Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
expi

Re: Oprawa i doping na meczach

#2026 Postautor: expi » 1 lipca 2011, o 21:30

do meczu prawie miesiąc więc mam nadzieję ,że fan klub przygotuję jakąś ciekawą oprawę :)
SPEEDWAY EUPHORIA

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#2027 Postautor: Chaser » 1 lipca 2011, o 21:59

Niech się lepiej fan club dołoży na Drymla bo baraże z Poznaniem łatwe nie będą, a Lukas tani nie jest.

meesha
Trener
Kontakt:

#2028 Postautor: meesha » 1 lipca 2011, o 22:29

Sam się dołóż, Dryml nie jest nam do niczego potrzebny. Chyba że do psucia atmosfery...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#2029 Postautor: Chaser » 1 lipca 2011, o 22:41

Uważasz, że tym składem mamy szanse z Poznaniem? Na pewno znajdą kase na baraż żeby sciągnąć Ljunga i skończy się tak jak z Rybnikiem rok temu. Lukas w tym roku jest w bardzo dobrej żeby nie powiedzieć swietnej formie więc uważam, że mimo tych trudnych przejść z nim.. temat jego jazdy w naszych barwach (po ewentualnej przegranej w Pile 8) ) powien być poważnie rozważony.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2030 Postautor: mikas » 2 lipca 2011, o 08:06

A skad w ogole taka maniera, ze to "fanklub" (który de facto nie istnieje) ma przygotowywac oprawy czy finansowac zawodników? :shock:

Może expi sam cos przygotujesz ze swoimi znajomymi?
A Chaser sam moze cos dołożysz na zawodnikow i zaniesiesz kase prezesowi?
Prezes na pewno sie ucieszy, bo sponsorzy sukcesywnie odchodza a nowych jakos znaleźc mu cieżko.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#2031 Postautor: meesha » 2 lipca 2011, o 08:09

Mikas zluzuj poślady, nie psuj mi tego miło zapowiadającego się łykendu, który trafia mi się wolny raz na kwartał ;)
Ktoś organizować musi bo przecież samo się nie zrobi, a i "pojedyncze jednostki" też nic konstruktywnego nie stworzą. Od tego przecież jest ten (nie)istniejący FanKlub, od tego on jest, od tego jest on :]

Uważasz, że tym składem mamy szanse z Poznaniem?

Tak właśnie uważam. Uważam również, że to ostatni Twój post o jakimś dziadowskim Czechu w temacie o oprawach 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2032 Postautor: mikas » 2 lipca 2011, o 08:16

Oj tam oj tam, obudzilem sie rano i nie moglem usnac, mimo ze w weekend to jedyny czas kiedy moge sie wyspac i sie przez to czepiam ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#2033 Postautor: meesha » 2 lipca 2011, o 08:19

To nie marudź, bo ja się jeszcze nie położyłem :D A żeby było na temat - szkoda też tego odwołanego meczu jutro bo mieliśmy zbiórkę zrobić na oprawy, a tu pupa... Ale skarbnik na pewno z chęcią poda namiary na konto na PW gdyby ktoś był chętny, prawda? :)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2034 Postautor: mikas » 2 lipca 2011, o 08:56

Prawda 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
hezuz

#2035 Postautor: hezuz » 2 lipca 2011, o 09:30

meesha pisze:Ale skarbnik na pewno z chęcią poda namiary na konto na PW gdyby ktoś był chętny, prawda? :)

To ja poproszę te namiary, bo po ostatnim meczu (nie)istniejący FanClub zasłużył na wsparcie :D

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#2036 Postautor: kibicLBN » 2 lipca 2011, o 10:04

Nie tylko po ostatnim meczu... :roll:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
hezuz

#2037 Postautor: hezuz » 2 lipca 2011, o 10:10

no fakt Nawet w krakowie gdzie wynik był jaki był, ich spiker prosił FanClub Wandy, żeby uczyli się od nas. Więc za całokształt poczynań należy się

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#2038 Postautor: Stereeo » 2 lipca 2011, o 12:13

lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Awatar użytkownika
agu87

#2039 Postautor: agu87 » 2 lipca 2011, o 12:54

Może warto wrzucić na główną numer konta, na który można wpłacać pieniądze na oprawy? Więcej osób wtedy zobaczy.
Może i dobrze, że mecz przełożony, bo przy takiej pogodzie frekwencja mogłaby być niska.

Raczej

#2040 Postautor: Raczej » 2 lipca 2011, o 13:31

Za chwilę będzie opisana wyższość patologii i legalnego pijaństwa stadionów żużlowych nad piłkarskimi gdzie nie da się napić niczego innego oprócz wody lub coli.

To forum jest żużlowe czy piłkarskie?

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#2041 Postautor: Chaser » 2 lipca 2011, o 14:04

Po ewentualnym awansie fan club może porozmawiać z władzami klubu żeby jakis procent kasy z biletow np. 2 % ( 4000 widzow bilety srednio po 20 zł to jest 1600 zł za mecz) i za taką kasę można robić oprawy, dokładać się do wyjazdów itd a kasa wydana przez klub dla fan clubu zaprocentuje i sie zwróci bo ludzie chętniej będą na stadion przychodzić. Taki system jest w tych bardziej ogarnietych polskich klubach piłkarskich (nie wiem może w żuzłowych też) . W Lechu Poznań się to sprawdziło i efekty są widoczne :) Znając polską mentalność to takie zbieranie kasy na trybunach nie przyniesie dużych efektów.

meesha
Trener
Kontakt:

#2042 Postautor: meesha » 2 lipca 2011, o 14:26

Owszem, wielkich efektów może nie przyniesie, ale już tyle lat żyjemy bez "wsparcia" klubu czy wszelakich sponsorów i nie widzę potrzeby tego zmieniać :p Poza tym takie układy i układziki prowadzą często do różnych patologii. Klub niech się zajmie wynikami drużyny, sponsorzy wspieraniem finansowym żużlowców, a my - lepiej czy gorzej - jakoś sobie poradzimy własnymi, czyli kibiców, środkami :)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#2043 Postautor: kibicLBN » 2 lipca 2011, o 14:43

Dokładnie, potem jakbyśmy chcieli na transparencie skrytykować zarząd to mielibyśmy zamknięte usta.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

meesha
Trener
Kontakt:

#2044 Postautor: meesha » 2 lipca 2011, o 14:56

Albo za parę złotych od klubu cały sektor macha flagami Lubelskiego Węgla. Czy też za zawiezienie na wyjazd za pół ceny, w Pile wywieszamy flagę "Sternik przewozy autokarowe"... Nieeeee :D Róbmy swoje panie i panowie :)

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#2045 Postautor: Chaser » 2 lipca 2011, o 15:20

Bez przesady ja wam nie proponuje umowy sponsorskiej z Bogdanką, Sipmą ani z żadnym Sternikiem tylko dogadanie się z klubem w sprawie dofinansowania dla fan clubu. Widzieliście kiedykolwiek na meczu żużlowym w Lublinie jakiś antyrządowy transparent? Kibicie Lecha wielokrotnie wywieszali takie transparenty przeciwko rządowi i nikt im nie zabrał tego dofinansowania więc wy też nie będziecie cenzurowani. Trzeba być idiotą żeby przynajmniej nie spróbwać porozmawiać. Przecież Darek to ugodowy człowiek. :D

meesha
Trener
Kontakt:

#2046 Postautor: meesha » 2 lipca 2011, o 15:38

Ale jaki transparent antyrządowy??? My się w politycznym bagnie nie babramy, zostawiając to naiwnym chłopaczkom, którym się systemy walutowe pomyliły (BTW - widzieliście pod ratuszem namiot tych oszołomów od Smoleńska? - "Jesteśmy z kibicami", nie wiem śmiać się czy płakać...). Kolega wyżej pisał o transparencie krytykującym zarząd klubu :lol:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2047 Postautor: ravajas » 2 lipca 2011, o 16:07

ależ macie problemy. zróbcie sektorówkę z napisem "Kibic największym sponsorem żużla" 8)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Raczej

