Żużel w TV
Re: Żużel w TV
No właśnie dlatego sie pytam jaka ekipa i z jakiego Leszna bo ja o tym nic nie wiem?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Masi pisze:Co zaś do całokształtu - daj kurze grzędę. Dlaczego nikt nie zapyta TVP/O Lublin, czemu nie zrobiła transmisji? Maja wóz transmisyjny, kupę sprzętu. I co? I kicha. W itvl przynajmniej spróbowano i moim zdaniem, wyszło na plus.
Potrzebna jest jakaś akcja przeciwko TVP Lublin. Wszyscy płacimy na tę stację, a oni totalnie olewają żużel, mimo, że na tę dyscyplinę przychodzi w Lublinie najwięcej kibiców. Wywalili żużel z czołówki magazynu sportowego, relacje ze spotkań są po prostu żenujące - nigdy nie pokazują tabeli ligi, wczoraj nawet nie zająknęli się o wydarzeniu na deptaku, a przecież nie musieli wspominać nazwy organizatora, jeśli tak się boją itvl.pl.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
http://www.itvl.pl/news/zwyciestwo-zuzlowcow-w-ostrowie
Zapraszam na re transmisje przeżyjmy to jeszcze raz
Zapraszam na re transmisje przeżyjmy to jeszcze raz
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Czy tylko mnie Kwiek strasznie wpienia ?
Nie tylko.
Przez półtora okrążenia potrafi mówić "prowadzi kas żółty".
A w wywiadach zapomina zadać pytania.
Szczerze - najgorszy dziennikarz (?) ze wszystkich jakich w życiu widziałem/słuchałem/czytałem.
Edit: walczę z tym błędem czas jakiś
Przez półtora okrążenia potrafi mówić "prowadzi kas żółty".
A w wywiadach zapomina zadać pytania.
Szczerze - najgorszy dziennikarz (?) ze wszystkich jakich w życiu widziałem/słuchałem/czytałem.
Edit: walczę z tym błędem czas jakiś
Ostatnio zmieniony 12 września 2011, o 20:44 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.