Lee Richardson

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#51 Postautor: Przemas » 17 kwietnia 2004, o 23:32

Anglik Lee Richardsson mocno poobijał się podczas poniedziałkowego spotkania w lidze brytyjskiej :(

Pamiętacje jeszcze tego zawodnika :?: :P

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#52 Postautor: maestro76 » 18 kwietnia 2004, o 00:40

lee jestesmy z toba!

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#53 Postautor: kuki » 18 kwietnia 2004, o 11:26

PRZEMAS pisze:Anglik Lee Richardsson mocno poobijał się podczas poniedziałkowego spotkania w lidze brytyjskiej :(

Pamiętacje jeszcze tego zawodnika :?: :P
Przemas ale się glupio pytasz wiadmo że pamiętamy Lee jesteśmy z tobą:D
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#54 Postautor: fcb » 18 kwietnia 2004, o 13:01

o , i teraz sobie wyobraźcie lee lezy na łóżku sam a tu mu przynoszą księgę z wpisami kibiców o wyrazach pamięci oczywiście z Lublina!!!!
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#55 Postautor: bartosch » 18 kwietnia 2004, o 14:50

ciekawostka jest, ze podczas nieobecnosci Rico w druzynie Peterborough wystepuje "goscinnie" niejaki Hans N Andersen... i trzeba przyznac iz nawet sobie niezle radzi... Lee prawdopodobnie wystapi juz w poniedzialkowym meczu przeciwko Belle Vue, pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#56 Postautor: kuki » 18 kwietnia 2004, o 15:59

bartosch pisze:ciekawostka jest, ze podczas nieobecnosci Rico w druzynie Peterborough wystepuje "goscinnie" niejaki Hans N Andersen... i trzeba przyznac iz nawet sobie niezle radzi... Lee prawdopodobnie wystapi juz w poniedzialkowym meczu przeciwko Belle Vue, pozdrawiam!
Andersen w tamtym sezonie też jeździlw panterach i radziłsobie dobrze a w Lublinie jeźdizl jak lebioda!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!

http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl

GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
art2

#57 Postautor: art2 » 21 kwietnia 2004, o 17:38

dzindoberek :!: Mam pytanko. Jak Lee zaprezentował sie w zeszłym sezonie na torze Uni Tarnów :?: :?: :?:
NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH

GG:1122697

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#58 Postautor: dannie » 21 kwietnia 2004, o 20:16

pewnie chodzi ci o "wasz" mecz z Jaskolkami... moim zdaniem nie musicie obawiac sie o Lee - to na prawde dobry zawodnik - i niestety w tym sezonie marnuje sie u was jako 2 stranieri... pewnie wysylaja go do Tarnowa bo i tak nie macie wiekszych szans... ale mam nadzieje ze Lee pokaze na co go stac :) i przywiezie wam punkcikow

p.s ile meczy ma w kontrakcje Lee na ten sezon?

Zulu
Junior

#59 Postautor: Zulu » 21 kwietnia 2004, o 20:49

dannie pisze:pewnie chodzi ci o "wasz" mecz z Jaskolkami... moim zdaniem nie musicie obawiac sie o Lee - to na prawde dobry zawodnik - i niestety w tym sezonie marnuje sie u was jako 2 stranieri... pewnie wysylaja go do Tarnowa bo i tak nie macie wiekszych szans... ale mam nadzieje ze Lee pokaze na co go stac :) i przywiezie wam punkcikow

O ile sobie przypominam to 5. Ale nie jestem pewien.

Szymek

#60 Postautor: Szymek » 21 kwietnia 2004, o 21:44

art2 pisze:dzindoberek :!: Mam pytanko. Jak Lee zaprezentował sie w zeszłym sezonie na torze Uni Tarnów :?: :?: :?:

Niestety nie miał w tamtym roku ani razu okazji zaprezentowac sie w Tarnowie.

Awatar użytkownika
art2

#61 Postautor: art2 » 22 kwietnia 2004, o 07:50

dannie pisze:pewnie chodzi ci o "wasz" mecz z Jaskolkami... moim zdaniem nie musicie obawiac sie o Lee - to na prawde dobry zawodnik - i niestety w tym sezonie marnuje sie u was jako 2 stranieri... pewnie wysylaja go do Tarnowa bo i tak nie macie wiekszych szans... ale mam nadzieje ze Lee pokaze na co go stac :) i przywiezie wam punkcikow

Ma tylko 5 ale jeśli Nicki złapie kontuzje t Lee wchodzi autoamtychnie na jego miejsce. W tym sezonie ma tylko 5 ale w nastepnym 10 :twisted: bo kontrakt jest dwuletni.

