Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Rudy
Junior

Re: Pimp my kibic - SZALE

#1626 Postautor: Rudy » 28 lipca 2011, o 21:47

Pisze w tym dziale bo to o gadżetach.
Strasznie paskudne te gadżety są proponowane w zakupie przez władze klubu.Czyżby nzostało trochę ciuszków od bogdanki,które rózni ludzie na stanowiskach dostawali Gratis? Wogóle mi te gadżety nie przypominają naszej drużyny żużlowej ,a jedynie reklamują Lubelski Węgiel.W takim czymś na ulicy czułbym się jak pracownik w ubraniu roboczym wyżej wymienionej firmy .Czy nasze władze nic lepszego wymyśleć nie mogą?Wystarczyło naszyć gdzieś barwy biło-żółto-niebieskie i byłoby już inaczej.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1627 Postautor: Egon » 28 lipca 2011, o 22:30

Nie róbmy sobie jaj z tymi gadżetami klubowymi w kolorach czarno-biało-zielonych. Chociaż znajdą się i tacy artyści, którzy to kupią :P LW reklamuje się gdzie i jak tylko może, marki LW jest wszędzie pełno, to fakt. Nie dziwi mnie to, bo kierunek działania spółki można było zobaczyć po tym co zrobiła z Górnikiem i jeśli ktoś liczył na żółto-biało-niebieskie barwy, to powinien zejść chyba na ziemię. Spółka ma w dupie barwy, nazwy, tradycję i sentymenty, co kibicom nie może się podobać, chociaż jakiś tam swój sens ma. Dają pieniądze, więc wymagają i mogą narzucić klubom w jakiej formie będą klubowe gadżety.

Jeśli już piszę to od razu o koszulkach..jeśli ktoś będzie chciał odebrać koszulkę 10 minut przed meczem przed główna bramą stadionu, proszę się ze mną wcześniej kontaktować i potwierdzić.

a propos zwykłych t-shirtów to byliby jacyś chętni? Koszulka biała lub żółta, "herb"+inny motyw żużlowy/ewentualnie jakieś inne mazaje. Cena max 20zł prawdopodobnie jednak mniej. Może pojawi się niedługo jakiś projekt ;)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Mauser89

#1628 Postautor: Mauser89 » 28 lipca 2011, o 22:50

Witam. Uważnie czytam "wasze" (teraz już "nasze" forum :) ) od długiego czasu. Kibicuje lubelskiemu zespołowi od czasów gdy Sipma była sponsorem- wtedy zacząłem chodzić na mecze. Dopiero zebrałem odwagę w sobie i zarejestrowałem się :P

A przedstawiam się właśnie w tym wątku bo byłbym chętny na koszulkę a nawet dwie :D
(a koszulki tylko białe i żółte? czarne nie? szaliki były bardzo fajne)

W ogóle mógłbym coś jeszcze kupić.. szalik, czapkę, smycz.. jeżeli coś jeszcze zostało bo ktoś się nie zgłosił ;P

Pozdrawiam.
Dumny ze zwycięstwa, wierny po porażce.

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#1629 Postautor: MLSpeedy » 29 lipca 2011, o 07:20

Egon pisze:a propos zwykłych t-shirtów to byliby jacyś chętni? Koszulka biała lub żółta, "herb"+inny motyw żużlowy/ewentualnie jakieś inne mazaje. Cena max 20zł prawdopodobnie jednak mniej. Może pojawi się niedługo jakiś projekt ;)

Ja reflektuje :lol: to może jakaś lista ba t-shirty ? bez projektu na razie ciężko ale ogólnie trzeba poznać zainteresowanie.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1630 Postautor: KosaRKS » 29 lipca 2011, o 07:43

Obrazek

Niezbędnik kibica ! :wink:
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
niuniek

