Pamiętacje jeszcze tego zawodnika
Lee Richardson
- kuki
- Kontakt:
Przemas ale się glupio pytasz wiadmo że pamiętamy Lee jesteśmy z tobą:DPRZEMAS pisze:Anglik Lee Richardsson mocno poobijał się podczas poniedziałkowego spotkania w lidze brytyjskiej![]()
Pamiętacje jeszcze tego zawodnika![]()
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
TÅ» SIPMA LUBLIN
- kuki
- Kontakt:
Andersen w tamtym sezonie też jeździlw panterach i radziłsobie dobrze a w Lublinie jeźdizl jak lebioda!!bartosch pisze:ciekawostka jest, ze podczas nieobecnosci Rico w druzynie Peterborough wystepuje "goscinnie" niejaki Hans N Andersen... i trzeba przyznac iz nawet sobie niezle radzi... Lee prawdopodobnie wystapi juz w poniedzialkowym meczu przeciwko Belle Vue, pozdrawiam!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
TÅ» SIPMA LUBLIN
TÅ» SIPMA LUBLIN
pewnie chodzi ci o "wasz" mecz z Jaskolkami... moim zdaniem nie musicie obawiac sie o Lee - to na prawde dobry zawodnik - i niestety w tym sezonie marnuje sie u was jako 2 stranieri... pewnie wysylaja go do Tarnowa bo i tak nie macie wiekszych szans... ale mam nadzieje ze Lee pokaze na co go stac
i przywiezie wam punkcikow
p.s ile meczy ma w kontrakcje Lee na ten sezon?
dannie pisze:pewnie chodzi ci o "wasz" mecz z Jaskolkami... moim zdaniem nie musicie obawiac sie o Lee - to na prawde dobry zawodnik - i niestety w tym sezonie marnuje sie u was jako 2 stranieri... pewnie wysylaja go do Tarnowa bo i tak nie macie wiekszych szans... ale mam nadzieje ze Lee pokaze na co go stac :) i przywiezie wam punkcikow
O ile sobie przypominam to 5. Ale nie jestem pewien.
dannie pisze:pewnie chodzi ci o "wasz" mecz z Jaskolkami... moim zdaniem nie musicie obawiac sie o Lee - to na prawde dobry zawodnik - i niestety w tym sezonie marnuje sie u was jako 2 stranieri... pewnie wysylaja go do Tarnowa bo i tak nie macie wiekszych szans... ale mam nadzieje ze Lee pokaze na co go staci przywiezie wam punkcikow
Ma tylko 5 ale jeśli Nicki złapie kontuzje t Lee wchodzi autoamtychnie na jego miejsce. W tym sezonie ma tylko 5 ale w nastepnym 10
A to szkoda, że w zeszłym sezonie z wami nie jechał w Tarnowie
-
Gość
ja nie w TArnowie to kiedy 
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
swietny wystep lee w Gp 7 miejsce i teraz widac jakiego zawodnika stracilismy

Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć 
Ru$eK pisze::Radim: pisze:Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.
Mnie osobiscie dziś Lee nie zaimponował... Wiadomo, zawodnik światowej kalsy, jednak jeszcze wieeele pracy go czeka żeby dołączyć do ścisłej czołówki. Na dzień dzisiejszy, patrząc pod kontem wystepów w TŻ Lublin P. Karloson nie jest wcale od niego gorszy. Jednak zdaje się że Lee jest od Petera bardziej podatny na kontuzje. dlatego cieszmy się że mamy Karlsona.
