STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#126 Postautor: mikas » 17 kwietnia 2004, o 15:55

Aronek bo to nie miało podbudować nikogo z Waszych tylko naszych :D :D
Pozdro dla Ciebie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

arOn_ek
Kontakt:

#127 Postautor: arOn_ek » 17 kwietnia 2004, o 15:57

Chodzilo mi nie tyle co o podbudowanie naszych humorow, a o podbudowanie a nie zniszczenie naszych stosunkow...

Pozdro ... Dzieki :)
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#128 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2004, o 16:03

Aronek - widze ze jestes ostatnim rzeszowiakiem na poziomie. Jeżeli zarzucasz nam ,ze ktoś wrzuca Wam od "ścierw" to przeczytaj sobie co twoi koledzy wypisują na lublin - na waszym forum czy sb. "je..ane kozły" to najdelikatniejsze stwierdzenie - nikt z naszych nie zaczął tej miernej szczekaniny - tylko i wylącznie wasi kibice. robicie sami sobie smród i macie żal że nie pozostajemy dłuzni. siedzialem na sektorze na pierwszym łuku - nikt z naszych nie zaczepial, nawet nie reagowalismy na zaczepki. Nikt sie nie cieszył z upadku Trojana - to co niektórzy wypisują to bzdury. Proponuje zakonczyc te dyskusje, a małolatów odciąć od klawiatury. Robią gnój, który nic nie daje. A meczu się nie powtórzy.

Kamil232

#129 Postautor: Kamil232 » 17 kwietnia 2004, o 16:04

mikas pisze:[quote="Kamil232]
Gelo jestes dla mnie prze... co Gdansczacnie potwierdzaja ?? Moze napisze kilka cystatów z ich forum!!
Kamil z Rzeszowa jest chyba jednym z niewielu kibiców spoza gdańska na tym forum którzy nie są chamscy czy bezczelni

Szakunec dla Kamila !!!
Bardzo ladne zachowanie ze strony kibica z Rzeszowa

BRAWO DKA KAMILA zeby wszyscy kibice zuzla mieli takiesame podejscie do

Brawo dla naszych chlopakow i pozdrowienia dla kibicow z Rzeszowa za posty

I co stary kopara ci opadała !! Jak druzyna była lepsza a Stal gorsza umie sie do tego przyznac !!! A to ze mam 16 lat to znaczy ze nie moge wyraz swoich opinni,ze jestem gorszy. KAZDY CZŁOWIEK MA PRAWO DO WYRAZANIA SWOICH OPINNI. WOLNOS SŁOWA!!!!!!!!
W.Kowalczyk"Znałem magistórw głupszych odemnie" !! :lol:

Po pierwsze nie sądze aby Gdańszczanie byli na meczu w Rzeszowie, wiec niech sie lepiej nie wypowiadają kto był lepszy.Kibicuja waszej drużynie, bo to my i Gorzow jestesmy w stanie ewentualnie odebrac im pierwsze miejsce i nikt inny.Dlatego woleliby jakbyście wygrali.
Po drugie jeśli W.Kowalczyk który skonczył podstawowke i zmarnował sobie kariere przez alkohol jest dla Ciebie autorytetem to tak jak on pewnie i Ty magistrem nigdy nie zostaniesz.
I przestan już pisac głupoty, bo tylko psujesz atmosferę między kibicami naszych drużyn.
Pozdro.

NIe tylko Gdanszczanie pisali, ze bylismy w tym meczu lepsi :roll: :roll: A przytoczone przezmnie cytaty były po meczu z Gdanskiem, kiedy pogratulowałem im ZASŁUZONEj wygranej. Czego nie mozna powiedziec o waszym wczorajszym zwyciestwie, ale nic tak jak pisał Aronek skończymy juz tą kłótnie wygraliscie cieszcie sie, a nam pozostaje nadzieje na szybki powrót trojana i Macka :(:(:(

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#130 Postautor: kaar » 17 kwietnia 2004, o 16:06

i my - kibice lubelscy sie do tych zyczen przylaczamy!! Koniec tematu
Trzeba wspierac Sciane Wschodna :)
pozdr.

arOn_ek
Kontakt:

#131 Postautor: arOn_ek » 17 kwietnia 2004, o 16:08

Gelo to wszystko sie odbywa na tej zasadzie, ze jakis maly chlopaczek ktory nie widzi swiata poza rozowym ekranikiem wypisuje jakies bzdury a tak w gruncie rzeczy nie ma o niczym pojecha, niestety tak jest... Dlatego nie ma sie co nimi przejmowac, to fakt paru gosci przesadzilo ale niestety Wy nie pozostaliscie im dluzni, oni nie sa wstanie pogodzic sie z porazka, niekotrzy mysla ze wyzwiskami, i obrzucaniem sie miesem doprowadza Stal do zwyciestwa badz do powtorzenia meczu (sic!)... No nic naprawde szkoda ze nasze stosunki sie tak popsuly...

