Popek pisze:Jak Jelen defektuje, to jacys kretyni krzycza do niego zeby konczyl kariere, a jak Baran sie wypierdala w co drugim starcie to sie wszyscy ciesza...
Jaki jest sens Twojej wypowiedzi? Rozjaśnisz?
Popek pisze:Jak Jelen defektuje, to jacys kretyni krzycza do niego zeby konczyl kariere, a jak Baran sie wypierdala w co drugim starcie to sie wszyscy ciesza...
Gelo pisze:Żebyście się nie zdziwili w niedzielę Jeleniem w składzie... Facet jest zagubiony, nie wypala ze startu co jest jedynym jego pozytywnym elementem no i tradycyjnie - zamknięty przez rywali zjezdza z toru. Pal licho jezeli robi to na treningu ale w meczu będzie to samo. To Jeleń nie powinien jechać w Gnieznie ale z tego co słyszalem pojedzie kosztem Karola. Mads - przyzwoicie ale sądziłem że jest ciut silniejszy - przynajmniej żeby wygrywać starty z Karolem - jak to było rok temu w Krakowie.
go! pisze:Ja pozwole sobie, obecnym na treningu, zadac inne pytanie: Kto lepszy (w przekroju calego treningu), Borowicz czy Kostro?
go! pisze:Ja pozwole sobie, obecnym na treningu, zadac inne pytanie: Kto lepszy (w przekroju calego treningu), Borowicz czy Kostro?
jerry78 pisze:Na koniec z ust jego opiekuna podło stwierdzenie, że Mateusz pokaże jeszcze w tym sezonie różki i oby tak było. Przypomnę tylko, że jak mówił licencję zdał zaledwie po 7 treningach na torze i jest to jego dopiero 2 sezon w lidze (dla porównania Łukaszewski jeździ już na motocyklu żużlowym 7 rok).
vadik pisze:a kto jest opiekunem Borowicza? Ojciec Piekarskiego, a gdzie teraz jest Piekarski? Ja bym brał Tadka, Borowicz ma problemy z utrzymaniem sie na motocyklu.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:Po treningu, w wywiadzie dla itvl-u, który ukaże sie jutro, trener powiedział że jedyna zmiana w składzie jest taka że za Barana jedzie Mads.
Juniorzy tacy sami jak w Łodzi.
jerry78 pisze:do awizowanegovadik pisze:a kto jest opiekunem Borowicza? Ojciec Piekarskiego, a gdzie teraz jest Piekarski? Ja bym brał Tadka, Borowicz ma problemy z utrzymaniem sie na motocyklu.
Zgadza się. Jest nim Piekarski, ale jakie to ma znaczenie? Borowicz będzie robił duże postępy, zobaczysz. Każdy taki mecz to dla niego ogromne doświadczenie i nauka. Forma Tadka jest jaka jest i nie ważne czy Borowicz w Gnieźnie przywiezie zero czy Tadek. Niech się młody rozjeżdza bo widać, że ma talent i smykałkę do żużla
Czyli jednak zarzucił focha za to że nie został wystawiony do składu na mecz z Łodzią...?jerry78 pisze:Baran miał jechać w tym meczu na 100%, ale sam zdecydował inaczej, więc żadnego manewru nie ma. Jeśli myślisz, że to trener go odstawił to się mylisz.