Wybrzeże Gdańsk - TŻ Lublin 63:27

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#176 Postautor: jacur78 » 9 maja 2004, o 17:57

Roksana to rzeczywiscie jakas gowniara :) ZAchlysnieta swoim przepieknym miastem , swoimi wspanialymi zuzlowcami, swa niepokonana druzyna :) Smiech
Napisalas wczesniej ze wy w gdansku nie wiecie co to porazki. Widze ze chodzenie na zuzle zaczelas w tym sezonie bo jeszcze w zeslym co drugi tydzien dostawalicie niezly lomot :)

Roksana

#177 Postautor: Roksana » 9 maja 2004, o 18:00

jacur78 pisze:Roksana to rzeczywiscie jakas gowniara :) ZAchlysnieta swoim przepieknym miastem , swoimi wspanialymi zuzlowcami, swa niepokonana druzyna :) Smiech
Napisalas wczesniej ze wy w gdansku nie wiecie co to porazki. Widze ze chodzenie na zuzle zaczelas w tym sezonie bo jeszcze w zeslym co drugi tydzien dostawalicie niezly lomot :)

hehe dobre..
zagielabym cie niejednym meczem z poczatku lat 90
owszem, owszem.. zeszly sezon to poraZKA.. dlatego, jestem taka zachlysnieta teraz.. bo mam czym...
dobrze wiem ze wejdziemy.. i mam prawo.. glosno o tym mowic

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#178 Postautor: jacur78 » 9 maja 2004, o 18:04

Zapewniam cie ze nie zagielabys mnie meczem z poczatu lat 90 za to ja zagialbym cie meczami ze polowy lat 80 :).
A tak na marginesie prawdziwej sily gdanskiej druzyny jeszcze nie poznalismy bo do tej pory nie bylo jeszcze powaznego testu dla was. Takowy bedzie natomiast 30 maja i wtedy sie okaze czy jest powod do takiego zachlysniecia :)

Roksana

#179 Postautor: Roksana » 9 maja 2004, o 18:06

jacur78 pisze:Zapewniam cie ze nie zagielabys mnie meczem z poczatu lat 90 za to ja zagialbym cie meczami ze polowy lat 80 :).
A tak na marginesie prawdziwej sily gdanskiej druzyny jeszcze nie poznalismy bo do tej pory nie bylo jeszcze powaznego testu dla was. Takowy bedzie natomiast 30 maja i wtedy sie okaze czy jest powod do takiego zachlysniecia :)

ale to nie znaczy ze pamietasz dobrze z 90 :P

max3
Zawodowiec

#180 Postautor: max3 » 9 maja 2004, o 18:07

Radziu zrobil Sledz motocykle????

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#181 Postautor: jacur78 » 9 maja 2004, o 18:09

Sluchaj Roksano a ladna jestes troszke. Bo jak zawitam za tydzien do gdanska to z mila checia pogadalbym z jakas mila gdanszczanka na temat zuzla. ZApewniam dyskrecje :)

Roksana

#182 Postautor: Roksana » 9 maja 2004, o 18:15

jacur78 pisze:Sluchaj Roksano a ladna jestes troszke. Bo jak zawitam za tydzien do gdanska to z mila checia pogadalbym z jakas mila gdanszczanka na temat zuzla. ZApewniam dyskrecje :)

hehe :P
a myślałam..., że tylko w Gdańsku.. patrzą na wygląd:P he
no, widac że nie :D
ALe tak to w ogole.., to wątpie.. jakbyśmy mogli się spotkać.. he.. nie dało by się :?:
a po drugie.. właśnie w mecz z Lublinem... tj. 16 maja... wypada dokładnie rok, kiedy jestem z moim chłopakiem..
no, ale zobaczymy jak to będzie :D

P.S. zreszta sam napisałeś że jestem gówniara.. a teraz chcesz się spotkać? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P:P:P:P

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#183 Postautor: jacur78 » 9 maja 2004, o 18:18

Hehe. Przeciez nie skadam ci propozycji matrymonialnej ani bron boze nie namawiam do rzucenia chlopaka. Ja tylko chcialem milo spedzic czas, a taki niewinny skok w bok nikogo nie zaboli bo czego oczy nie widza tego sercu nie zal :)

Aha skoro pamietasz mecze z lat 90 to prokurator juz nie grozi :)

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#184 Postautor: Erwin » 9 maja 2004, o 18:46

Roksana pisze:a po drugie.. właśnie w mecz z Lublinem... tj. 16 maja... wypada dokładnie rok, kiedy jestem z moim chłopakiem..

Jacur jest nawet okazja żeby z Roksanką świętować, na pewno będzie chciała to jakoś uczcić :twisted:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#185 Postautor: $korzen$ » 9 maja 2004, o 19:11

ozzyman pisze:Jeśli to ma być Jurek z ostatniego przed kontuzją meczu w Gorzowie, gdzie zdobył 10 punktów to jestem jak najbardziej za.Niech wreszcie gwiazdor Śledź poczuje oddech konkurencji i przygotuje motory jak .

Nie pojmuje tej filozofi. Jeden z najlepszych zawodnikow w zespole, moze nawet i lider zwalil pierwszy mecz od 2 lat u siebie a wy juz wieszacie na nim psy !. Dla mnie to glupota, zapomniales juz jak Åšledz wygrywla dla nas biegi np. chocby z Pedersenem !?. Mordel jak zrobi 3 pkt w Gdnasku to uznam to za sukces.

Roksana

#187 Postautor: Roksana » 9 maja 2004, o 19:15

jacur78 pisze:Aha skoro pamietasz mecze z lat 90 to prokurator juz nie grozi :)

co do prokuratora nie bylabym taka pewna :wink: :twisted: bo nie trzeba bylo byc na tych meczykach.. wystarczy, ze sie duzo czyta i oglada filmow tzn. meczykow :D :P

Erwin pisze:
Roksana pisze:a po drugie.. właśnie w mecz z Lublinem... tj. 16 maja... wypada dokładnie rok, kiedy jestem z moim chłopakiem..

Jacur jest nawet okazja żeby z Roksanką świętować, na pewno będzie chciała to jakoś uczcić :twisted:

no, ależ oczywiscie :P hihihi:P

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#188 Postautor: Talib » 10 maja 2004, o 09:54

ozzyman napisał:

"Jeśli to ma być Jurek z ostatniego przed kontuzją meczu w Gorzowie, gdzie zdobył 10 punktów to jestem jak najbardziej za.Niech wreszcie gwiazdor Śledź poczuje oddech konkurencji i przygotuje motory jak . "

Śledziowi nie wyszedł raptem jeden mecz i o niczym to nie świadczy, więc takie teksty są bardzo nie w porządku. A co do Mordela w Gdańsku to lepiej przeczytaj sobie wywiad z nim w ostatnim TŻ. Zwróć szczególną uwagę na kwestie sprzętowe i ocenę swoich szans samego Jurka.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#189 Postautor: Gelo » 10 maja 2004, o 10:13

co do prokuratora nie bylabym taka pewna :wink: :twisted: bo nie trzeba bylo byc na tych meczykach.. wystarczy, ze sie duzo czyta i oglada filmow tzn. meczykow :D :P

Jacurowi chodziło o prokuratora w wymiarze skoków w bok z nieletnimi.
Obawiam się (teraz do Jacura), że z tej mąki chleba nie będzie ;). Jak chcesz miło spędzić czas, lepiej zabierz kobietę ze sobą. Ja wiem, że gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie, ale sam widzisz :D

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#190 Postautor: Jinxsior » 10 maja 2004, o 10:15

Jesli chodzi o Rybke to nikt nie mowi ze jest zlym zawodnikiem,sprawa kluczowa sa jego mnotocykle ktore bodaj od trzech meczy nie jada tak jak powinny i niech mi nikt nie mowi o dorobku punktowym tylko jak sie te motocykle zachowuja.Lepiej poinformowani sami mowia ze darek jedzie na motorach z ubieglego roku po to aby odeszly na zasluzona emeryture poniewaz koniec kwietnia mial miec nowe,nie rozumiem postawy zawodnika ktory (jest) uwaza sie za profesjonaliste robil wszystko na ostania chwile.Nowe silniki po wlorzeniu do ramy nie beda jezdzic jak rakiety wiec kilka meczy trzeba bedzie zmarnowac aby je dopracowac.Dla tego uwazam ze takie zachowanie jest nie na miejscu. Z koleji czytam post Gawrzyka w ktorym pisze ze finansowo najgorzej stoi wlasnie rybka i frankow,czyli nowych motocykli nie bedzie wszystko to jakas sciema,a gdzie sa pieniazki ktore darek zarabial w zeszlym sezonie chyba pkt troche zrobil, w tym sezonie jedzie na opinni z ubieglego roku i wszyscy go bardzo chwala.Ja osobiscie uwazam ze takich sytuacji byc nie powinno.Moze mi jeszcze ktos powie dla czego sledzik nie wyjechal na runde honorowa po meczu z ostrowem.Tylko nie piszcie ze nie mial na czym.
Wracajac do rywalizacji w skladzie,pomysl dobry gorzej z wykonaniem, jakim zagrozeniem jest "ojciec"dla naszych liderow :lol: Chyba nawet sledzik na tych kiepsciutkich osiolkach byl by szybszy od Jurka.

