe punkty, a tym samym dobry występ w Gdańsku będzie za to ważny w drugiej części sezonu, bo wówczas może on mieć kluczowe znaczenie dla kolejności w tabeli.
Zgadzam sie, że u siebie trzeba wygrać nawet z tak silnym zespołem jak gdanskie Wybrzeże. Uważam, że jesteśmy w stanie osiągnąć w Lublinie korzystny rezultat. Rzeczą oczywistą jest, że w Play Offach nie będzie moglo być mowy o jakimkolwiek "odpuszczaniu" wyjazdowych spotkań, wtedy trzeba będzie jechać na maxa i koniec kropka. Ale to wcale nie znaczy, że teraz też nie moglibyśmy spróbować powalczyć...
MOTOR LUBLIN