#1631 Postautor: niuniek » 29 lipca 2011, o 07:51

To ja już wolę wersję regio. Bo zakładając taka koszulkę czuję się bliżej związany z klubem a nie jak pracownik KWK. Sponsor sponsorem ale czy w umowie jest zapis że oni mogą robić z barwami co chcą czy tylko zmiana nazwy wchodziła w grę?
Moich żyłach płynie metanol, a w sercu Motor od małego

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1632 Postautor: tezetomaniak » 29 lipca 2011, o 09:11

a kto Ci robi coś z barwami ? :lol:

http://www.kmzlublin.pl pisze:Barwy: Żółto-Biało-Niebieskie

:)

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#1633 Postautor: KeslleY » 29 lipca 2011, o 09:45

Projekt będzie prawdopodobnie dziś, w tedy ruszymy z listą :)
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1634 Postautor: Egon » 29 lipca 2011, o 13:39

KosaRKS pisze:Niezbędnik kibica ! :wink:

Chyba piekarza ;) Nie no nie powinno być wstępu na przeciwległą prostą w takich czapkach ewidentnie.

niuniek pisze:To ja już wolę wersję regio. Bo zakładając taka koszulkę czuję się bliżej związany z klubem a nie jak pracownik KWK. Sponsor sponsorem ale czy w umowie jest zapis że oni mogą robić z barwami co chcą czy tylko zmiana nazwy wchodziła w grę?

Barwy klubowe nie są nigdzie zastrzeżone i mogą sobie sprzedawać co i w jakich kolorach im się podoba, co nie znaczy, że ktoś kibica zmusza do kupna. My swoje, oni swoje.. ;)

Co do koszulek Regio to są one dobre na mecz, a t-shirty będą w zasadzie bardziej do "użytku codziennego". Wersja czarna również jest jak najbardziej prawdopodobna.

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Paoolina
Kontakt:

#1635 Postautor: Paoolina » 29 lipca 2011, o 16:59

Szaliki zostały do mnie dziś wysłane, więc będą najwcześniej na poniedziałek. Wydłużony termin realizacji podobno spowodowany okresem urlopowym, ale mecz odwołany więc mam nadzieję, że nie stanowi to dla nikogo problemu. A jest szansa na damski T-shirt?

Awatar użytkownika
olien

#1636 Postautor: olien » 30 lipca 2011, o 01:46

ja się też piszę na damski t-shirt :)

Raczej

#1637 Postautor: Raczej » 30 lipca 2011, o 11:35

Rudy pisze:Wystarczyło naszyć gdzieś barwy biło-żółto-niebieskie i byłoby już inaczej.

:lol: :shock:

Awatar użytkownika
niuniek

#1638 Postautor: niuniek » 31 lipca 2011, o 15:09

tezetomaniak pisze:a kto Ci robi coś z barwami ? :lol:

http://www.kmzlublin.pl pisze:Barwy: Żółto-Biało-Niebieskie

:)

Już nieraz była walka o której słyszałem w innych klubach o zmianę barw bo główny sponsor jęczał, nie kojarzą się z moja marką. Więc tutaj nic nie wiadomo. W tym mieście wszystko jest możliwe.
Moich żyłach płynie metanol, a w sercu Motor od małego

Koper
Trener
Kontakt:

#1639 Postautor: Koper » 31 lipca 2011, o 18:01

niuniek pisze:Już nieraz była walka o której słyszałem w innych klubach o zmianę barw bo główny sponsor jęczał, nie kojarzą się z moja marką. Więc tutaj nic nie wiadomo.

Najlepszy przykład to Majcher który wchodząc do klubu z Rybnika zmienił herb klubu RKM ROW Rybnik który był w zielono-czarnych barwach klubu na logo w barwach pomarańczono-czarnych:
Obrazek
Obrazek

Z kolei w naszym przypadku logo klubu z barw żółto-biało-niebieskich zamieniło się w zielono-czarne, a więc barwy sponsora a nie klubu.

