#504 Postautor: DJPEPE » 5 czerwca 2011, o 20:23
Shack napisał(a):
DJPEPE napisał(a):
Jest robione -przynajmniej - na forum. Zamyka się tematy, usuwa niewygodne posty, rozdaje bany...Sam to odczułem, gdy napisałem, że z taką polityką daleko nie zajedziemy, czas na zmiany, porażki nam grożą...itd. i... III miejsce w 2 lidze.
kto Ci taką krzywde robi ? co ? -shack
ja mu pare glupich postow usunalem pol roku temu, wiec moze o mnie chodzi - grzesieck
To już pół roku minęło od rozpoczęcia sezonu? Jak ten czas szybko leci...A kto dziś zamknął temat? Dlaczego? Głupie posty są tylko moje, skoro całe forum mniej więcej to samo pisze o treningach i trenerze? Przewidywałem porażki na wyjazdach i co, tak bardzo się pomyliłem?
A, rzeczywiście pół roku temu napisałem i powtórzę - III miejsce w 2 lidze, z takim składem [brak juniorów i prawdziwego lidera] i trenerem. AMEN.
Czekałem na ten wynik meczu i okazało się - niestety! - że mam znowu rację, prawda Shacku i Grzesiecku?
Teraz już rozumiecie, kto mnie krzywdzi?
Po pierwsze - klub, zarząd, który nie słucha mądrych podpowiedzi starego i doświadczonego kibica.
Po drugie - Bóg mnie pokarał takimi administratorami, którym rola [mądrego] moderatora pomyliła się z rolą - [obrzydliwego] cenzora.
Było nie usuwać moich postów, było nie banować, tylko...pociągnąć temat pół roku temu, kiedy był czas na poszukanie dobrego juniora i prawdziwego lidera.
A przede wszystkim zmienić trenera! [nie musi być wymagający, powinien być dobrym strategiem i prowadzić mądre treningi]
A, dzisiaj wszyscy widzą, wszyscy wiedzą, że jest źle?
p.s. Wierzcie mi, piszę to z bólem serca - mniej więcej to samo, co 6-8 miesięcy temu!