1. Jeleniewski
2. Stachyra
3. Woodward
4. Korneliussen
5. Miśkowiak
6. Borowicz
7. Łukaszewski
rez. Miesiąc, Baran, Fisher
Bardzo się cieszę z Miśkowiaka, bo to jeden z moich ulubionych zawodników, a już zacząłem wątpić w to, że podpisze. Skład wygląda naprawdę sensownie, dużo lepiej niż się spodziewałem i a przyszłość chyba będę miał więcej zaufania do Sprawki

Jak dojdzie Peter to już naprawdę będzie super, ale na to za bardzo nie liczę, bo już teraz skład wydaje się być dość mocny jak na taki, który ma po prostu utrzymać ligę. U siebie raczej niełapany, chyba że przez Gniezno albo Grudziądz. Patrząc na składy Piły (Siopek i Świst) i Ostrowa to jestem bardzo szczęśliwy i zadowolony z pracy Sprawki w okresie transferowym. Możemy mieć sporo radości z oglądania tego składu. Fajnie po kilku latach znowu w naszych barwach zobaczyć Jelenia i Dawida, Cameron i Mads chyba będą chcieli udowodnić, że nie są typowymi drugoligowcami, którzy nie radzą sobie wyżej, a Misiek powinien być mocnym liderem. Na lepszą parę juniorów też nie mogliśmy liczyć. Nie jest najmocniejsza, ale lepsze to niż "brak zawodnika"

Mam nadzieję, że Borowicz podpisał na dłużej, bo to utalentowany zawodnik i może się dobrze rozwinąć, a to on raczej będzie tym lepszym juniorem w tej parze. Już nie mogę się doczekać pierwszego meczu