#2048 Postautor: Raczej » 4 lipca 2011, o 11:46

meesha pisze:Ale jaki transparent antyrządowy??? My się w politycznym bagnie nie babramy, zostawiając to naiwnym chłopaczkom, którym się systemy walutowe pomyliły (BTW - widzieliście pod ratuszem namiot tych oszołomów od Smoleńska? - "Jesteśmy z kibicami", nie wiem śmiać się czy płakać...). Kolega wyżej pisał o transparencie krytykującym zarząd klubu :lol:

Wy i tak jesteście jakąś dziwną grupą na wzór warszawskiej Polonii. Popieracie milicyjną nagonkę na piłkarskich kibiców, karanie zbiorowe, flagę na kiju lubelskiego węgla na sektorze (także podczas meczu wyjazdowego), legalne pijaństwo na stadionie podczas żużlowego meczu itd itd.
Zauważ też różnicę w mieszaniu się kibiców w politykę a mieszaniu się polityki w kibiców. To, że jakiś polityk chce coś ugrać na kibolstwie to jego sprawa. Żaden kibic nie zabiega o jakieś poparcie żadnych ze stron a że jakiś moher wyciera sobie gębę napisem na jakimś namiocie to nic na to nie poradzisz.
Nie pasuje Ci krytyka rządu? Wg Ciebie najlepiej siedzieć cicho i udawać, że jest super. Stadiony i ich trybuny od lat były enklawami wolności wyrażania niezadowolenia. Teraz polityka wtargnęła na trybuny zakazując niewygodne treści. Do tego stopnia, że podczas jednego ze spotkań obserwator kazał zdjąć z płotu tę oto flagę: Obrazek

Edit:

Kibice żużlowi z innego miasta od 2:20 pozdrawiający premiera http://legia.net/images/news/big/wilno_ ... 109482.jpg przykład pierwszy z brzegu. Takich przykładów na żużlowych stadionach jest sporo. Po prostu jesteście ewenementem i tyle. To nie jest żaden zarzut z mojej strony tylko opis sytuacji. Nie przedłużam, wasza sprawa. Ja kończę temat bo nie moja piaskownica.
Nie bardzo rozumiem argumentu o krzesełku.
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2011, o 12:49 przez Raczej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zycho
Junior

#2049 Postautor: zycho » 4 lipca 2011, o 11:54

a co to ma do "nas"?

kibice żużla w Lublinie wola siedziec cicho, bo przychodza na mecze tylko i wylacznie po to, aby te mecze ogladac i kibicowac swoim zawodnikom. Nie rozumiem dlaczego mielibysmy sie dolaczac do jakiejs chorej antyrzadowej nagonki, ktora wcale a wcale nas nie dotyczy. Kiedy widziales chocby jedno wyrwane krzeselko podczas meczu zuzlowego? Albo jakakolwiek inna oznake wandalizmu, kiboli etc. To nie nasza sprawa

lol3k

#2050 Postautor: lol3k » 4 lipca 2011, o 12:28

zycho pisze:a co to ma do "nas"?

kibice żużla w Lublinie wola siedziec cicho, bo przychodza na mecze tylko i wylacznie po to, aby te mecze ogladac i kibicowac swoim zawodnikom. Nie rozumiem dlaczego mielibysmy sie dolaczac do jakiejs chorej antyrzadowej nagonki, ktora wcale a wcale nas nie dotyczy. Kiedy widziales chocby jedno wyrwane krzeselko podczas meczu zuzlowego? Albo jakakolwiek inna oznake wandalizmu, kiboli etc. To nie nasza sprawa

Ja ostatnio widziałem wyrwane krzesełko podczas derbów, Gorzów - Falubazy. Nie wiem jak Ty,ale ja widze w tym oznake wandalizmu. 8)
Obrazek
"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"