Inni sponsorzy klubu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

Re: Inni sponsorzy klubu

#76 Postautor: kilar » 22 lutego 2012, o 12:00

Mozna mowic o guscie piwnym, bo nie kazdy pije - tak jak to nazywasz - najwieksze szczyny.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#77 Postautor: luCas » 22 lutego 2012, o 12:42

Istotna jest tez kultura picia, nie oszukujmy sie. Spora czesc pije po to aby tanio i dobrze sie nagrzac a nie dla walorow smakowych.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#78 Postautor: grzesieck » 22 lutego 2012, o 13:15

obstawiam, ze 90% tych obecnych tutaj koneserow pije wlasnie po to zeby sie dobrze zrobic i w zasadzie jest im to obojetne czy to harnas, goolman, perla czy twierdzowe, ale na tym forum w dobrym tonie jest kreowanie sie na znawce wszystkiego :]
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#79 Postautor: meesha » 22 lutego 2012, o 13:26

Ja tam na co dzień piję szczochy, bo bym z torbami poszedł bawiąc się w konesera przy moim spożyciu :D Aczkolwiek od święta lubię sobie do obiadu jakiegoś wynalazka zarzucić np. z Belgii albo Japonii. Z polskich natomiast ostatnio mi posmakowało Zamkowe z Browaru Namysłów. Całkiem smakowe i nawet chmiel zawiera o dziwo ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#80 Postautor: Gelo » 22 lutego 2012, o 13:29

nie uważam się za konesera, ale ufam tym, którzy od setek lat są w czymś najlepsi na świecie i mają największe spożycie piwa na głowę - czyli Czesi. Polskiego piwa unikam jak diabeł święconej wody. Oczywiście nie zawsze jest pod ręką "coś z południa" i z konieczności trzeba przełknąć coś z rodzimych rzygowin. Ale jak miałbym pić perłę - wolę zostać abstynentem

Awatar użytkownika
istred
Trener

#81 Postautor: istred » 22 lutego 2012, o 13:49

grzesieck pisze:obstawiam, ze 90% tych obecnych tutaj koneserow pije wlasnie po to zeby sie dobrze zrobic i w zasadzie jest im to obojetne czy to harnas, goolman, perla czy twierdzowe, ale na tym forum w dobrym tonie jest kreowanie sie na znawce wszystkiego :]

Bez przesady. Aż tak złe masz zdanie o ludziach? :)
Ja przypuszczam, że większość pije bo po prostu lubi, a że dużo osób nie ma jakiegoś wyrafinowanego smaku to inna kwestia. Gdyby chcieli się urżnąć czymkolwiek, to pewnie by pili jakąś najtańszą wódkę, tudzież tanie wino.

Ja po prostu lubię piwo i poza niektórymi jego rodzajami, albo wytworami niektórych browarów wypije wszystkie. Co nie oznacza, że nie mam swoich ulubionych piw, a o tym przecież rozmawiamy.

PS. Swoją drogą odwiedzając ten wątek (Inni sponsorzy) wiedziałem, że przeczytam o piwie :)

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#82 Postautor: radonis » 22 lutego 2012, o 14:11

grzesieck pisze:obstawiam, ze 90% tych obecnych tutaj koneserow pije wlasnie po to zeby sie dobrze zrobic i w zasadzie jest im to obojetne czy to harnas, goolman, perla czy twierdzowe, ale na tym forum w dobrym tonie jest kreowanie sie na znawce wszystkiego :]

No comment Grzesieck

owen1989
Senior

#83 Postautor: owen1989 » 22 lutego 2012, o 14:18

Uderz w stol... :D :D :D

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#84 Postautor: luCas » 22 lutego 2012, o 15:23

Aczkolwiek od święta lubię sobie do obiadu jakiegoś wynalazka zarzucić np. z Belgii

U mnie podupadl mit belgijskiego piwa, mialem okazje pobyc tam ostatnie pol roku. Piwa trapistow, nie dosc ze mocno alkoholowe, 8-11%, to w smaku jak czarnoziem pomieszany z weglem i ryba. Koncernowki- Stella, Jupiler-nic szczegolnego. 8) Za to biale piwa, pysznosci, polecam Hoegaarden Grand Cru :D
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener