Półfinał krajowych eliminacji do IME

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#27 Postautor: grzesieck » 21 kwietnia 2004, o 14:16

Gawrzyk pisze:trzecim bedzie dawid stachyra 8)

To chyba jakis joke?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#29 Postautor: Apocalips » 21 kwietnia 2004, o 15:39

No i bardzo dobrze ! Jeśli to prawda o tym, że to Dawid będzie 3 reprezentantem TŻ-u to się bardzo cieszę i on pewnie też. Chłopak sobie pojeździ, powalczy, zdobędzie cenne doświadczenie, a nu(ó)ż urwie pare punktów.

Pozdrawiam :twisted:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: ravajas » 21 kwietnia 2004, o 19:41

dzisiaj zbudził sięTomasz Piszcz. Kto był, ten wie o czym mówię. Nie mam nic przeciwko, żeby tak jechał w Lidze (no i w Gorzowie też ;) )

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. bym zapomniał: najpierw Marcin Rempała zrobił 67,06 sek. w drugim biegu, a potem, w biegu trzecim Kołodziej zrobił - UWAGA - 66,47 sek. Czyli mamy podwójny rekord toru.

max3
Zawodowiec

#31 Postautor: max3 » 21 kwietnia 2004, o 19:59

Sledz 4 biegi jechal na motocyklu rezerwowym na ostatni bieg i bieg dodatkowy wzial ligowy i widac bylo roznice ,kna tym przykladzie mozna zauwazyc jaki wazny jest sprzet.

Awatar użytkownika
MarianJ

#32 Postautor: MarianJ » 21 kwietnia 2004, o 20:08

Piszczyk nareszcie coś zaczął jeździć mam nadzieje że ta jego niemoc już się skończyła!
Śledź super ostatnie dwa biegi na ligowym sprzęcie.
Ale znowu Jeleniewski............totalne dno!
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!

...........................GG#1009468

Awatar użytkownika
Ewela
Kontakt:

#34 Postautor: Ewela » 21 kwietnia 2004, o 20:11

max3 pisze:Sledz 4 biegi jechal na motocyklu rezerwowym na ostatni bieg i bieg dodatkowy wzial ligowy i widac bylo roznice ,kna tym przykladzie mozna zauwazyc jaki wazny jest sprzet.

No trohe kiepski mial ten motocykl..ciekawe jak mu na meczu pójdzie?

Dzisiaj najlepsze bylo to jak faceta omal traktorek nierozjechał, to było wydażenie dnia :wink:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#35 Postautor: GIGI » 21 kwietnia 2004, o 20:11

max3 pisze:Sledz 4 biegi jechal na motocyklu rezerwowym na ostatni bieg i bieg dodatkowy wzial ligowy i widac bylo roznice ,kna tym przykladzie mozna zauwazyc jaki wazny jest sprzet.

Wkurzyłem się , bo Śledź się dogadał przed ostatnim biegiem z Kołodziejem a ten pozwolił mu wygrać !!!

sledzio

#36 Postautor: sledzio » 21 kwietnia 2004, o 20:14

no tylko się cieszyć z formy piszczykla oby taką forme jak dzisiaj zachował do Gorzowa i reszta pojedzie jak w rzeszowie to mamy wygraną a śledzio też pokazał się z dobrej formy oby tak dalej a co do juniorów stachyra pokazał się z dobrej strony ze pokonał dyma to coś będzie dobry chłopak a bałabuchowi nie dziwie się że pojechał tak kiepsko a co do jeleniewskiego to normalnie nic innego jak wstyd i wstyd niech on nie skarży się na motor tylko niech zapier... na siłownie jak patrzyłem jak on jezdzi to normalnie ręcę opadały a trener stachyra powinien sam go zaprowadzić na siłownie i niech puszcza swego syna a nie jelenia wstydz się jeleń

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#37 Postautor: mikas » 21 kwietnia 2004, o 20:15

GIGI a Chromik to sie nie dogadał z Rempałą??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
MarianJ

#38 Postautor: MarianJ » 21 kwietnia 2004, o 20:16

GIGI pisze:Wkurzyłem się , bo Śledź się dogadał przed ostatnim biegiem z Kołodziejem a ten pozwolił mu wygrać !!!

A w 19 biegu M.Rempała puścił Burzę i Chromika!
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!

...........................GG#1009468

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#39 Postautor: GIGI » 21 kwietnia 2004, o 20:19

MarianJ pisze:
GIGI pisze:Wkurzyłem się , bo Śledź się dogadał przed ostatnim biegiem z Kołodziejem a ten pozwolił mu wygrać !!!

A w 19 biegu M.Rempała puścił Burzę i Chromika!

