Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
kylong
Junior
Kontakt:

Re: Treningi

#4751 Postautor: kylong » 18 czerwca 2011, o 11:54

Prawda boli, co nie Flint?

Zaprzeczysz, że Wilk był złym trenerem?
Zaprzeczysz, że Baran ma lekceważący stosunek do treningów w Lublinie?
Zaprzeczysz, że Miesiąc strzelił durnego focha na kibiców, którzy może nie do końca kulturalnie wyrażali swoje sympatie pod parkiem maszyn, ale tydzień po kompromitującej porażce pojechali za gwiazdorami na drugi koniec Polski?
Zaprzeczysz, że Rzeszowski zaciąg odbija się nam czkawką? I nie chodzi mi tylko o wyniki, ale przede wszystkim o atmosferę wokół klubu.

I sam lepiej zluzuj, bo Twoja wiara i miłość w moc Rzeszowa jest nie na miejscu. Idź lepiej postaw świeży bukiecik kwiatków i zapal nową świeczkę przy ołtarzyku ze zdjęciami Karola. Przy ołtarzyku nad którym masz pewnie hasło: "Karol-Baran-Rzeszów" (parafrazując "Bóg-Honor-Ojczyzna) ....

Spokojnej soboty :roll: :wink:
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#4752 Postautor: Flint » 18 czerwca 2011, o 12:05

kylong pisze:Prawda boli, co nie Flint?

Nie, ani trochę.

kylong pisze:Zaprzeczysz, że Wilk był złym trenerem?

Trudno mi zaprzeczyć, skoro sam o tym pisałem..

kylong pisze:Zaprzeczysz, że Baran ma lekceważący stosunek do treningów w Lublinie?

Nie.

kylong pisze:Zaprzeczysz, że Miesiąc strzelił durnego focha na kibiców, którzy może nie do końca kulturalnie wyrażali swoje sympatie pod parkiem maszyn, ale tydzień po kompromitującej porażce pojechali za gwiazdorami na drugi koniec Polski?

No jasne, że zaprzeczę. Gdyby mi ktoś kazał s*ierdalać do Rzeszowa to też bym wyłożył laskę na takich kibiców (choć jak znam życie CI, którzy to wykrzykiwali akurat na wyjazdy nie jeżdżą, choć co do takiego kibicalbn miałbym spore wątpliwości) to też bym nie wyszedł.
Typ drugi raz jedzie "u siebie", jedzie nie najgorzej i słyszy, że ma s*ierdalać.
A później wielkie zdziwienie, że nie wyszedł. Dobre.

kylong pisze:Zaprzeczysz, że Rzeszowski zaciąg odbija się nam czkawką? I nie chodzi mi tylko o wyniki, ale przede wszystkim o atmosferę wokół klubu.

:shock:
Rozumiem, że to Baran z Miesiącem zabili tą atmosferę. :lol:
Nie, pardon. Sam Miesiąc. Przecież tylko on doszedł w tym sezonie.

kylong pisze:I sam lepiej zluzuj, bo Twoja wiara i miłość w moc Rzeszowa jest nie na miejscu.

Czy ja gdzieś wyżej ziomuś kogoś broniłem, żebyś mógł mi tu teraz wyjechać z jakąś wiarą? Czy napisałem tylko, że typ jest idealnym przykładem hejtera, od których aż roi się w internecie?

kylong pisze:Idź lepiej postaw świeży bukiecik kwiatków i zapal nową świeczkę przy ołtarzyku ze zdjęciami Karola.

Nie, nie. Przyjadę na Ostrów, pobiegnę pod parking i będę mu kazał s*ierdalać.;]

kylong pisze:Spokojnej soboty :roll: :wink:

Dziękuję, nawzajem. :roll: :wink:
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2011, o 12:10 przez Flint, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#4753 Postautor: istred » 18 czerwca 2011, o 12:08

Awansujmy czym prędzej z tego bagna, żebyśmy nie musieli oglądać pseudogwiazdorów z Rzeszowa.
Znaleźli się w II lidze i tam jest ich miejsce.

Awatar użytkownika
MARKO

#4754 Postautor: MARKO » 18 czerwca 2011, o 12:12

I niech tam zostaną - MY NIE !!!

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#4755 Postautor: Flint » 18 czerwca 2011, o 12:16

istred pisze:Awansujmy czym prędzej z tego bagna, żebyśmy nie musieli oglądać pseudogwiazdorów z Rzeszowa.
Znaleźli się w II lidze i tam jest ich miejsce.

