Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Re: Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Ale wy nie widziecie ile Tomek wkłada serca w trening i aby w meczu dobrze szło ? To jest nasz jedyny rodzynek z tych "wszystkich gwiazd"który jest z Lublina,i powinniiśmy go wspierać.
Szkoda mi Piszcza. Osobiście mam wielki szacunek do jego osoby, bo pokazał parę lat temu, że umie jeździć. Chłopakowi bardzo zależy, przyznaje się do swoich błędów, ale musi pracować a będą owoce;) Mam głęboką nadzieję, że w tym roku jeszcze zaskoczy:)
- Łoptymista
- Trener
Fantys pisze:Ale wy nie widziecie ile Tomek wkłada serca w trening i aby w meczu dobrze szło ? To jest nasz jedyny rodzynek z tych "wszystkich gwiazd"który jest z Lublina,i powinniiśmy go wspierać.
Ale co z tego jak efektow nie ma?
Wczoraj najdzielniej walczyl z Baranem.:/ Szkoda gadac i tyle. Nie idzie mu na mase. Mam nadzieje, ze on sam wie czemu.
no jak czemu? przez nowe tłumiki 
Ja to wiem,ale...właśnie pozostaje to ale.
Tomek był wczoraj nie gorszy od Barana wg mnie. Baran połowę zdobyczy zawdzięcza Łukaszewskiemu. Piszcz przynajmniej starty miał dobre a Baran jest baran i tyle. Rzeszowianie przyjechali....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Tak na sucho, patrząc na wyniki po meczu z Piłą, kogo Nam brakuje? seniora Lidera na te 12-13 oczek, i porządnego juniora.
Reszta dorzuci parę oczek i meczyk wygrany!!!!
Reszta dorzuci parę oczek i meczyk wygrany!!!!
1.Miesiąc
2.Suchecki
3.Baran/Stead/Woody
4.Puszakowski
5.Proctor
6.Łukaszewski
7.+ nasz kochany D. Sprawka
(jak szaleć to szaleć)
2.Suchecki
3.Baran/Stead/Woody
4.Puszakowski
5.Proctor
6.Łukaszewski
7.+ nasz kochany D. Sprawka
jak dla mnie to
1. Stead
2. Miesiąc
3. Proctor
4. Puszakowski
5. Woodward
6. Łukaszewski
7. GOść
może dało by sie wziąć gościa tego co jechał w rawiczu na poczśtku sezonu i był chyba najlepszy ? jest to zgodne z regulaminem ?? wydaje mi sie że dzięki temu nasi juniorzy nie byli by jak zwykle na straconej pozycji..
wg mnie to w tym momencie najlepszy skład, szkoda że tyle obcorajowców, zawsze wolałem Polaków ale sami widzimy. Są oni raczej pewni i równo punktują z ewentualną pozytywną niespodzianką.
z żużlowym pozdrowieniem:P
1. Stead
2. Miesiąc
3. Proctor
4. Puszakowski
5. Woodward
6. Łukaszewski
7. GOść
może dało by sie wziąć gościa tego co jechał w rawiczu na poczśtku sezonu i był chyba najlepszy ? jest to zgodne z regulaminem ?? wydaje mi sie że dzięki temu nasi juniorzy nie byli by jak zwykle na straconej pozycji..
wg mnie to w tym momencie najlepszy skład, szkoda że tyle obcorajowców, zawsze wolałem Polaków ale sami widzimy. Są oni raczej pewni i równo punktują z ewentualną pozytywną niespodzianką.
z żużlowym pozdrowieniem:P
- niespokojny
- Trener
Taki sklad co podal Marian jest na obecna chwile najmocniejszy. Jedyna niewiadoma to czy Baran czy Puszakowski. Ale to trzeba sprawdzic na torze, na treningu i dac im to jasno do zrozumienia. A Michalski nie moze jechac w naszych barwach. Co najwyzej pojedzie w Kolejarzu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Chodzi Ci o Damiana Michalskiego? Jezeli tak, to niestety nie mozna, gosc moze reprezentowac tylko jeden klub.
Motor mocny
Jak wyżej. Nie przeczytałem tej wypowiedzi przed dodaniem posta 
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
1. Stead
2. Miesiąc
3. Proctor
4. Puszakowski
5. Woodward
6. Łukaszewski
7. GOść Malitowski o ile Kociemba juz moze jechac zostaje jeszcze Malczewski i Bubel
Ale D.Sprawka jest bardzo zajęty szukaniem trenera zamiast pojechac do Włokniarza i porozmiawiac! (fax nie wchodzi w gre bo znowu sie zepsuje
)
2. Miesiąc
3. Proctor
4. Puszakowski
5. Woodward
6. Łukaszewski
7. GOść Malitowski o ile Kociemba juz moze jechac zostaje jeszcze Malczewski i Bubel
Ale D.Sprawka jest bardzo zajęty szukaniem trenera zamiast pojechac do Włokniarza i porozmiawiac! (fax nie wchodzi w gre bo znowu sie zepsuje
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
wynik tego meczu nie ma już dla nas znaczenia - wiec wyluzujmy. jak przegramy to tylko lepiej - na koniec sezonu będa mniejsze długi, bo mam nadzieje ze ci, którzy "na tak zwane przygotowanie do sezonu" przytulili najwieksze pieniądze do konca sezonu juz nie pojezdzą.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Oczywiście ,że ma znaczenie i szanse na awans dalej są,ponieważ bonusy z Krakowem i Równem są możliwe a gdyby się nie udało to trzecie miejsce też może dać awans ,jakoś nie wierzę że wszyszcy I ligowcy wytrzymają sezon (jeden z klubów już ma ogromne kłopoty ).Zobaczycie,że jeszcze sezon-dwa i będzie można wykupić dziką kartę na starty w wyższej lidze.Teraz trzeba robic wszystko żeby był nadal popyt na żużel w Lubline,poniewaz wiadomo co za tym idzie (sponsoring,zainteresowanie mediów i tych od koryt )
dokładnie mamy juz po sezonie
wiec zamiast Woffindenów ,Monbergów proponuje sciągnąc Łopaczewskiego,Fierleja do tego Tomicek i Jendrej i mozna pyrkac do konca sezonu
wiec zamiast Woffindenów ,Monbergów proponuje sciągnąc Łopaczewskiego,Fierleja do tego Tomicek i Jendrej i mozna pyrkac do konca sezonu
Z niczego może być tylko nic.
