Żużel w TV
Re: Żużel w TV
No właśnie dlatego sie pytam jaka ekipa i z jakiego Leszna bo ja o tym nic nie wiem?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Masi pisze:Co zaś do całokształtu - daj kurze grzędę. Dlaczego nikt nie zapyta TVP/O Lublin, czemu nie zrobiła transmisji? Maja wóz transmisyjny, kupę sprzętu. I co? I kicha. W itvl przynajmniej spróbowano i moim zdaniem, wyszło na plus.
Potrzebna jest jakaś akcja przeciwko TVP Lublin. Wszyscy płacimy na tę stację, a oni totalnie olewają żużel, mimo, że na tę dyscyplinę przychodzi w Lublinie najwięcej kibiców. Wywalili żużel z czołówki magazynu sportowego, relacje ze spotkań są po prostu żenujące - nigdy nie pokazują tabeli ligi, wczoraj nawet nie zająknęli się o wydarzeniu na deptaku, a przecież nie musieli wspominać nazwy organizatora, jeśli tak się boją itvl.pl.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
http://www.itvl.pl/news/zwyciestwo-zuzlowcow-w-ostrowie
Zapraszam na re transmisje przeżyjmy to jeszcze raz
Zapraszam na re transmisje przeżyjmy to jeszcze raz
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Czy tylko mnie Kwiek strasznie wpienia ?
Nie tylko.
Przez półtora okrążenia potrafi mówić "prowadzi kas żółty".
A w wywiadach zapomina zadać pytania.
Szczerze - najgorszy dziennikarz (?) ze wszystkich jakich w życiu widziałem/słuchałem/czytałem.
Edit: walczę z tym błędem czas jakiś
Przez półtora okrążenia potrafi mówić "prowadzi kas żółty".
Szczerze - najgorszy dziennikarz (?) ze wszystkich jakich w życiu widziałem/słuchałem/czytałem.
Edit: walczę z tym błędem czas jakiś
Ostatnio zmieniony 12 września 2011, o 20:44 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
Rację macie ale tekst:
"Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma" - 1 klasa
Jak dla mnie najlepsze biegi to 7. Pierwszy wiraż Patryka i jazda Woodwarda
Miesiąc w 11. i 9.
No i pierwsza odsłona biegu 13. Ten bieg był boski zwłaszcza Puzon, potem Cameron, masakra. Ale poza tym że wygraliśmy to była chyba w tym meczu największa ilość mijanek w II lidze od wprowadzenia nowych tłumików, albo i jeszcze dalej wstecz. Tasowanie na trasie w praktycznie każdym biegu
"Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma" - 1 klasa
Jak dla mnie najlepsze biegi to 7. Pierwszy wiraż Patryka i jazda Woodwarda
Miesiąc w 11. i 9.
No i pierwsza odsłona biegu 13. Ten bieg był boski zwłaszcza Puzon, potem Cameron, masakra. Ale poza tym że wygraliśmy to była chyba w tym meczu największa ilość mijanek w II lidze od wprowadzenia nowych tłumików, albo i jeszcze dalej wstecz. Tasowanie na trasie w praktycznie każdym biegu
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Kwiek to chyba najwieksza parodia dziennikarza jaka w zyciu widzialem
Wywiady z trenerem w studiu bezcenne. Wyglada jakby mial anemie i zaraz mial splynac z tego krzesla...
Znaczy nie wyglada, tylko mowi jakby mial anemie 
Nie tylko.
Przez półtorej okrążenia potrafi mówić "prowadzi kas żółty".
no to juz jak sie czepiamy to - przez półtora okrążenia
harry pisze:No właśnie dlatego sie pytam jaka ekipa i z jakiego Leszna bo ja o tym nic nie wiem?
Oj , pomyliłem Leszno z Ostrowem bo akurat na TVP Sport oglądałem Unia-Unibax.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Metalliczny pisze:Czy tylko mnie Kwiek strasznie wpienia ?
Mnie strasznie denerwuje nawet nie tyle zadawanie pytań (bo trener na szczęście jest na tyle kumaty, że i tak sam opowiada co trzeba) co zwyczajne lekceważenie widzów. Pozycja półleżąca z rozpiętą marynarką i wywalonym brzuchem na pół ekranu to nie jest specjalnie eleganckie. Gdzieś prywatnie ok, ale skoro nagrywa się programy dla widzów to wypada troszkę kultury i stylu zachować a nie lezeć jak w domu przy kominku.
O wlasnie o to mi chodzilo
Inna sprawa, ze nawet nie bardzo wie jak zaczac rozmowe i zwykle to wyglada tak, ze mowi "Jest dzisiaj z nami trener lubelskiej druzyny Grzegorz Dzikowski....", potem 3 minuty przerwy i w koncu zmieszany Dzikowski czy jakas inna osoba, z ktora probuje przeprowadzic wywiad, zaczyna cos mowic chociaz nie bardzo wie o czym. Juz nawet ta pani, ktora jest tlumaczem i pierwszy raz robila wywiad z zawodnikami byla jakas bardziej zywa i starala sie zeby to jakos wygladalo. 
Chociaż jeżeli chodzi o całokształt ja w niedzielę wybaczyłem itvl wszystkie niedociągnięcia
Z telebimem świetnie to wyszło i zabawa na deptaku była rewelacyjna. Tłum ludzi, którzy nie przyszli tylko z ciekawości spojrzeć ale stali 2h i oglądali mecz do samego końca, okrzyki, brawa, zaciekawienie przechodniów. To jest klimat, który może przyciągnąć ludzi na stadion.
Jeszcze raz brawo i dzięki za pomysł
Jeszcze raz brawo i dzięki za pomysł