Chciałem nieśmiało zauważyć, że w tym bagnie wylądowaliście bez pomocy pseudogwiazdorów z Rzeszowa.;]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#4756 Postautor: istred » 18 czerwca 2011, o 12:16

Ale tkwimy w nim przy ich pomocy :)

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#4757 Postautor: Hela » 18 czerwca 2011, o 12:32

Ponieważ nie znamy ustaleń na linii klub-zawodnicy-trener ciężko oceniać sytuację. Ale są jedynie dwie opcje.
1. Trening nie był obowiązkowy, Miesiąc z Baranem mieli zgodę od trenera na jego odpuszczenie. Wtedy nie ma tematu. Jeszcze przed Ostrowem są dwa treningi.
2. Miesiąc z Baranem nie przyjechali mimo tego, że mieli się na treningu stawić. Jeśli tak to należy im się najwyższa możliwa kara przewidziana kontraktem. Koniec kropka. Oprócz kary finansowej nic tak nie boli jak odsunięcie od meczu z Rawiczem czy Opolem u nas.
Ponadto jeśli mieli być, a nas olali to może warto olać ich? Z Piłą to własnie Karol był ojcem porażki. Mimo, że na Puzona nie mogę patrzeć to gorzej niż Baran nie pojedzie. A lekcja dla Karolka się przyda.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4758 Postautor: kibicLBN » 18 czerwca 2011, o 12:35

Flint pisze:
Masz ze sobą jakiś problem?

Ktoś Ci zrobił krzywdę w tym Rzeszowie?

Zluzuj pośladki, bo masz je spięte jak kartki w zeszycie. Dobrze Ci radzę, byś za czas jakiś nie obudził się w kaftanie z pianą na twarzy, wciąż powtarzając te 4 słowa.

Forum to nie całe życie kolego, a mogę się założyć że podczas rozmowy twarzą w twarz miałbyś przy mnie problemy aby kontynuować swą wypowiedź przez ponad minutę.I używałbyś ok. 4 słów właśnie. Nie wiesz z kim masz do czynienia więc nie osądzaj, bo nie trafiłeś na "plebejskiego uciekiniera".
Rzeszów jako miasto wojewódzkie w woj. podkarpackim krzywdy mi nie zrobiło, ale 3 gości z tego miasta przegrało awans mojej ukochanej drużyny. Pojąłeś ? Tłumaczyć dalej?
Poza tym twoje wypowiedzi przestają być zabawne, kiedy to bronisz tego Karola "ogórka" Barana, który w tym sezonie popełnia błędy na każdym niemal okrążeniu. Rozumiesz?
I wisi mi ten cały Baran w tym momencie bo nas urządził po mistrzowsku, więc mogę mu pomachać we wrześniu na pożegnanie i życzyć dalszego pikowania aż do poziomu Rembasów albo i niżej.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

FiStaszek

#4759 Postautor: FiStaszek » 18 czerwca 2011, o 12:39

Ale tkwimy w nim przy ich pomocy

Głupi ten podział na rzeszowiaków i resztę...
Ja sądzę że po prostu mamy w drużynie średnich zawodników. Część z nich ma pecha i jest z Rzeszowa. Nawiasem mówiąc Baran jest z jakiejś wiochy na południe od Rzeszowa, Miesiąc zaś przez kibiców Stali-Marmy uważany jest za resoviaka, a w tych kręgach gorzej już o kimś powiedzieć nie można.
Przypomnę tylko kolegom że Barana noszono po kilku meczach na rękach. Miesiąc jest obecnie najlepiej punktującym polskim seniorem.
Wilka pogonili i dobrze. Kto jeszcze jest rzeszowiakiem, który przeszkadza nam w awansie?
Albo inaczej zapytam: jaki jest wkład Lublinian w wynik sportowy? Piszcz ? A, no tak, ten to wymiata aż miło :lol:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#4760 Postautor: dannie » 18 czerwca 2011, o 12:57

FiStaszek pisze:Część z nich ma pecha i jest z Rzeszowa.