- kmzlublinfan
- Senior
Jeśli ten mecz wygramy to szanse na awans znowu się pojawią. Myślę, że wszystko się rozstrzygnie w tym właśnie meczu.
jeżeli w Rawiczu przegramy to masz rację, wszystko się rozstrzygnie. wygrana daje jeszcze nadzieję.
osobiście nie wierze, ze zajmiemy miejsce w pierwszej dwójce ligi, to graniczy z cudem. (Piła, Ostrów - dla nas tory nie do zdobycia)
jednak dopóki jest szansa na 3 miejsce i walke w barażu to trzeba po to jechać.
osobiście nie wierze, ze zajmiemy miejsce w pierwszej dwójce ligi, to graniczy z cudem. (Piła, Ostrów - dla nas tory nie do zdobycia)
jednak dopóki jest szansa na 3 miejsce i walke w barażu to trzeba po to jechać.
- kmzlublinfan
- Senior
A w barażu czekają na nas dwa tory betonowe. Pisze dwa bo najsłabsze drużyny w 1 lidze to Łódź i Rybnik.
taa czyli jak już wiemy jaki tor będzie w barażach to mamy dużo czasu na trening, podajcie jeszcze składy awizowane to pomyślimy nad mądrym zestawieniem par
każdy ma swoje problemy, w takim Rybniku też wesoło nie jest, co powiecie jak odpuścimy a np. awansuje Opole bo Rybnik będzie chciał ruszyć z drugiej ligi i wszystko u siebie poukładać i zorganizować ? A jak któryś z braci Pawlickich złapie kontuzję i Piła będzie dostawać baty wszędzie? Oczywiście nie życzę im tego ale wiadomo, że startują bardzo dużo a nie jak nasze gwiazdy 5 biegow co 2 tygodnie a ten sport jest jaki jest
Za dużo było włożone żeby w takim momencie sezonu odpuścić, a jak ktoś chce żebyśmy jeździli Tomickami niech siedzi w domu na dupie i nie przychodzi na stadion
każdy ma swoje problemy, w takim Rybniku też wesoło nie jest, co powiecie jak odpuścimy a np. awansuje Opole bo Rybnik będzie chciał ruszyć z drugiej ligi i wszystko u siebie poukładać i zorganizować ? A jak któryś z braci Pawlickich złapie kontuzję i Piła będzie dostawać baty wszędzie? Oczywiście nie życzę im tego ale wiadomo, że startują bardzo dużo a nie jak nasze gwiazdy 5 biegow co 2 tygodnie a ten sport jest jaki jest
Za dużo było włożone żeby w takim momencie sezonu odpuścić, a jak ktoś chce żebyśmy jeździli Tomickami niech siedzi w domu na dupie i nie przychodzi na stadion
- kmzlublinfan
- Senior
Ja nie mówię, żeby odpuszczac. Tylko stwierdzam co nas czeka w ewentualnych meczach barażowych. To jest sytuacja na ten moment. Wszystko się w 1 lidze może jeszcze odwrócic do góry nogami. Dlatego nie wolno się poddawac. Tylko brac się do roboty, żeby mimo wszystko wywalczyc awans na sezon 2012.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
otóż to....... dotyczy wypowiedzi Yamahy
Jeśli po 5 meczach w sezonie ktoś twierdzi, że odpuszczamy walkę o awans niech nie nazywa się KIBICEM. To słowo zobowiązuje. Można się obrażać, krytykować (byle konstruktywnie!), ale potem ZAWSZE trzeba wziąć się w garść i przyjść na następny mecz!
KIBICEM SIĘ NIE NAZYWAJ - KIBICEM BĄDŹ!
Przykład piłkarzy Cracovii w ekstraklasie i Dolcanu w I lidze potwierdza, że TRZEBA walczyć do końca.
Sorry, że nie w temacie ale juz dość tego mazania się.
KIBICEM SIĘ NIE NAZYWAJ - KIBICEM BĄDŹ!
Przykład piłkarzy Cracovii w ekstraklasie i Dolcanu w I lidze potwierdza, że TRZEBA walczyć do końca.
Sorry, że nie w temacie ale juz dość tego mazania się.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
JEDZIEMY PO AWANS NA 100%
Awans, oczywiście jest jeszcze do zdobycia, mimo że mocno skomplikowali sobie sprawę, teraz już nie można pozwolić sobie na jakikolwiek błąd!!!
P.S.
Mieć takiego Woofinden-a czy Edzia Kennett-a i dalej jesteśmy w grze!!!! Pewniaki których można jeszcze pozyskać!!!
P.S.
Mieć takiego Woofinden-a czy Edzia Kennett-a i dalej jesteśmy w grze!!!! Pewniaki których można jeszcze pozyskać!!!