Ogladalem te zawody wiec sie wypowiem. Ogolnie turniej dosc ciekawy i wyrownany. Napewno czarnym koniem tych zawodow byl Jesper Jensen ktory niedosc ze mial piekielnie mocna maszyne to jezdzil naprawde z glowa. Wyszedl na dobra pozycje to nie szarzowal tylko staral sie jechac wasko a bylo to lepsze wyjscie niz szeroka. Slaby wystep naszych zawodnikow poza Gollobem. Hampel zaczal bardzo obiecujaco a skonczyl fatalnie przyjezdzajac kilkanascie metrow za 3 zawodnikiem. Napewno wiecej sie mozna bylo po nim spodziewac. Prostasiewicz jak zwykle, na lukach go stawialo a ten sprzet to sie nadaje na smietnik a nie Grand Prix.
Tomek zaczal slabo ale z biegu na bieg coraz lepiej. Mial ogromnego farta, bowiem w polfinale zepchnal w bande Jensena i nie ma watpliwosci ze jakby to nie bylo ostatnie okrazenie sedzia by go wykluczyl. Jensen probowal cos zdzialac u sedziego wrecz go wyzywal ale nic nie wskural.
Dosc przecietnie wypadl Pedersen, tyle ze byl dobrze spasowany. Crump jezdzil dobrze, ale malo brakowalo a zabraklo by go w finale, zutem na tasme wyprzedzil Grega. Jak zwykle piekielnie szybko byl Tony, ale czegos juz do zwyciestwa zabraklo. W koncowce zostawal na startach. Swietnie Richardson, mial atamowe starty ale niestety jesli chce walczyc o cos wiecej niz pierwsza osemka musi miec lepszy sprzet. Jego maszyna poprostu za slaba na rywalizacje z Crumpem czy Adamsem. Zwlaszcza na prostych tracil sporo odleglosci. Andersen bezbarwny i bardzo dobrze
. Ogolnie fajny turniej i brawo dla Adamsa !. Szkoda ze Hampel wypadl tak blado.
Tomek zaczal slabo ale z biegu na bieg coraz lepiej. Mial ogromnego farta, bowiem w polfinale zepchnal w bande Jensena i nie ma watpliwosci ze jakby to nie bylo ostatnie okrazenie sedzia by go wykluczyl. Jensen probowal cos zdzialac u sedziego wrecz go wyzywal ale nic nie wskural.
Dosc przecietnie wypadl Pedersen, tyle ze byl dobrze spasowany. Crump jezdzil dobrze, ale malo brakowalo a zabraklo by go w finale, zutem na tasme wyprzedzil Grega. Jak zwykle piekielnie szybko byl Tony, ale czegos juz do zwyciestwa zabraklo. W koncowce zostawal na startach. Swietnie Richardson, mial atamowe starty ale niestety jesli chce walczyc o cos wiecej niz pierwsza osemka musi miec lepszy sprzet. Jego maszyna poprostu za slaba na rywalizacje z Crumpem czy Adamsem. Zwlaszcza na prostych tracil sporo odleglosci. Andersen bezbarwny i bardzo dobrze
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ar2rB pisze:Ru$eK pisze::Radim: pisze:Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.
Mnie osobiscie dziś Lee nie zaimponował... Wiadomo, zawodnik światowej kalsy, jednak jeszcze wieeele pracy go czeka żeby dołączyć do ścisłej czołówki. Na dzień dzisiejszy, patrząc pod kontem wystepów w TŻ Lublin P. Karloson nie jest wcale od niego gorszy. Jednak zdaje się że Lee jest od Petera bardziej podatny na kontuzje. dlatego cieszmy się że mamy Karlsona.