Awatar użytkownika
michal5555

#1640 Postautor: michal5555 » 31 lipca 2011, o 23:37

Cześć. I jak to będzie z tym koszulkami ? Będzie jakiś projekt ? Bo ja był bym zainteresowany 1 szt. pozdrawiam

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1641 Postautor: Sledzio » 1 sierpnia 2011, o 13:19

A może jak ktos ma wtyki do szalików i takie tam bajery to może udało by się załatwić jakieś akcesoria do samochodu np: mały szaliczek lub jakiś ludek w postaci żużlowca w barwach naszych jak np ma piłkarski Motor ?

Davv
Kadrowicz

#1642 Postautor: Davv » 1 sierpnia 2011, o 13:38

Przecież do tego nie trzeba mieć wtyk. Zbierasz chętnych, zbierasz kasę i składasz zamówienie, płacisz kasę i czekasz na przesyłkę.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1643 Postautor: Sledzio » 1 sierpnia 2011, o 14:11

:lol: :lol: Gdybym ja miał jeszcze na to czas to z chęcią 8)

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1644 Postautor: Egon » 2 sierpnia 2011, o 09:19

Pomysł na dwie koszulki jest, trzeba tylko zrealizować projekt, projekt na szaliczek samochodowy jest, tylko trzeba go dostosować. Ceny i więcej szczegółów podam jak dostanę odpowiedź z firmy.

Jeśli chodzi o zwykłe szaliki, to już Paulina jedną akcję zrobiła i chyba na ten sezon wystarczy. W razie wu (awansu... :lol: ) na nowy sezon będzie przygotowany supernowy szalik ;)

Awatar użytkownika
Mauser89

#1645 Postautor: Mauser89 » 2 sierpnia 2011, o 18:04

nowy szaliczek w razie awansu :D

ale jakby co... tfu, tfu, tfu... czy Paoolina udostępni projekt starego szaliczka? żeby zrobić powtórkę jak się zbierze jeszcze paru chętnych spóźnialskich i ewentualnie sobie dorobić?

bardzo mi się podoba i strasznie będę żałował jeżeli nie będę go miał :(
Dumny ze zwycięstwa, wierny po porażce.

Awatar użytkownika
olien

#1646 Postautor: olien » 3 sierpnia 2011, o 14:27

można by było zrobić powtórkę, na pewno chętni się zbiorą. ja sama mam chętnych na 2(3) sztuki

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1647 Postautor: Egon » 3 sierpnia 2011, o 18:07

Z własnego doświadczenia wiem, że akcję szalikową powinno robić się raz do roku, bo bez sensu jest robić je co miesiąc i za każdym razem po 20 sztuk, czyli po najwyższej, nieopłacalnej cenie. Kto się nie zdecydował jego strata. Poczekacie do następnego sezonu, po awansie będzie boom, dużo chętnych i będą dużo tańsze ;)

Awatar użytkownika
michal5555

#1648 Postautor: michal5555 » 3 sierpnia 2011, o 18:28

Tak jak kolega Egon mówi lepiej poczekać na nowy sezon i zrobić akcję z szalikami. Jak by Motor awansował to może przybędzie nowych fanów, a tak już stara gwardia w większość mam szaliki. Jak będzie jakiś nowy ciekawy wzór szalika to i ja bym się chętnie skusił

A z koszulkami coś wiadomo ?

speedwayowiec
Szkółkowicz

#1649 Postautor: speedwayowiec » 4 sierpnia 2011, o 00:06

michal5555 pisze:Jak by Motor awansował

Twój avatar mówi, że jesteś kibicem kmż-tu...

Koper
Trener
Kontakt:

#1650 Postautor: Koper » 4 sierpnia 2011, o 01:07

speedwayowiec pisze:
michal5555 pisze:Jak by Motor awansował

Twój avatar mówi, że jesteś kibicem kmż-tu...

Na gadżety KMŻ zero szans chyba że tutaj:
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... Itemid=191