A to szkoda, że w zeszłym sezonie z wami nie jechał w Tarnowie :(
NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH

GG:1122697

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/

Gość

#62 Postautor: Gość » 30 kwietnia 2004, o 21:06

Ciekawe jak spisze się Lee Richardsson w meczu z Tarnowem ! jednak istnieje jeszcze opcja pojechania do Tarnowa w krajowym składzie , także nie wiadomo czy Lee pojedzie.
Ciekawe również czy Falubaz zastosuje ZZ za Okonia , jeśli tak to Lee pojechałby w 7 biegach . czyli zrobi 15 ptk !!!

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#63 Postautor: :Radim: » 30 kwietnia 2004, o 21:25

ja nie w TArnowie to kiedy :?:
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Awatar użytkownika
Kontakt:

#64 Postautor: :Radim: » 1 maja 2004, o 22:15

swietny wystep lee w Gp 7 miejsce i teraz widac jakiego zawodnika stracilismy :evil: :x
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#66 Postautor: Ar2rB » 1 maja 2004, o 22:46

Ru$eK pisze:
:Radim: pisze:Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.

Mnie osobiscie dziś Lee nie zaimponował... Wiadomo, zawodnik światowej kalsy, jednak jeszcze wieeele pracy go czeka żeby dołączyć do ścisłej czołówki. Na dzień dzisiejszy, patrząc pod kontem wystepów w TŻ Lublin P. Karloson nie jest wcale od niego gorszy. Jednak zdaje się że Lee jest od Petera bardziej podatny na kontuzje. dlatego cieszmy się że mamy Karlsona.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#67 Postautor: $korzen$ » 1 maja 2004, o 22:49

Ogladalem te zawody wiec sie wypowiem. Ogolnie turniej dosc ciekawy i wyrownany. Napewno czarnym koniem tych zawodow byl Jesper Jensen ktory niedosc ze mial piekielnie mocna maszyne to jezdzil naprawde z glowa. Wyszedl na dobra pozycje to nie szarzowal tylko staral sie jechac wasko a bylo to lepsze wyjscie niz szeroka. Slaby wystep naszych zawodnikow poza Gollobem. Hampel zaczal bardzo obiecujaco a skonczyl fatalnie przyjezdzajac kilkanascie metrow za 3 zawodnikiem. Napewno wiecej sie mozna bylo po nim spodziewac. Prostasiewicz jak zwykle, na lukach go stawialo a ten sprzet to sie nadaje na smietnik a nie Grand Prix.
Tomek zaczal slabo ale z biegu na bieg coraz lepiej. Mial ogromnego farta, bowiem w polfinale zepchnal w bande Jensena i nie ma watpliwosci ze jakby to nie bylo ostatnie okrazenie sedzia by go wykluczyl. Jensen probowal cos zdzialac u sedziego wrecz go wyzywal ale nic nie wskural.
Dosc przecietnie wypadl Pedersen, tyle ze byl dobrze spasowany. Crump jezdzil dobrze, ale malo brakowalo a zabraklo by go w finale, zutem na tasme wyprzedzil Grega. Jak zwykle piekielnie szybko byl Tony, ale czegos juz do zwyciestwa zabraklo. W koncowce zostawal na startach. Swietnie Richardson, mial atamowe starty ale niestety jesli chce walczyc o cos wiecej niz pierwsza osemka musi miec lepszy sprzet. Jego maszyna poprostu za slaba na rywalizacje z Crumpem czy Adamsem. Zwlaszcza na prostych tracil sporo odleglosci. Andersen bezbarwny i bardzo dobrze :P . Ogolnie fajny turniej i brawo dla Adamsa !. Szkoda ze Hampel wypadl tak blado.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#68 Postautor: _piotrusss » 1 maja 2004, o 22:50

Ar2rB pisze:
Ru$eK pisze:
:Radim: pisze:Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.

Mnie osobiscie dziś Lee nie zaimponował... Wiadomo, zawodnik światowej kalsy, jednak jeszcze wieeele pracy go czeka żeby dołączyć do ścisłej czołówki. Na dzień dzisiejszy, patrząc pod kontem wystepów w TŻ Lublin P. Karloson nie jest wcale od niego gorszy. Jednak zdaje się że Lee jest od Petera bardziej podatny na kontuzje. dlatego cieszmy się że mamy Karlsona.

