Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011

#501 Postautor: RadeKas » 5 czerwca 2011, o 20:15

tezetomaniak pisze:Obrazek

Obrazek
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#502 Postautor: ziomal » 5 czerwca 2011, o 20:16

Skornicki odpada bo juz jechal w Lesznie

alfkrystian
Szkółkowicz

#503 Postautor: alfkrystian » 5 czerwca 2011, o 20:21

A teraz jedziemy Tomickiem i może jakiś nowy ? :lol: :lol:Pewnie jeszcze parę groszy zostało na totolotka :lol: :lol: :lol:

DJPEPE
Junior

#504 Postautor: DJPEPE » 5 czerwca 2011, o 20:23

Shack napisał(a):
DJPEPE napisał(a):
Jest robione -przynajmniej - na forum. Zamyka się tematy, usuwa niewygodne posty, rozdaje bany...Sam to odczułem, gdy napisałem, że z taką polityką daleko nie zajedziemy, czas na zmiany, porażki nam grożą...itd. i... III miejsce w 2 lidze.

kto Ci taką krzywde robi ? co ? -shack

ja mu pare glupich postow usunalem pol roku temu, wiec moze o mnie chodzi - grzesieck

To już pół roku minęło od rozpoczęcia sezonu? Jak ten czas szybko leci...A kto dziś zamknął temat? Dlaczego? Głupie posty są tylko moje, skoro całe forum mniej więcej to samo pisze o treningach i trenerze? Przewidywałem porażki na wyjazdach i co, tak bardzo się pomyliłem?
A, rzeczywiście pół roku temu napisałem i powtórzę - III miejsce w 2 lidze, z takim składem [brak juniorów i prawdziwego lidera] i trenerem. AMEN.

Czekałem na ten wynik meczu i okazało się - niestety! - że mam znowu rację, prawda Shacku i Grzesiecku?
Teraz już rozumiecie, kto mnie krzywdzi?
Po pierwsze - klub, zarząd, który nie słucha mądrych podpowiedzi starego i doświadczonego kibica.
Po drugie - Bóg mnie pokarał takimi administratorami, którym rola [mądrego] moderatora pomyliła się z rolą - [obrzydliwego] cenzora.
Było nie usuwać moich postów, było nie banować, tylko...pociągnąć temat pół roku temu, kiedy był czas na poszukanie dobrego juniora i prawdziwego lidera.
A przede wszystkim zmienić trenera! [nie musi być wymagający, powinien być dobrym strategiem i prowadzić mądre treningi]
A, dzisiaj wszyscy widzą, wszyscy wiedzą, że jest źle?

p.s. Wierzcie mi, piszę to z bólem serca - mniej więcej to samo, co 6-8 miesięcy temu!

Awatar użytkownika
smerf_997
Junior

#505 Postautor: smerf_997 » 5 czerwca 2011, o 20:23

Znowu zacznie się szukanie w połowie sezonu jakiegoś 'pewniaka', jakbym miał jakieś deja vu...
Obrazek

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#506 Postautor: tezetomaniak » 5 czerwca 2011, o 20:24

po co szukanie pewniaka ? teraz to mogą jechac juniorami do konca ;p
A nie, nie mamy juniorów :))

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#507 Postautor: mustafa » 5 czerwca 2011, o 20:25

noż cholera, Baran przegrał z każdym leszczem z Piły, i z Frankowem i Korolewem i Dilgerem. jak to możliwe, skoro w Krośnie był poza zasięgiem? Czy może było jednak za przyczepnie skoro czasy zbliżały się do rekordu? Jestem ciekaw czy znowu tor zaskoczył naszych.

Taa, i co z tego, że zamiast Wilka przyjdzie inny trener, jak my mamy lipnych i niepewnych zawodników. Każdy musi zawalić w jakimś meczu. Trudno teraz uwierzyć w awans skoro Piła będzie wygrywać wysoko i prześcignie nas bonusami. Ostrów też jest za silny. O barażach to nawet nie ma co gadać. Sezon raczej z głowy, musiałby stać się jakiś cud.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#508 Postautor: kilar » 5 czerwca 2011, o 20:25

Moze to i dobrze, ze dostalismy po dupie. Kiedys to musialo nastapic. Jak widac nie ma sensu jechac juniorami zagranicznym, bo oni nic nie daja, a tylko zabieraja KSM.

Mam nadzieje, ze wypierdola Wilka, ot tak za caloksztalt.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#509 Postautor: ravajas » 5 czerwca 2011, o 20:29

a ja się tak tylko zastanawiam: kiedy Pawliccy byli do wzięcia, to co robił nasz zarząd? pieniędzy brakowało? aha... no tak. tak to jest jak się prowadzi jakieś demokracje. A tak przyszedł sobie panisko Stokłosa (przy całym szacunku do jego osoby) i za WŁASNE pieniądze "kupił" braci. I tyle. Podobnie też było rok temu w Łodzi, gdzie prezes Klubu, a jednocześnie właściciel tytularnego sponsora, również wydawał WŁASNE pieniądze, a więc i wymagał. I cel zrealizował. Uroki demokracji... kompletny brak odpowiedzialności kogokolwiek za cokolwiek. Panie Prezesie Taras, ja Pana proszę: - jeśli czyta Pan to forum - proszę zorganizować grupę, która poprowadzi Klub profesjonalnie i zacznie wymagać od pracowników (tu: zawodników) na takim poziomie, na jakim jest im płacone.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#510 Postautor: kilar » 5 czerwca 2011, o 20:32

Krotko - Pawliccy byli za drodzy dla nas

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#511 Postautor: ravajas » 5 czerwca 2011, o 20:32

nie wierzę. kompletna bzdura. Stokłosa sprzedaje więcej szynki niż Bogdanka fedruje węgla?
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2011, o 20:33 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#512 Postautor: Maxx » 5 czerwca 2011, o 20:33

Pawliccy - Mistrzostwo.
U nas na dobrym poziomie pojechał tylko Miesiąc i chwala mu za to. Nie tylko my dostalismy po d..pie ale zwolennicy mieszania w składzie też. Mówiłem, żeby nie mieszać w zwycięskim składzie z Opola. Mówiłem, że Puzon w składzie musi być.(Dostałem "z-jeby" za to). Do tego krajowy junior "na sztukę" i byloby OK. Ale oczywiście "najmądrzejsi" na tym forum (wiedzą kogo mam na mysli) wiedzieli "lepiej". I co? I jakbyście sie nie odwrócili to i tak d...pa z tyłu. Dzisiaj dodatkowo skopana... Gratuluję....
Wilk OUT = puenta.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#513 Postautor: Sledzio » 5 czerwca 2011, o 20:33

Wstyd jak nie wiem co zresztą wiecie. Ten mecz pokazał że jesteśmy ciency jak barszcz wigilijny, a mecze w krakowie a na pewno w krośnie pokazały że niema czego szukać w tym sezonie. Tylko szkoda że nasz prezio na klapki na oczach. Za te 8 pkt barana to bym podziękował mu za ten sezon. Nie nadaje sie do niczego a te 17 pkt w krośnie to wypadek przy pracy.
Ten mecz przekreślił wszystko niestety. Jechać do końca sezonu byle czym i zainwestować w szkółkę ! bo nawet w barażach nie mamy czego szukać.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#514 Postautor: kilar » 5 czerwca 2011, o 20:34

Tak mowil prezes. Po meczu wyszedl do kibicow i bylo pytanie o Pawlickich, czego ich w Lublinie nie ma.

mariusz1987
Junior

#515 Postautor: mariusz1987 » 5 czerwca 2011, o 20:35

a ja wierze skoro unia nie chciała ich mieć na ekstralige za kasę jaką chcieli,a tu prosze,nawet im poziom ligi nie przeszkadzał.

harry
Trener

#516 Postautor: harry » 5 czerwca 2011, o 20:35

mustafa pisze:noż cholera, Baran przegrał z każdym leszczem z Piły, i z Frankowem i Korolewem i Dilgerem. jak to możliwe, skoro w Krośnie był poza zasięgiem?

Ale co w tym dziwnego? Krosno słabe my tak samo. Piła przyjechała, zlała i Krosno i nas :(
Czy może było jednak za przyczepnie skoro czasy zbliżały się do rekordu? Jestem ciekaw czy znowu tor zaskoczył naszych.
Kto był na treningu ten widział. Nikomu sie nie chciało na takim torze trenować to i wynik dokładnie taki sam. No i w czasie zawodów został za mocno polany.
Trudno teraz uwierzyć w awans skoro Piła będzie wygrywać wysoko i prześcignie nas bonusami. Ostrów też jest za silny. O barażach to nawet nie ma co gadać. Sezon raczej z głowy, musiałby stać się jakiś cud.

Niestety, w 100% sie zgadzam. :(
Co gorsza boję się że po sezonie a może już i zaraz jak odejdzie Bogdanka to wtedy może być przerwa (?) i z żużlem w Lublinie. :(
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#517 Postautor: ravajas » 5 czerwca 2011, o 20:36

kilar, to było pytanie retoryczne. mnie nie interesuje co mówił prezes, tylko dlaczego Pawliccy nie trafili do nas?
pozdrawia:
Rafał Borowski

automaster

#518 Postautor: automaster » 5 czerwca 2011, o 20:37

Bravo Pawiliccy!szkoda że oni nie u nas jeżdzili albo nie mieliśmy na nich pieniędzy!!!ŁAHA HA HA

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#519 Postautor: Łoptymista » 5 czerwca 2011, o 20:38

mustafa pisze:noż cholera, Baran przegrał z każdym leszczem z Piły, i z Frankowem i Korolewem i Dilgerem. jak to możliwe, skoro w Krośnie był poza zasięgiem? Czy może było jednak za przyczepnie skoro czasy zbliżały się do rekordu? Jestem ciekaw czy znowu tor zaskoczył naszych.