Napewno masz po czesci rację... ale jest (minimum) jedna rzecz w której Peter nie przewyższy Lee... Rico potrafił wygrywać biegi 5:1 z Danielem, jeździł zespołowo, nigdy nie jechał odrazu do przodu jak najdalej, chciał zawsze pomoc koledze z pary aby wygrać 5:1... no i Lee chyba był bardziej lubiany przez kibicow. Chociaz do Petera nic nie mam , godnie zastępuje Richardsona.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Ru$eK pisze:To prawda. Bardzo wysokie miejsce.:Radim: pisze:swietny wystep lee w Gp 7 miejsce i teraz widac jakiego zawodnika stracilismy![]()
Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.
wydajemi sie ze wlasnie po gp szwecji ZKÅ» zaprosi Lee na mecz bo malo brakowalo a byl by z Pedersenem na 7 msc. albo naet przed nim
$korzen$ pisze: [...] Tomek zaczal slabo ale z biegu na bieg coraz lepiej. Mial ogromnego farta, bowiem w polfinale zepchnal w bande Jensena i nie ma watpliwosci ze jakby to nie bylo ostatnie okrazenie sedzia by go wykluczyl. Jensen probowal cos zdzialac u sedziego wrecz go wyzywal ale nic nie wskural [...]
Kompletnie nie wiem o jakim wykluczeniu mówisz
pozdr.
Ostatnio zmieniony 2 maja 2004, o 12:15 przez Erwin, łącznie zmieniany 1 raz.
_piotrusss pisze:Ar2rB pisze:Ru$eK pisze::Radim: pisze:Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.
Napewno masz po czesci rację... ale jest (minimum) jedna rzecz w której Peter nie przewyższy Lee... Rico potrafił wygrywać biegi 5:1 z Danielem, jeździł zespołowo, nigdy nie jechał odrazu do przodu jak najdalej, chciał zawsze pomoc koledze z pary aby wygrać 5:1... no i Lee chyba był bardziej lubiany przez kibicow. Chociaz do Petera nic nie mam , godnie zastępuje Richardsona.
z ta opinia to sie nie zgodze moze Lee jest dobry ale nie ozlacajmy go . Jesli Daniel w tamtym sezonie byl w niezlej formie i mial super starty to przyjeżdżal na 5-1 ale nikt mi nie powie ze Lee jeźdźil super zespolowo bo tak nie bylo
Ru$eK pisze:Dziwi mnie postawa Nikiego Pedersena który na ostatnim meczu ligowym w polsce powiedział że Lee jest od niego słabszy a w jednym z biegów to własnie angol był lepszy od duńczyka.
Heh... Nawet miał lepszą średnią od Pedersena w tamtym roku
Oglądałem GP z flagą Brytyjską na plecach
Ale miałem radochę jak wszedł do półfinału. Szkoda tylko tego czwartego pola, które po przegranym starcie było niestety nie do walki
Ale i tak świetny występ i tym większa moja radość. LEEEEEEEEEE jesteś debeściak!!!!!!!!!!
ps. Czy może ktoś z Was pożyczyć (sprzedać) flagę GBR, samą lub z nazwiskiem Lee?
pytam poważnie bo nie chcę kupować nowej a potrzebna jest mi głównie na GP we Wrocku 
ps. Czy może ktoś z Was pożyczyć (sprzedać) flagę GBR, samą lub z nazwiskiem Lee?

czarny pisze:Oglądałem GP z flagą Brytyjską na plecachAle miałem radochę jak wszedł do półfinału. Szkoda tylko tego czwartego pola, które po przegranym starcie było niestety nie do walki
Ale i tak świetny występ i tym większa moja radość. LEEEEEEEEEE jesteś debeściak!!!!!!!!!!
ps. Czy może ktoś z Was pożyczyć (sprzedać) flagę GBR, samą lub z nazwiskiem Lee?pytam poważnie bo nie chcę kupować nowej a potrzebna jest mi głównie na GP we Wrocku
A co sie stało, że akurat kibicujesz anglikowi?
aaa... nie wiem, tak po prostu
Uważam go za jednego z najbardziej przyszłościowych zawodników, jak również wiem, że darzycie go wielką sympatią za jego sposób bycia i w ogóle więc myśle, że chyba dlatego
Zacząłem go dopingować w zeszłym roku w GP i tak już zostało
A w tym roku to niemal obsesja
ps. do zobaczenia jutro
ps. do zobaczenia jutro