Napewno masz po czesci rację... ale jest (minimum) jedna rzecz w której Peter nie przewyższy Lee... Rico potrafił wygrywać biegi 5:1 z Danielem, jeździł zespołowo, nigdy nie jechał odrazu do przodu jak najdalej, chciał zawsze pomoc koledze z pary aby wygrać 5:1... no i Lee chyba był bardziej lubiany przez kibicow. Chociaz do Petera nic nie mam , godnie zastępuje Richardsona.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Kontakt:

#69 Postautor: :Radim: » 1 maja 2004, o 23:27

Ru$eK pisze:
:Radim: pisze:swietny wystep lee w Gp 7 miejsce i teraz widac jakiego zawodnika stracilismy :evil: :x
To prawda. Bardzo wysokie miejsce.
Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.

wydajemi sie ze wlasnie po gp szwecji ZKÅ» zaprosi Lee na mecz bo malo brakowalo a byl by z Pedersenem na 7 msc. albo naet przed nim

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#70 Postautor: Erwin » 1 maja 2004, o 23:34

$korzen$ pisze: [...] Tomek zaczal slabo ale z biegu na bieg coraz lepiej. Mial ogromnego farta, bowiem w polfinale zepchnal w bande Jensena i nie ma watpliwosci ze jakby to nie bylo ostatnie okrazenie sedzia by go wykluczyl. Jensen probowal cos zdzialac u sedziego wrecz go wyzywal ale nic nie wskural [...]

Kompletnie nie wiem o jakim wykluczeniu mówisz :shock: przecież Gollob nawet go nie dotknął, ba był od niego w odległości ponad jednego metra, Jensen poprostu się przestraszył ostrego wejścia i spanikował, za co przypłacił upadkiem i wyeliminowaniem z turnieju. Jeszcze jedno .... co ma do tego czy przewinienie nastąpiło na 2 czy na ostatnim okrążeniu, jak jest ewidentna wina zawodnika to nieważne jest okrążenie zostaje wykluczony i tyle.

pozdr. :wink:
Ostatnio zmieniony 2 maja 2004, o 12:15 przez Erwin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#71 Postautor: kuba » 2 maja 2004, o 10:15

_piotrusss pisze:
Ar2rB pisze:
Ru$eK pisze:

Napewno masz po czesci rację... ale jest (minimum) jedna rzecz w której Peter nie przewyższy Lee... Rico potrafił wygrywać biegi 5:1 z Danielem, jeździł zespołowo, nigdy nie jechał odrazu do przodu jak najdalej, chciał zawsze pomoc koledze z pary aby wygrać 5:1... no i Lee chyba był bardziej lubiany przez kibicow. Chociaz do Petera nic nie mam , godnie zastępuje Richardsona.

z ta opinia to sie nie zgodze moze Lee jest dobry ale nie ozlacajmy go . Jesli Daniel w tamtym sezonie byl w niezlej formie i mial super starty to przyjeżdżal na 5-1 ale nikt mi nie powie ze Lee jeźdźil super zespolowo bo tak nie bylo

Sober
Senior

#72 Postautor: Sober » 2 maja 2004, o 10:54

Ru$eK pisze:Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.

Heh... Nawet miał lepszą średnią od Pedersena w tamtym roku :wink: I chyba pamiętamy jak go objeżdżał? :P

Awatar użytkownika
czarny

#73 Postautor: czarny » 2 maja 2004, o 12:23

Oglądałem GP z flagą Brytyjską na plecach :D Ale miałem radochę jak wszedł do półfinału. Szkoda tylko tego czwartego pola, które po przegranym starcie było niestety nie do walki :( Ale i tak świetny występ i tym większa moja radość. LEEEEEEEEEE jesteś debeściak!!!!!!!!!!

ps. Czy może ktoś z Was pożyczyć (sprzedać) flagę GBR, samą lub z nazwiskiem Lee? :P pytam poważnie bo nie chcę kupować nowej a potrzebna jest mi głównie na GP we Wrocku :)
Obrazek

Sober
Senior

#74 Postautor: Sober » 2 maja 2004, o 12:43

czarny pisze:Oglądałem GP z flagą Brytyjską na plecach :D Ale miałem radochę jak wszedł do półfinału. Szkoda tylko tego czwartego pola, które po przegranym starcie było niestety nie do walki :( Ale i tak świetny występ i tym większa moja radość. LEEEEEEEEEE jesteś debeściak!!!!!!!!!!

ps. Czy może ktoś z Was pożyczyć (sprzedać) flagę GBR, samą lub z nazwiskiem Lee? :P pytam poważnie bo nie chcę kupować nowej a potrzebna jest mi głównie na GP we Wrocku :)

A co sie stało, że akurat kibicujesz anglikowi? :wink:

Awatar użytkownika
czarny

#75 Postautor: czarny » 2 maja 2004, o 14:07

aaa... nie wiem, tak po prostu :wink: Uważam go za jednego z najbardziej przyszłościowych zawodników, jak również wiem, że darzycie go wielką sympatią za jego sposób bycia i w ogóle więc myśle, że chyba dlatego :) Zacząłem go dopingować w zeszłym roku w GP i tak już zostało :P A w tym roku to niemal obsesja 8) :wink:

ps. do zobaczenia jutro :)
Obrazek