Hehe no Rempała mnie mile zaskoczył dzisiaj, dawno nie widziałem tak zapieprzającego juniora :)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#40 Postautor: mikas » 21 kwietnia 2004, o 20:30

Mam jeszcze takie pytanko: Kto według Was przyjechał w biegu 7 za Kołodziejem?, ja jestem na 95% pewny, że Tomek Piszcz ale spiker podał,że Chromik.Może ktos z Was siedział na wysokości mety i widział dokładnie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#41 Postautor: GIGI » 21 kwietnia 2004, o 20:32

mikas pisze:Mam jeszcze takie pytanko: Kto według Was przyjechał w biegu 7 za Kołodziejem?, ja jestem na 95% pewny, że Tomek Piszcz ale spiker podał,że Chromik.Może ktos z Was siedział na wysokości mety i widział dokładnie.

Teraz to nieważne , faktem jest że Tomek przecholował wtedy :)

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#42 Postautor: Jinxsior » 21 kwietnia 2004, o 20:34

Wrocilem z tego jak to okreslic BARDZO SMUTNEGO TURNIEJU nie wiem czemu polowa zawodnikow awizowanych do niego nie przyjechala,ich problem i moj bo wydalem 12 zl za powiedzmy sobie szczerze trening,dla mnie zawody byly ze zenujace,ale juz pomijam ten fakt moze cos zostanie w klubowej kasie.Co do naszych gwiazd to pierwsze cztery starty darka,myslalem ze sie za niego ze wstydu pod ziemie zapadne no ale zmienil sprzet i widac ze jednak nie traktowal tych zawodow powarznie(mial awansowac i awansowal)co do piszczyka cieszy te 10 pkt ale moim skromnym zdaniem to jednak tomek nadal sie meczy na tym motorze i na torze,wpadal w najgorsze dziury panachalo go strasznie, ale mam nadzieje ze te trudem wywalczone 10 pkt to dobry prognostyk na przyszlosc.Jesli chodzi o Jelenia to dzis utwierdzil mnie w przekonaniu ze jest totalnym zerem a to specjalne wjechanie w tasme zeby sie nie osmieszyc przed dawidem bylo kompromitujace,i nie bede sobie juz nic lum,aczyl na jego temat stwierdzilem ze jest beznadziejny.
Dawid jak nie popracuje nad startami to tez widze to w szarych barwach,Kolodziej ma tyle samo lat co Dawid,ludzie jak ten chlopak pracuje na tym motocyklu, balans cialem po wewnetrznej zewnetrzej cos kapitalnego jak gonil Czerwinskiego to az wjechal mu w tylne kolo pieknie chlopak jezdzi, dawid jest bardzo pasywny na motorze.
Dobra koniec tego gledzenia,jak sie obudzil piszczyk rzeczywiscie to jest szansa powalczyc w gorzowie nawet bez tego gwiazdora jelenia,mam nadzieje ze janusz go poprostu nie wystawi w tym meczu niech sie mlodzi docieraja w lidze.
Pozdro wszystkim.

Zulu
Junior

#43 Postautor: Zulu » 21 kwietnia 2004, o 20:35

Tomek Piszcz się prawdopodobnie obudził, ale chyba jeszcze nie do końca, bo rzucało nim niemiłosiernie. Darek Śleź- tak jak się spodziewaliśmy, czyli dobrze, choć Janusz Kołodziej robił wrażenie w ostatnim biegu z Darkiem, jakby jechał na sprzęcie Szymka Bałabucha - nawet nie przyszło mu do głowy, aby próbować go wyprzedzić :-). Szymek - widać, że przy starcie nie chciał przeszkadzać, a na dystansie jeździł jako tako. Ogólnie zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Może z niego w przyszłości coś będzie, bo z Daniela już chyba nie. Jak Szymek wygrał start z Jeleniewskim i przez dłuższy czas jechał przed nim, z wrażenia oniemiałem. W każdym bądź razie niech chłopak jeździ jak najczęściej, bo Dawid Stachyra ( chociaż wygrał dziś z Dymem) chyba nie rozwija się tak, jak wszyscy tego oczekiwaliśmy, a Jeleń się po prostu się cofa. Może to przez ubiegłoroczną kontuzję? Zaskoczył Tomek Rempała - widać, że dobra postawa w Grudziądzu to nie był przypadek. Oczywiście podobał mi się Janusz Kołodziej, a jazda Zbyszka Czerwińskiego - POEZJA! Zwłaszcza w biegu z Kołodziejem. I pomyśleć, że jeszcze niedawno były (podobno) pomysły, aby w Lublinie jeździł Czerwiński a w Częstochowie Jeleniewski :-). No i na koniec dziękuję działaczom z Ostrowa, że sprzątnęli nam sprzed nosa Piotrka Dyma :-)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#44 Postautor: istred » 21 kwietnia 2004, o 20:38

