Janusz Stachyra
Re: Janusz Stachyra
Ale treningi chociaż były. Nepotyzm, może i tak, ale nikogo więcej nie faworyzował. Co do taktyki to raczej nie ma szans na nikogo wybitnego w tym zakresie, a jakoś musimy się ratować bo ani Wilk, ani Sprawka nie rokują nadziei na przyszłość.
Wiem,że to niekoniecznie miejsce na takie pytania,ale jak to się stało,że wydało się kim jest Harry?! Śledziłem to forum od dawna, każdy się śmiał z niego, a tu się okazuje,że to nie jest ogórek za jakiego go każdy miał. Czy to rzeczywiście J.Ś.? 
Historia stara jak świat:
pewnego dnia, jak wszyscy się z niego śmiali, znalazł się pewien kibic, który nie mógł siedzieć bezczynnie jak ktoś obraża Dyrektora Naszego Klubu, a że był jednocześnie hackerem, to włamał się do jego kompa, i poprzez kamerę internetową znajdującą się tuż obok monitora zrobił mu zdjęcie i zamieścił tu na forum. Wtedy, po długiej dyskusji, ustalony, że to on.
To było w jakimś 2009 roku.
pewnego dnia, jak wszyscy się z niego śmiali, znalazł się pewien kibic, który nie mógł siedzieć bezczynnie jak ktoś obraża Dyrektora Naszego Klubu, a że był jednocześnie hackerem, to włamał się do jego kompa, i poprzez kamerę internetową znajdującą się tuż obok monitora zrobił mu zdjęcie i zamieścił tu na forum. Wtedy, po długiej dyskusji, ustalony, że to on.
To było w jakimś 2009 roku.
Później JS był w Rozmowach Toku i opowiedział swoją historię...
Pytałem poważnie:>
A my poważnie odpowiadamy.
Jeśli nie wierzysz, to spytaj się kogokolwiek, kto w 2009 roku był na tym forum.
Jeśli nie wierzysz, to spytaj się kogokolwiek, kto w 2009 roku był na tym forum.
Ja je od X lat przeglądałem i jeszcze na początku tego roku ktoś wrzucał Harremu ostro;p Swoja drogą jeśli to rzeczywiście JS to mocno troszczy się nadal o dobro Naszego Klubu. 
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2011, o 11:59 przez speedway7, łącznie zmieniany 1 raz.
o tym, ze harry = JS chyba wiekszosc tego forum wie juz od 4-5 lat, zreszta nie bylo to nigdy jakas wielka i pilnie strzezona tajemnica
ale nie przypominam sobie, zeby bylo tak, ze wiekszosc forum miala go za ogorka :>
speedway7, JŚ to moze byc Jaroslaw Świdzinski, inicjaly bylego dyrektora to raczej JS...
ale nie przypominam sobie, zeby bylo tak, ze wiekszosc forum miala go za ogorka :>
speedway7, JŚ to moze byc Jaroslaw Świdzinski, inicjaly bylego dyrektora to raczej JS...
METHANOL ADVENTURE TEAM
No ja tego nie wiedziałem, a już na pewno się nie domyślałem ;D Myślałem - wielki sympatyk Naszego Klubu, który jednocześnie bardzo nie przepada za pracą naszego Prezesa 
-
mariusz1987
- Junior
kurde to nie takie trudne było,z niektórych postów sam dość szybko zajarzyłem ze to J.S 
a tak swoja droga chodzę już parenaście lat na żużel, czytałem, że do działalności dyrektora Siwka niektóre osoby miały i mają tutaj na forum zastrzeżenia, ja nie znałem sytuacji w klubie, liczył się dla mnie wynik drużyny i awans Sipmy, pierwszy i jedyny awans naszej drużyny jaki przeżyłem i zobaczyłem, super chwile. Nie wiem co było nie tak w działalności dykrektora i naszych działaczy ale awans był i dzięki za to Harry
liczyłem, że przeżyje po raz kolejny awansik ale cóż, chyba trochę jeszcze lat na to poczekam
a tak swoja droga chodzę już parenaście lat na żużel, czytałem, że do działalności dyrektora Siwka niektóre osoby miały i mają tutaj na forum zastrzeżenia, ja nie znałem sytuacji w klubie, liczył się dla mnie wynik drużyny i awans Sipmy, pierwszy i jedyny awans naszej drużyny jaki przeżyłem i zobaczyłem, super chwile. Nie wiem co było nie tak w działalności dykrektora i naszych działaczy ale awans był i dzięki za to Harry
liczyłem, że przeżyje po raz kolejny awansik ale cóż, chyba trochę jeszcze lat na to poczekam
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2011, o 12:11 przez mariusz1987, łącznie zmieniany 1 raz.
W takim razie come back Harry,aby wróciły czasy, gdy sprowadzałeś zawodników takich, jak: Peter, Lee 
Fajnie wrócić do czasów awansu do 1 ligi i bliskiego awansu do e-ligi. Pamiętny mecz z Zieloną Górą
Fajnie wrócić do czasów awansu do 1 ligi i bliskiego awansu do e-ligi. Pamiętny mecz z Zieloną Górą
grzesieck pisze:o tym, ze harry = JS chyba wiekszosc tego forum wie juz od 4-5 lat, zreszta nie bylo to nigdy jakas wielka i pilnie strzezona tajemnica
Bo teraz mlode to w gimnazjum chowane i wszystko wiedza lepiej - dlatego harry robi za forumowego ogorka
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Szkoda, że nikt teraz nie pamięta jak na Siwku psy wieszali, szczególnie po pamiętnym meczu z Rzeszowem w 2004 roku co przegraliśmy 41:49. Szef klubu to parszywe zajęcie i nie sądze, żeby Siwek chciał do tego wrócić, mimo że się sprawdził.
Z całym szacunkiem, ale Siwek to stary wilk w temacie żużla, zjadł zęby na tym sporcie, a jak wiadomo wilka ciągnie do lasu 
speedway7 pisze:Z całym szacunkiem, ale Siwek to stary wilk w temacie żużla, zjadł zęby na tym sporcie, a jak wiadomo wilka ciągnie do lasu
Taka mała prośba o nieużywanie pogrubionego wyrazu bo mi ciśnienie skacze, a i Pan Siwek może się poczuć urażony mocno