Pozdrowienia dla Madzi z Kolobrzeskiej.Moze sie spotkamy bede tam w czasie kiedy w Gdansku jest jarmark Dominkanski.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#191 Postautor: Jinxsior » 10 maja 2004, o 10:19

Gelo pisze:

Jacurowi chodziło o prokuratora w wymiarze skoków w bok z nieletnimi.
Obawiam się (teraz do Jacura), że z tej mąki chleba nie będzie ;). Jak chcesz miło spędzić czas, lepiej zabierz kobietę ze sobą. Ja wiem, że gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie, ale sam widzisz :D

Grzesiu wydaje mi sie ze Roksanie chodzilo o to samo.Jacur napisal ze skoro pamieta mecze z lat 90 to jest pewnie pelnoletnia,Roksana napisala,mysle ze w zartach ze je pamieta ale nie koniecznie musiala na nich byc , sa przeciez kasety video i jakas makulatura. :lol: Dla tego mysle ze Roksanka to mondra dziolcha :D :D
Moze sie myle.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#192 Postautor: Gelo » 10 maja 2004, o 10:31

Dla tego mysle ze Roksanka to mondra dziolcha :D :D
Moze sie myle.

Ty też sie chcesz z nią umowic? :D Przecież napisała że ma chłopaka - i to od roku - to juz prawie stare dobre małżeństwo :D A co do tego co kto napisał - to pewnie masz rację, chyba mam dół intelektualny.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#193 Postautor: Maxx » 10 maja 2004, o 10:57

Jinxsior pisze:Jesli chodzi o Rybke to nikt nie mowi ze jest zlym zawodnikiem,sprawa kluczowa sa jego mnotocykle ktore bodaj od trzech meczy nie jada tak jak powinny i niech mi nikt nie mowi o dorobku punktowym tylko jak sie te motocykle zachowuja.Lepiej poinformowani sami mowia ze darek jedzie na motorach z ubieglego roku po to aby odeszly na zasluzona emeryture poniewaz koniec kwietnia mial miec nowe,nie rozumiem postawy zawodnika ktory (jest) uwaza sie za profesjonaliste robil wszystko na ostania chwile.Nowe silniki po wlorzeniu do ramy nie beda jezdzic jak rakiety wiec kilka meczy trzeba bedzie zmarnowac aby je dopracowac.Dla tego uwazam ze takie zachowanie jest nie na miejscu. Z koleji czytam post Gawrzyka w ktorym pisze ze finansowo najgorzej stoi wlasnie rybka i frankow,czyli nowych motocykli nie bedzie wszystko to jakas sciema,a gdzie sa pieniazki ktore darek zarabial w zeszlym sezonie chyba pkt troche zrobil, w tym sezonie jedzie na opinni z ubieglego roku i wszyscy go bardzo chwala.Ja osobiscie uwazam ze takich sytuacji byc nie powinno.Moze mi jeszcze ktos powie dla czego sledzik nie wyjechal na runde honorowa po meczu z ostrowem.Tylko nie piszcie ze nie mial na czym.
Wracajac do rywalizacji w skladzie,pomysl dobry gorzej z wykonaniem, jakim zagrozeniem jest "ojciec"dla naszych liderow :lol: Chyba nawet sledzik na tych kiepsciutkich osiolkach byl by szybszy od Jurka.

Pozdrowienia dla Madzi z Kolobrzeskiej.Moze sie spotkamy bede tam w czasie kiedy w Gdansku jest jarmark Dominkanski.

Piszesz, ze Darek jest zawodowcem i pytasz jednocześnie, gdzie się podziała kasa, którą zarabiał w ubiegłym sezonie. W sumie nie powinno interesować Cię, co zrobił z uczciwie zarobionymi pieniędzmi. Co zaś się tyczy bieżącego sezonu i kwestii jego sprzętu, to powiem Ci tyle, ze nie Darek ponosi za ten stan rzeczy największa winę. Reszte sam sobie dopowiedz...

Pozdrawiam

Shack
Administrator

#194 Postautor: Shack » 10 maja 2004, o 11:22

niestety myslisz sie Maxx, to jest niestety Darka wina, bedąć tak doświadczonym zawodnikiem pewne sytuacje można przewidzieć. Kalendarz rozgrywek był znany dużo wczesniej....

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#195 Postautor: Radzio » 10 maja 2004, o 11:24

Maxx pisze:
Jinxsior pisze:Jesli chodzi o Rybke to nikt nie mowi ze jest zlym zawodnikiem,sprawa kluczowa sa jego mnotocykle ktore bodaj od trzech meczy nie jada tak jak powinny i niech mi nikt nie mowi o dorobku punktowym tylko jak sie te motocykle zachowuja.Lepiej poinformowani sami mowia ze darek jedzie na motorach z ubieglego roku po to aby odeszly na zasluzona emeryture poniewaz koniec kwietnia mial miec nowe,nie rozumiem postawy zawodnika ktory (jest) uwaza sie za profesjonaliste robil wszystko na ostania chwile.Nowe silniki po wlorzeniu do ramy nie beda jezdzic jak rakiety wiec kilka meczy trzeba bedzie zmarnowac aby je dopracowac.Dla tego uwazam ze takie zachowanie jest nie na miejscu. Z koleji czytam post Gawrzyka w ktorym pisze ze finansowo najgorzej stoi wlasnie rybka i frankow,czyli nowych motocykli nie bedzie wszystko to jakas sciema,a gdzie sa pieniazki ktore darek zarabial w zeszlym sezonie chyba pkt troche zrobil, w tym sezonie jedzie na opinni z ubieglego roku i wszyscy go bardzo chwala.Ja osobiscie uwazam ze takich sytuacji byc nie powinno.Moze mi jeszcze ktos powie dla czego sledzik nie wyjechal na runde honorowa po meczu z ostrowem.Tylko nie piszcie ze nie mial na czym.

Piszesz, ze Darek jest zawodowcem i pytasz jednocześnie, gdzie się podziała kasa, którą zarabiał w ubiegłym sezonie. W sumie nie powinno interesować Cię, co zrobił z uczciwie zarobionymi pieniędzmi. Co zaś się tyczy bieżącego sezonu i kwestii jego sprzętu, to powiem Ci tyle, ze nie Darek ponosi za ten stan rzeczy największa winę. Reszte sam sobie dopowiedz...

Pozdrawiam

Maxx zgadzam siÄ™ z tobÄ… w 100% co do Darka

Max3 szczeze mówiąc nie wiem czy zrobił sprzęt. chyba jest w Dani ale nie na 100%. Więc nie moge odpowiedzieć bo nie mam chwilowo z nim kontaktu.

Co do samego meczu w Gdańsku myśle, że może będzie mała niespodzianka ale na razie nic pewnego nie wiem i pewne osoby nie potwierdzają tego.

Awatar użytkownika
ozzyman

#196 Postautor: ozzyman » 10 maja 2004, o 11:34

$korzen$ pisze:
ozzyman pisze:Jeśli to ma być Jurek z ostatniego przed kontuzją meczu w Gorzowie, gdzie zdobył 10 punktów to jestem jak najbardziej za.Niech wreszcie gwiazdor Śledź poczuje oddech konkurencji i przygotuje motory jak .

Nie pojmuje tej filozofi. Jeden z najlepszych zawodnikow w zespole, moze nawet i lider zwalil pierwszy mecz od 2 lat u siebie a wy juz wieszacie na nim psy !. Dla mnie to glupota, zapomniales juz jak Åšledz wygrywla dla nas biegi np. chocby z Pedersenem !?. Mordel jak zrobi 3 pkt w Gdnasku to uznam to za sukces.

Korzeń ja wcale nie wieszam psów na Śledziu tylko obiektywnie oceniam fakty.Jeśli nie pojmujesz tej filozofii to pozwól,że Cię oświecę.Otóż ja w żadnym wypadku nie kwestionuje umiejętności sportowych Darka,a wręcz przeciwnie bardzo go cenię za to co osiągnął i fajnie że jest w naszej drużynie bo bardzo go lubię.Chodzi mi tylko i wyłącznie o jego przygotowanie sprzętowe do sezonu, które delikatnie mówiąc nie jest najlepsze.Już w tamtym roku od początku playoffów jego motorki było duzo gorsze niż wcześniej.Pamiętam taki mecz w Tarnowie przegrany bodajże do 20,kiedy to zanotował defekty na 1 i 2 miejscu, tracąc w ten sposób pewne pięć punktów.Jak chyba sam przyznasz błyskotliwych występów w playoffach nie zanotował.A Pedersena dlatego objechał w pierwszym meczu bo miał od początku sezonu bardzo szybkie motocykle,które niwelowały to, iż przez rok w ogóle nie jeździł na zuzlu.Dlatego porównując początek poprzedniego sezonu z obecnym, to ten wypada dla Darka gorzej.W żadnym również wypadku nie stawiam na równi Darka z Jurkiem, bo wiadomo że Mordel ustępuje klasą.I też byłbym zadowolony gdyby Ojciec zdobył te 3 punkty po walce.Cudów nie oczekuje,stąpam twardo po ziemi i jest dla mnie oczywiste,iż więcej punktów w Gdańsku zdobędzie Darek.I mam nadzieje,że go ominą defekty i inne przykre niespodzianki.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#197 Postautor: Scream » 10 maja 2004, o 12:22

