Inni sponsorzy klubu
Re: Inni sponsorzy klubu
Mozna mowic o guscie piwnym, bo nie kazdy pije - tak jak to nazywasz - najwieksze szczyny.
Istotna jest tez kultura picia, nie oszukujmy sie. Spora czesc pije po to aby tanio i dobrze sie nagrzac a nie dla walorow smakowych.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
obstawiam, ze 90% tych obecnych tutaj koneserow pije wlasnie po to zeby sie dobrze zrobic i w zasadzie jest im to obojetne czy to harnas, goolman, perla czy twierdzowe, ale na tym forum w dobrym tonie jest kreowanie sie na znawce wszystkiego :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja tam na co dzień piję szczochy, bo bym z torbami poszedł bawiąc się w konesera przy moim spożyciu
Aczkolwiek od święta lubię sobie do obiadu jakiegoś wynalazka zarzucić np. z Belgii albo Japonii. Z polskich natomiast ostatnio mi posmakowało Zamkowe z Browaru Namysłów. Całkiem smakowe i nawet chmiel zawiera o dziwo 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
nie uważam się za konesera, ale ufam tym, którzy od setek lat są w czymś najlepsi na świecie i mają największe spożycie piwa na głowę - czyli Czesi. Polskiego piwa unikam jak diabeł święconej wody. Oczywiście nie zawsze jest pod ręką "coś z południa" i z konieczności trzeba przełknąć coś z rodzimych rzygowin. Ale jak miałbym pić perłę - wolę zostać abstynentem
grzesieck pisze:obstawiam, ze 90% tych obecnych tutaj koneserow pije wlasnie po to zeby sie dobrze zrobic i w zasadzie jest im to obojetne czy to harnas, goolman, perla czy twierdzowe, ale na tym forum w dobrym tonie jest kreowanie sie na znawce wszystkiego :]
Bez przesady. Aż tak złe masz zdanie o ludziach?
Ja przypuszczam, że większość pije bo po prostu lubi, a że dużo osób nie ma jakiegoś wyrafinowanego smaku to inna kwestia. Gdyby chcieli się urżnąć czymkolwiek, to pewnie by pili jakąś najtańszą wódkę, tudzież tanie wino.
Ja po prostu lubię piwo i poza niektórymi jego rodzajami, albo wytworami niektórych browarów wypije wszystkie. Co nie oznacza, że nie mam swoich ulubionych piw, a o tym przecież rozmawiamy.
PS. Swoją drogą odwiedzając ten wątek (Inni sponsorzy) wiedziałem, że przeczytam o piwie
grzesieck pisze:obstawiam, ze 90% tych obecnych tutaj koneserow pije wlasnie po to zeby sie dobrze zrobic i w zasadzie jest im to obojetne czy to harnas, goolman, perla czy twierdzowe, ale na tym forum w dobrym tonie jest kreowanie sie na znawce wszystkiego :]
No comment Grzesieck
Uderz w stol...

Aczkolwiek od święta lubię sobie do obiadu jakiegoś wynalazka zarzucić np. z Belgii
U mnie podupadl mit belgijskiego piwa, mialem okazje pobyc tam ostatnie pol roku. Piwa trapistow, nie dosc ze mocno alkoholowe, 8-11%, to w smaku jak czarnoziem pomieszany z weglem i ryba. Koncernowki- Stella, Jupiler-nic szczegolnego.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Ja muszę przyznać ze pomimo znikomej ilości poznanych produktów piwnych , czyli ok 240 rodzajów muszę przyznać że są browary regionalne w Polsce które są warte uwagi ( Ciechan, Kormoran, Czarnków,Lwówek,Koreb) i trochę z zagranicy. Ale nie każde czeskie piwo jest dobre, np. takie litovel'e czy inne piwa o mniej uznanej marce to wiele od naszych polskich koncernowych popłuczyn się nie różnią. Ja osobiscie nie potrafię pić Tyskiego czy Żywca bo to nie jest w ogóle przyjemne i wg mnie regionalne piwa są najlepsze. Żeby wypić naprawdę dobre piwo zagranicznej maarki to trzeba mieć często ponad 7zl a polskie piwa niepasteryzowane (takie co są ważne 3-4 tyg nie miesiące) można zakupic za 4zl i są po prostu boskie!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Oj Grześ czasem nawet najlepszym trunkiem czy piwem można się konkretnie sponiewierać. A później (Nie daj Boże i wyłącz prąd) siąść do kompa i pisać brednie na forum na przykład:) Znane z autopsji - przyp. autora
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jesli to nie problem to te wypowiedzi o piwie moze ktos z adminów wrzuci do jednego tematu o odpowiedniej nazwie? A co do innych sponsorów to na dole strony klubowej ostatnio aktualizuję ten temat, z nowych jest np. Leory Merlin, Elektromeks, Tigan.istred pisze:PS. Swoją drogą odwiedzając ten wątek (Inni sponsorzy) wiedziałem, że przeczytam o piwie
moze ktos z adminów wrzuci do jednego tematu o odpowiedniej nazwie?
No można, ale po co? Przecież własnie po to ten temat stworzyłem, żeby w nim rozprawiać o sponsorach i ich produktach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?