Ułaa. Powiało grozą.
kibicLBN pisze:mogę się założyć że podczas rozmowy twarzą w twarz miałbyś przy mnie problemy aby kontynuować swą wypowiedź przez ponad minutę.I używałbyś ok. 4 słów właśnie.
Ojej, przepraszam. Teraz jak zobaczę Twój post to nawet na niego nie rzucę okiem, żeby Cię nie prowokować.^^
Swoją drogą. Każdemu kto Ci zwróci uwagę tak traktujesz? Rozumiem, że jak w podstawówce nauczyciel Ci nawinął, żebyś nie rozmawiał to podwijałeś prawy rękawek, podchodziłeś do jego stolika i szykowałeś mu cepa na pysk, tak?
O! O! Albo w autobusie jak Ci jakaś babinka powiedziała, żebyś ją puścił na siedzonko to też przyjmowała jakąś kombinację na korpus, nie?
Się nauczą leszcze, że z Tobą się nie zadziera i nie zwraca uwagi. Wszak nie trafili na "plebejskiego uciekiniera".
kibicLBN pisze:Nie wiesz z kim masz do czynienia więc nie osądzaj, bo nie trafiłeś na "plebejskiego uciekiniera".
Twardziel. Po angielsku tough guy.
kibicLBN pisze:Rzeszów jako miasto wojewódzkie w woj. podkarpackim krzywdy mi nie zrobiło, ale 3 gości z tego miasta przegrało awans mojej ukochanej drużyny. Pojąłeś ? Tłumaczyć dalej?
To może swoim zwyczajem podbijesz do Barana, albo Miesiąca i dasz im nie 60, a 50 sekund na wypowiedzenie nie 4, a 3 słów, hm?
kibicLBN pisze:Poza tym twoje wypowiedzi przestają być zabawne

Szkoda.
kibicLBN pisze:kiedy to bronisz tego Karola "ogórka" Barana, który w tym sezonie popełnia błędy na każdym niemal okrążeniu. Rozumiesz?
Jeszcze raz zapytam. Czy ja go teraz gdzieś bronię? Czy tylko napisałem, że w 100 Twoich ostatnich postów w 99 najeżdżasz na Barana, Miesiąca, czy ogólnie na Rzeszów?
kibicLBN pisze:I wisi mi ten cały Baran w tym momencie bo nas urządził po mistrzowsku, więc mogę mu pomachać we wrześniu na pożegnanie i życzyć dalszego pikowania aż do poziomu Rembasów albo i niżej.
Ale co wtedy? Odejdzie Baran, odejdzie Miesiąc. Wilka już nie ma. Na kim więc będziesz mógł wylać swoją frustrację, co?
A wiem! Pewnie na Sprawkę.