Jezeli Jurek Mordel, ktory w tym sezonie przejechal kilka (moze mniej?) kolek na treningu, ktory z przygotowaniem sprzetu sie nie spieszyl bo i nie liczyl ze ma po co sie spieszyc - ma byc zagrozeniem dla pozycji w skladzie dla Knappa, Frankowa czy nawet Sledzia (!) i Piszcza (!!) to cos tu jest nie tak. Odbieram to jako dobry zart i nic wiecej - zyczac oczywiscie Mordelowi jak najlepiej, niech trzasnie komplet w Gdansku.

A jesli chodzi o Sledzia i jego sytuacje sprzetowa to dziwna to sytuacja. Zobaczymy co bedzie w Gdansku i dopiero wowczas najwyzej bede sie martwil odnosnie rewanzu. Ale chyba nie tak to wszystko powinno sie odbywac?

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#198 Postautor: Maxx » 10 maja 2004, o 12:46

Scream pisze:Jezeli Jurek Mordel, ktory w tym sezonie przejechal kilka (moze mniej?) kolek na treningu, ktory z przygotowaniem sprzetu sie nie spieszyl bo i nie liczyl ze ma po co sie spieszyc - ma byc zagrozeniem dla pozycji w skladzie dla Knappa, Frankowa czy nawet Sledzia (!) i Piszcza (!!) to cos tu jest nie tak. Odbieram to jako dobry zart i nic wiecej - zyczac oczywiscie Mordelowi jak najlepiej, niech trzasnie komplet w Gdansku.

A jesli chodzi o Sledzia i jego sytuacje sprzetowa to dziwna to sytuacja. Zobaczymy co bedzie w Gdansku i dopiero wowczas najwyzej bede sie martwil odnosnie rewanzu. Ale chyba nie tak to wszystko powinno sie odbywac?

Trudno nie zgodzić się ze Screamem. Jeszcze raz powtórzę, że błędem byłoby wystawianie w składzie i to na wyjazdowy mecz zawodnika, który nie wiadomo jaką ma dyspozycję, a poza tym, któremu brakuje najzwyczajniej w świecie objeżdzenia. W mojej ocenie "ojciec" nie będzie stanowił żadnego zagrożenia dla zawodników z obecnego podstawowego składu. Ale z drugiej strony miło byłoby zobaczyć Jurka w dyspozycji z najlepszych lat...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#199 Postautor: Talib » 10 maja 2004, o 13:31

Moim zdaniem to trochę nie tak. W rundzie zasadniczej liczą się przede wszystkim duże punkty, więc można jechać do Gdańska i z Mordelem i ze Stefanim, bo i tak pewnie w plecy. Natomiast za wszelką cenę trzeba wygrać u siebie. Małe punkty, a tym samym dobry występ w Gdańsku będzie za to ważny w drugiej części sezonu, bo wówczas może on mieć kluczowe znaczenie dla kolejności w tabeli.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#200 Postautor: Maxx » 10 maja 2004, o 14:35

Talib pisze:Moim zdaniem to trochę nie tak. W rundzie zasadniczej liczą się przede wszystkim duże punkty, więc można jechać do Gdańska i z Mordelem i ze Stefanim, bo i tak pewnie w plecy. Natomiast za wszelką cenę trzeba wygrać u siebie. Małe punkty, a tym samym dobry występ w Gdańsku będzie za to ważny w drugiej części sezonu, bo wówczas może on mieć kluczowe znaczenie dla kolejności w tabeli.

Zgadzam sie, że u siebie trzeba wygrać nawet z tak silnym zespołem jak gdanskie Wybrzeże. Uważam, że jesteśmy w stanie osiągnąć w Lublinie korzystny rezultat. Rzeczą oczywistą jest, że w Play Offach nie będzie moglo być mowy o jakimkolwiek "odpuszczaniu" wyjazdowych spotkań, wtedy trzeba będzie jechać na maxa i koniec kropka. Ale to wcale nie znaczy, że teraz też nie moglibyśmy spróbować powalczyć...