Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Re: Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Ale wy nie widziecie ile Tomek wkłada serca w trening i aby w meczu dobrze szło ? To jest nasz jedyny rodzynek z tych "wszystkich gwiazd"który jest z Lublina,i powinniiśmy go wspierać.
Szkoda mi Piszcza. Osobiście mam wielki szacunek do jego osoby, bo pokazał parę lat temu, że umie jeździć. Chłopakowi bardzo zależy, przyznaje się do swoich błędów, ale musi pracować a będą owoce;) Mam głęboką nadzieję, że w tym roku jeszcze zaskoczy:)
- Łoptymista
- Trener
Fantys pisze:Ale wy nie widziecie ile Tomek wkłada serca w trening i aby w meczu dobrze szło ? To jest nasz jedyny rodzynek z tych "wszystkich gwiazd"który jest z Lublina,i powinniiśmy go wspierać.
Ale co z tego jak efektow nie ma?
Wczoraj najdzielniej walczyl z Baranem.:/ Szkoda gadac i tyle. Nie idzie mu na mase. Mam nadzieje, ze on sam wie czemu.
no jak czemu? przez nowe tłumiki 
Ja to wiem,ale...właśnie pozostaje to ale.
Tomek był wczoraj nie gorszy od Barana wg mnie. Baran połowę zdobyczy zawdzięcza Łukaszewskiemu. Piszcz przynajmniej starty miał dobre a Baran jest baran i tyle. Rzeszowianie przyjechali....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Tak na sucho, patrząc na wyniki po meczu z Piłą, kogo Nam brakuje? seniora Lidera na te 12-13 oczek, i porządnego juniora.
Reszta dorzuci parę oczek i meczyk wygrany!!!!
Reszta dorzuci parę oczek i meczyk wygrany!!!!
1.Miesiąc
2.Suchecki
3.Baran/Stead/Woody
4.Puszakowski
5.Proctor
6.Łukaszewski
7.+ nasz kochany D. Sprawka
(jak szaleć to szaleć)
2.Suchecki
3.Baran/Stead/Woody
4.Puszakowski
5.Proctor
6.Łukaszewski
7.+ nasz kochany D. Sprawka
jak dla mnie to
1. Stead
2. Miesiąc
3. Proctor
4. Puszakowski
5. Woodward
6. Łukaszewski
7. GOść
może dało by sie wziąć gościa tego co jechał w rawiczu na poczśtku sezonu i był chyba najlepszy ? jest to zgodne z regulaminem ?? wydaje mi sie że dzięki temu nasi juniorzy nie byli by jak zwykle na straconej pozycji..
wg mnie to w tym momencie najlepszy skład, szkoda że tyle obcorajowców, zawsze wolałem Polaków ale sami widzimy. Są oni raczej pewni i równo punktują z ewentualną pozytywną niespodzianką.
z żużlowym pozdrowieniem:P
1. Stead
2. Miesiąc
3. Proctor
4. Puszakowski
5. Woodward
6. Łukaszewski
7. GOść
może dało by sie wziąć gościa tego co jechał w rawiczu na poczśtku sezonu i był chyba najlepszy ? jest to zgodne z regulaminem ?? wydaje mi sie że dzięki temu nasi juniorzy nie byli by jak zwykle na straconej pozycji..
wg mnie to w tym momencie najlepszy skład, szkoda że tyle obcorajowców, zawsze wolałem Polaków ale sami widzimy. Są oni raczej pewni i równo punktują z ewentualną pozytywną niespodzianką.
z żużlowym pozdrowieniem:P
- niespokojny
- Trener
Taki sklad co podal Marian jest na obecna chwile najmocniejszy. Jedyna niewiadoma to czy Baran czy Puszakowski. Ale to trzeba sprawdzic na torze, na treningu i dac im to jasno do zrozumienia. A Michalski nie moze jechac w naszych barwach. Co najwyzej pojedzie w Kolejarzu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych