Pisze w tym dziale bo to o gadżetach.
Strasznie paskudne te gadżety są proponowane w zakupie przez władze klubu.Czyżby nzostało trochę ciuszków od bogdanki,które rózni ludzie na stanowiskach dostawali Gratis? Wogóle mi te gadżety nie przypominają naszej drużyny żużlowej ,a jedynie reklamują Lubelski Węgiel.W takim czymś na ulicy czułbym się jak pracownik w ubraniu roboczym wyżej wymienionej firmy .Czy nasze władze nic lepszego wymyśleć nie mogą?Wystarczyło naszyć gdzieś barwy biło-żółto-niebieskie i byłoby już inaczej.
Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - SZALE
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- Egon
- Zawodowiec
Nie róbmy sobie jaj z tymi gadżetami klubowymi w kolorach czarno-biało-zielonych. Chociaż znajdą się i tacy artyści, którzy to kupią
LW reklamuje się gdzie i jak tylko może, marki LW jest wszędzie pełno, to fakt. Nie dziwi mnie to, bo kierunek działania spółki można było zobaczyć po tym co zrobiła z Górnikiem i jeśli ktoś liczył na żółto-biało-niebieskie barwy, to powinien zejść chyba na ziemię. Spółka ma w dupie barwy, nazwy, tradycję i sentymenty, co kibicom nie może się podobać, chociaż jakiś tam swój sens ma. Dają pieniądze, więc wymagają i mogą narzucić klubom w jakiej formie będą klubowe gadżety.
Jeśli już piszę to od razu o koszulkach..jeśli ktoś będzie chciał odebrać koszulkę 10 minut przed meczem przed główna bramą stadionu, proszę się ze mną wcześniej kontaktować i potwierdzić.
a propos zwykłych t-shirtów to byliby jacyś chętni? Koszulka biała lub żółta, "herb"+inny motyw żużlowy/ewentualnie jakieś inne mazaje. Cena max 20zł prawdopodobnie jednak mniej. Może pojawi się niedługo jakiś projekt
Jeśli już piszę to od razu o koszulkach..jeśli ktoś będzie chciał odebrać koszulkę 10 minut przed meczem przed główna bramą stadionu, proszę się ze mną wcześniej kontaktować i potwierdzić.
a propos zwykłych t-shirtów to byliby jacyś chętni? Koszulka biała lub żółta, "herb"+inny motyw żużlowy/ewentualnie jakieś inne mazaje. Cena max 20zł prawdopodobnie jednak mniej. Może pojawi się niedługo jakiś projekt
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Witam. Uważnie czytam "wasze" (teraz już "nasze" forum
) od długiego czasu. Kibicuje lubelskiemu zespołowi od czasów gdy Sipma była sponsorem- wtedy zacząłem chodzić na mecze. Dopiero zebrałem odwagę w sobie i zarejestrowałem się
A przedstawiam się właśnie w tym wątku bo byłbym chętny na koszulkę a nawet dwie
(a koszulki tylko białe i żółte? czarne nie? szaliki były bardzo fajne)
W ogóle mógłbym coś jeszcze kupić.. szalik, czapkę, smycz.. jeżeli coś jeszcze zostało bo ktoś się nie zgłosił ;P
Pozdrawiam.
A przedstawiam się właśnie w tym wątku bo byłbym chętny na koszulkę a nawet dwie
(a koszulki tylko białe i żółte? czarne nie? szaliki były bardzo fajne)
W ogóle mógłbym coś jeszcze kupić.. szalik, czapkę, smycz.. jeżeli coś jeszcze zostało bo ktoś się nie zgłosił ;P
Pozdrawiam.
Dumny ze zwycięstwa, wierny po porażce.
Egon pisze:a propos zwykłych t-shirtów to byliby jacyś chętni? Koszulka biała lub żółta, "herb"+inny motyw żużlowy/ewentualnie jakieś inne mazaje. Cena max 20zł prawdopodobnie jednak mniej. Może pojawi się niedługo jakiś projekt
Ja reflektuje