:lol: :lol: :lol:

Cóż, żal chłopaków ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#4761 Postautor: tezetomaniak » 18 czerwca 2011, o 12:58

MARKO pisze:I niech tam zostaną - MY NIE !!!

to sie zdziwisz :lol:

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#4762 Postautor: Popek » 18 czerwca 2011, o 13:00

Ale Piszcz jest nasz i jego 3pkt sa lepsze niz 9 Karola bo sie przynajmniej stara (zapomnialem dodac) 8)
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2011, o 13:20 przez Popek, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#4763 Postautor: meesha » 18 czerwca 2011, o 13:10

Piszcz jest nasz i jego 3pkt sa lepsze niz 9 Karola

No to już mam kandydata na post roku :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

tproctor

#4764 Postautor: tproctor » 18 czerwca 2011, o 13:15

Gdyby nawet Piszcz miałby nocować na stadionie jego 3<9 Barana. I jakie znaczenie ma to że Karolka nie było ani w czwartek ani w piątek. On przyjedzie we wtorek objedzie Piszcza i Puzona i wraz będzie w składzie razem ze Steadem, Proctorem, Woodwardem i Miesiacem

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#4765 Postautor: Flint » 18 czerwca 2011, o 13:15

Ułaa. Powiało grozą.

kibicLBN pisze:mogę się założyć że podczas rozmowy twarzą w twarz miałbyś przy mnie problemy aby kontynuować swą wypowiedź przez ponad minutę.I używałbyś ok. 4 słów właśnie.

Ojej, przepraszam. Teraz jak zobaczę Twój post to nawet na niego nie rzucę okiem, żeby Cię nie prowokować.^^
Swoją drogą. Każdemu kto Ci zwróci uwagę tak traktujesz? Rozumiem, że jak w podstawówce nauczyciel Ci nawinął, żebyś nie rozmawiał to podwijałeś prawy rękawek, podchodziłeś do jego stolika i szykowałeś mu cepa na pysk, tak? :-o
O! O! Albo w autobusie jak Ci jakaś babinka powiedziała, żebyś ją puścił na siedzonko to też przyjmowała jakąś kombinację na korpus, nie?
Się nauczą leszcze, że z Tobą się nie zadziera i nie zwraca uwagi. Wszak nie trafili na "plebejskiego uciekiniera". 8)

kibicLBN pisze:Nie wiesz z kim masz do czynienia więc nie osądzaj, bo nie trafiłeś na "plebejskiego uciekiniera".

Twardziel. Po angielsku tough guy. 8)

kibicLBN pisze:Rzeszów jako miasto wojewódzkie w woj. podkarpackim krzywdy mi nie zrobiło, ale 3 gości z tego miasta przegrało awans mojej ukochanej drużyny. Pojąłeś ? Tłumaczyć dalej?

To może swoim zwyczajem podbijesz do Barana, albo Miesiąca i dasz im nie 60, a 50 sekund na wypowiedzenie nie 4, a 3 słów, hm?

kibicLBN pisze:Poza tym twoje wypowiedzi przestają być zabawne

:(
Szkoda.

kibicLBN pisze:kiedy to bronisz tego Karola "ogórka" Barana, który w tym sezonie popełnia błędy na każdym niemal okrążeniu. Rozumiesz?

Jeszcze raz zapytam. Czy ja go teraz gdzieś bronię? Czy tylko napisałem, że w 100 Twoich ostatnich postów w 99 najeżdżasz na Barana, Miesiąca, czy ogólnie na Rzeszów?

kibicLBN pisze:I wisi mi ten cały Baran w tym momencie bo nas urządził po mistrzowsku, więc mogę mu pomachać we wrześniu na pożegnanie i życzyć dalszego pikowania aż do poziomu Rembasów albo i niżej.

Ale co wtedy? Odejdzie Baran, odejdzie Miesiąc. Wilka już nie ma. Na kim więc będziesz mógł wylać swoją frustrację, co?
A wiem! Pewnie na Sprawkę.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#4766 Postautor: truskawa » 18 czerwca 2011, o 13:20

Weźmiemy sobie Dawida i Kuciapę na wymiane :D
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4767 Postautor: kibicLBN » 18 czerwca 2011, o 13:21

Flint pisze:Ułaa. Powiało grozą.

kibicLBN pisze:mogę się założyć że podczas rozmowy twarzą w twarz miałbyś przy mnie problemy aby kontynuować swą wypowiedź przez ponad minutę.I używałbyś ok. 4 słów właśnie.

Swoją drogą. Każdemu kto Ci zwróci uwagę tak traktujesz? Rozumiem, że jak w podstawówce nauczyciel Ci nawinął, żebyś nie rozmawiał to podwijałeś prawy rękawek, podchodziłeś do jego stolika i szykowałeś mu cepa na pysk, tak? :-o

Ale mi nie chodziło o przemoc, broń Boże. Miałem na myśli elokwencję i umiejętność prowadzenia rozmowy z kimś z wysokim ilorazem inteligencji. Ja nauczycielom zatykałem usta ripostą ot tyle. Ale z twoich domysłów wynika, że ty chyba rozwiązywanie spraw rozumiesz jako używanie przemocy, czy tak?