Po zawodach na pewno mozna pochwalic Tomka, ale ja bym az tak nie przesadzal. Widac, ze musi jeszcze sporo popracowac, potrenowac bo dzis okropne bledy popelnial. Na pewno nie moze skarzyc sie na sprzet, bo dzis funkcjonowal na prawde dobrze, szczegolnie na poczatku kiedy po bledzie na ostatnim wirazu wjechal na mete prawie rowno z ... Chromikem chyba. Pod koniec Piszcz juz nie popelnial az takich bledow i z biegu na bieg jechal lepiej.
Sledz jechal na swoim rezerwowym sprzecie co bylo widac. Jak przesiadl sie na normalny to pojechal 2x3.
Kompletna katastrofa byl wystep Jeleniewskiego. Az tak slabo jezdzacego Jelenia to chyba nigdy nie widzialem. Albo nie mial sprzetu, albo bal sie odkrecic gaz. Chce wierzyc ze chodzi o to pierwsze.
Stachyra pod koniec tez sie rozkrecil, wygral nawet z Dymem, ale wydaje mi sie ze jezdzi za bardzo asekuracyjnie. Balabauch tez nic nie pokazal, ale tego nikt sie nie spodziewal. Szkoda tylko ze mial taki slaby sprzet, slychac bylo, ze silnik mu pracuje jak w motorynce :lol: .

Zawody dosc nudne, malo wyprzedzania, ale tak przygotowany byl tor. Zaluje ze nie moglem zobaczyc zawodnikow takich jak Jagus czy Dobrucki. Pewnie jakby startowali to rekord bylby jeszcze lepszy. Kibice rowniez nie dopisali, niestety, ale byla to sroda praca, szkola. Na lige w niedziele na pewno bedzie wiecej ! :wink:

Ogolnie, dzisiejsze zawody to byl kabaret - posmialem sie jak nigdy. Gosc przede mna siedzial, ktory mial tak super teksty (chociaz czasami az zal dupe sciskal), ale nie bede przytaczal :). Jak nigdy, bylo dobre naglosnienie, ale spiker tak dawał, ze wymiekalem :lol:, ogolnie fajnie bylo !

Moze jeszcze ktos mi napisac punkty Sledzia i Chromika, bo musialem sie gdzies pomylic w wypelnianiu programu - jakbym nie liczyl wychodzilo mi ze Sledz ma 8 a Chromik 9 punktow.
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2004, o 20:47 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#45 Postautor: ravajas » 21 kwietnia 2004, o 20:42

kuki pisze:No obsada lądna zapowiada sie ładna walka no i z tą formą to Piszcz nie wiem czy punkt zrobi:)!!ale Śledzik może troche punktow stuknąć:D

no włąśnie Piszczyk 10 zrobił. Fakt, że obsada była trochę mniej ciekawa ni.ż zapowiadano, ale Tomek się rozkręcił, jechał jak za dobrych dawnych czasów

pozdrawia:
Rafał Borowski

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#46 Postautor: Apocalips » 21 kwietnia 2004, o 20:42

Ja jestem przekonany, że to był Tomek, chociaż sędzia mógł to zinterpretować w taki sposób, że Tomek wyprzedził Chromika już minimalnie za metą. No ale sędzia ma zawsze rację :)

Wkurzyłem się , bo Śledź się dogadał przed ostatnim biegiem z Kołodziejem a ten pozwolił mu wygrać !!!

O czym Ty chłopcie gadasz :) Śledź wygrał start wywiózł Kołodzieja i na ty torze Janusz musiałby naprawdę wiele zrobić, żeby wyprzedzić Rybkę.
Jak już miał ktoś miał kogoś puścić to był to Marcin Rempała, puszczając do przodu Staszka Burzę :)

Ogólnie turniej na słabym poziomie, szkoda, że czołowi zawodnicy olali nas kibiców... Cieszy dobra postawa Tomka Piszcza i Dawida Stachyry (po wyeliminowaniu problemów ze sprzęgłem radził sobie dobrze) no i również Darka Śledzia, który po przesiadce na ligowy motor pokazał swoje drugie "JA" :) Jazda Jelenia = NC (no comments, bez komentarza).

PS. Pozdrawiam :)
PS.1 T.Rempała = :shock:
M.Rempała = :shock:

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#47 Postautor: ravajas » 21 kwietnia 2004, o 20:47

Ewela pisze: Dzisiaj najlepsze bylo to jak faceta omal traktorek nierozjechał, to było wydażenie dnia :wink:

eee tam, lepsze byłoby gdyby Kołodziej czołówkę z traktorkiem zrobił ;)

oczywiście to żart:P pozdrawiam Janusza... klasa sama w sobie, ma gochu talent

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#49 Postautor: kuki » 21 kwietnia 2004, o 20:48

Ej sorry ale jaki był wynik ponieważ nie bylem na zawodach z powodu szkoły!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#50 Postautor: Apocalips » 21 kwietnia 2004, o 20:49

kuki pisze:Ej sorry ale jaki był wynik ponieważ nie bylem na zawodach z powodu szkoły!!

47:43, ledwo wygraliśmy...

Pozdrawiam - Apocalips