Taa, i co z tego, że zamiast Wilka przyjdzie inny trener, jak my mamy lipnych i niepewnych zawodników. Każdy musi zawalić w jakimś meczu. Trudno teraz uwierzyć w awans skoro Piła będzie wygrywać wysoko i prześcignie nas bonusami. Ostrów też jest za silny. O barażach to nawet nie ma co gadać. Sezon raczej z głowy, musiałby stać się jakiś cud.

Nie bede tlumaczyl Barana, bo uwazam go za obiboka, zdolnego, ale obiboka, trzeba jednak wspomniec, ze w jednym z biegow zalatwil go nasz polewaczkowy, zatapiajac jego pole startowe.

Zawodnicy jada tak jak sa przygotowani. U nas obowiazuje zasada braku treningow to i sa efekty.
Koszmarem jest tez to, ze w naszym przypadku kolejny raz pojecie atutu wlasnego toru jest fikcja.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#520 Postautor: tezetomaniak » 5 czerwca 2011, o 20:38

ravajas pisze:nie wierzę. kompletna bzdura. Stokłosa sprzedaje więcej szynki niż Bogdanka fedruje węgla?

Bogdanka jest tylko sponsorem, na sponsoring mogą przeznaczyć określone pieniądze.

I całe szczęście nie pompują kolejnych milionów w nieudaczników. Mam nadzieję, że na 3 sezon już KMŻtom nie dadzą. Zabawa za cudze pieniądze :lol:
Niech sobie pograją w managera na facebooku.

Awatar użytkownika
freshrap

#521 Postautor: freshrap » 5 czerwca 2011, o 20:39

Pisalem gdzies w tym temacie ze Frankow dobrze pojedzie. Smialiscie sie ze to ogorek... Ogorek nie ogorek ale zna nasz tor. Pawliccy mistrzostwo. Zawiodl Sweetman i po trosze Piszcz i Baran. Liczylem ze Baran zrobi te +10. Do Piszcza mam mniej pretensji bo po prostu musial jechac za Sucheckiego... Sprawka po meczu wyszedl do kibicow i na moje pytanie dlaczego tak malo trenujemy nie potrafil wydusic slowa. Taki wlasnie mamy zarzad. Tak juz gdzie pisalem, trzeba czlowieka ktory wezmie ten klub za morde oraz armate seniora i armate juniora. Trzeba walczyc o 3 miejsce bo 2 wg mnie juz poza zasiegiem. Pila bedzie wygrywala wszystko co sie da...
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#522 Postautor: ravajas » 5 czerwca 2011, o 20:40

tezetomaniak pisze:
Bogdanka jest tylko sponsorem, na sponsoring mogą przeznaczyć określone pieniądze.
ktoś powinien beknąć za ich niegospodarne wydatkowanie
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#523 Postautor: Łoptymista » 5 czerwca 2011, o 20:40

kilar pisze:Tak mowil prezes. Po meczu wyszedl do kibicow i bylo pytanie o Pawlickich, czego ich w Lublinie nie ma.

a gadal z nimi?
z reszta jakie to ma teraz znaczenie. prezes powinien zajac sie ratowaniem innej dyscypliny sportu, ew. pojsc w polityke. Nasz klub maja tlumaczyc wyniki, a nie slodkie popierdywanie pana prezesa.

mariusz1987
Junior

#524 Postautor: mariusz1987 » 5 czerwca 2011, o 20:41

teraz dopiero będzie gadanie ile to się chorągiewek pojawiło :lol:

Awatar użytkownika
freshrap

#525 Postautor: freshrap » 5 czerwca 2011, o 20:42

Łoptymista pisze:
kilar pisze:Tak mowil prezes. Po meczu wyszedl do kibicow i bylo pytanie o Pawlickich, czego ich w Lublinie nie ma.

a gadal z nimi?
z reszta jakie to ma teraz znaczenie. prezes powinien zajac sie ratowaniem innej dyscypliny sportu, ew. pojsc w polityke. Nasz klub maja tlumaczyc wyniki, a nie slodkie popierdywanie pana prezesa.

Gadaniem tego nie mozna nazwac tylko sie tlumaczyl z zarzutow. Na wiekszosc odpowiadal wymijajaco, zwalal wine na Piszcza, a co do treningow tak jak pislem albo to pytanie omijal albo nie potrafil wydusic slowa... Stalem tam z pol godziny ale zero konkretow...
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...