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#4768 Postautor: Flint » 18 czerwca 2011, o 13:25

Moja ripostą w tym momencie będzie machnięcie ręką.

Może być?

Swoją drogą. To Twój pierwszy post bez użycia "Baran", "Miesiąc", "Wilk", "Rzeszów" od jakichś 214 postów.
Gratuluję. Jestem dumny. 8)
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2011, o 13:26 przez Flint, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#4769 Postautor: niespokojny » 18 czerwca 2011, o 13:26

tproctor pisze: I jakie znaczenie ma to że Karolka nie było ani w czwartek ani w piątek. On przyjedzie we wtorek objedzie Piszcza i Puzona i wraz będzie w składzie razem ze Steadem, Proctorem, Woodwardem i Miesiacem

I to mnie wlasnie wkurza u Barana. Minimalizm. Gdyby byl w czwartek i piatek, i na kazdym innym treningu staral sie dopasowac sprzet itd to by kazdego objezdzal na naszym torze, a nie tylko Piszcza i Puzona co wielkim wyczynem w tym sezonie nie jest :? . Nam potrzeba zawodnika na kilkanascie punktow w meczu a nie na 7-8 w tym polowa na wlasnym juniorze. Siedzi juz tu Karol 3 rok i kibice spodziewali sie, ze bedzie sie jakos utozsamial z klubem i jemu bedzie najbardziej zalezec zeby nas wprowadzic do upragnionej I ligi. Niestety kladzie na wszystko lache, w tym na kibicow. Co rok marzy mu sie I liga... ale gdzie bedzie mial blizej? :o
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#4770 Postautor: Mars » 18 czerwca 2011, o 13:29

Jeszcze parę treningów Puszka ( chociaż jedzie pewnie i nie rzuca nim po torze ) na naszym owalu i Karol może się zdziwić jak przyjedzie raz na trening ale to jego sprawa , trener wybierze lepszego .
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Davv
Kadrowicz

#4771 Postautor: Davv » 18 czerwca 2011, o 13:30

niespokojny pisze: Co rok marzy mu sie I liga... ale gdzie bedzie mial blizej? :o

tam gdzie lepiej zapłacą i podpiszą frajerski kontrakt...

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4772 Postautor: kibicLBN » 18 czerwca 2011, o 13:32

16 czerwca kibicLBN pisze:Weźcie nie żartujcie, że za mało wam rewolucji w składzie :shock: A co jak Kus też nie trafi z formą? Jak dla mnie transfer nie są nam potrzebne, mamy przecie Steada jako rezerwowego :)

16 czerwca kibicLBN pisze:Zgrupowanie po byku 8) Rewolucja 8)

Wystarczy panie Fantys?
Proszę Cię nie przesadzaj. Owszem jestem zbulwersowany faktem, że sytuacja drużyny jest jaka jest, i tym że po ciężkim tygodniu dowiaduję się, że mobilizacji jak nie było tak nie ma. Ale zwróć uwagę, że 95% twoich postów jest na temat wcześniej wymienionych ;)

tproctor

#4773 Postautor: tproctor » 18 czerwca 2011, o 13:32

może trzeba w parku maszyn postawić jednorękiego bandytę to się pozjeżdzają ;]

Awatar użytkownika
mlody26
Junior

#4774 Postautor: mlody26 » 18 czerwca 2011, o 13:34

truskawa pisze:Weźmiemy sobie Dawida i Kuciapę na wymiane :D

Błagam, weźcie ich sobie, najlepiej razem w pakiecie z M.P. Moze u was Dawid sie odbuduje, a Maciek zacznie solidnie punktowac, nie to jak baran.. Albo nie, zmieniam zdanie, wezcie sobie sama M.P. a zuzlokow zostawcie w spokoju. Znowu by bylo ze lublin wiecznie w 2lidze przez wieśniaków z mojrzeszowa:>
marzy mi sie stary sklad, nawet kosztem ostatniego miejsca w 2lidze ktorej juz w przyszlym roku prawdopodobnie nie bedzie:>

Ot moje nikogo nie interesujace przemyslenia

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4775 Postautor: kibicLBN » 18 czerwca 2011, o 13:36

tproctor pisze:może trzeba w parku maszyn postawić jednorękiego bandytę to się pozjeżdzają ;]

Ta przyjedzie, wygra, stwierdzi że maszyna jest zepsuta i pojedzie przegrać gdzie indziej.... 8)