Pozdro...

Shack
Administrator

#132 Postautor: Shack » 17 kwietnia 2004, o 16:08

Kamil232 pisze:TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!!

buhahaha to koledzy z innych miast byli na meczu ? :):) czy po punktacji tak wnosza ? :)

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#133 Postautor: kaar » 17 kwietnia 2004, o 16:13

a tak w oglole to wychodzi na to ze cale zamieszanie jest spowodowane tym ze sie nie slyszelismy!!!! (to chyba wina stadionu tak otwartego bo krzyczelismy ze wszystkich sil :) ) My zarzucamy wam brak dopingu i odezwu na nasze przyspiewki bo rzeczywiscie my nic nie slyszelismy!!!!
Wy za to zarzucacie nam ze po upadku Trojana posypaly sie przeklenstwa i bito brawa...tak bylo tylko ze te przeklenstwa i klaskanie byly dla sedziego (wiadomo co krzyczelismy -"sedzia...!" bo zdyswalifikowal Piszcza - czy dobrze czy zle to juz inna sprawa) - wiec nie mowcie nam ze zachowalismy sie jak jakies zwierzeta smiejac sie z czyjegos nieszczescia - gdy Trojan byl odwozony karetka od nas z trybuny polecialy ogromne oklaski dla Niego!!!!
pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#134 Postautor: mikas » 17 kwietnia 2004, o 16:14

arOn_ek pisze:... No nic naprawde szkoda ze nasze stosunki sie tak popsuly...

Miejmy nadzieje,że sie bardzo nie popsuły i jak opadna emocje wszystko wróci do normy.Czekamy niedługo na Was w Lublinie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

arOn_ek
Kontakt:

#135 Postautor: arOn_ek » 17 kwietnia 2004, o 16:19

Mikas, napewno sie zjawie, nie odpowiadam za reszte ale ja przyjade :) Bedzie dobrze, napewno...

Kamil232

#136 Postautor: Kamil232 » 17 kwietnia 2004, o 16:29

Ktos tu przed chwila pisał zeby motorowców na nas wysłac :roll:
Co do braku dopingu i oprawy :P to zdjecie wszystko obrazuje :]
Obrazek
Co do dopingu to nie był rewelacyjny, ale cóz.....

Awatar użytkownika
diego84

#137 Postautor: diego84 » 17 kwietnia 2004, o 16:32

ja nie bede tutaj pisal nic o meczu, bo juz wszystko zostalo powiedziane na temat naszego szczescia i formy co poniektorych zawodnikow. Ale chce tylko podziekowac wszystkim naszym kibicom ktorzy byli na meczu. Zrobilismy naprewde kawal dobrej roboty!! Mysle ze z takim dopingiem to nasi zawodnicy wygraja z kazdym i wszedzie!!! (ale optymizm :D )
Pozdrowienia i jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!!!

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#138 Postautor: kaar » 17 kwietnia 2004, o 16:32

no tak wspaniala oprawa- 3 race ktore dymia sie moze ze 2 minuty WSPANIALE!!! 8)
wiesz nie chce byc chamski ale nie zmienisz calego obrazu jednym zdjeciem (rzeczywiscie imponujacym...) - w przekroju calego meczu nie zrobiliscie nic - nawet fali wam sie robic nie chcialo i dopiero CAVEL musial do was pojsc i was rozgrzac :P
pozdr.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: RadeKas » 17 kwietnia 2004, o 17:37

Jezeli ktos chce zobaczyc poziom niektorych wypowiedzi to prosze...

http://sport.onet.pl/1,16,11,5483871,16 ... forum.html

Dodam ze kibice z Gdanska najwyrazniej widza juz TZ w 2 lidze... no coz... wyrazy wspolczucia dla nich :]

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#140 Postautor: DonKamizi » 17 kwietnia 2004, o 18:16

No doszedłem do siebie to coś skrobnę.Co się dzieje z Piszczykiem, trzeci mecz i trzecia klapa.Wogóle facet zachowuje się jak jakiś "obcy".W Rzeszowie trochę sie nie dziwię, że nie wyszedł po meczu na tor ale z tego co pamiętam to w Gnieznie też mu się chyba nie chciało wyjść na tor.Dla mnie on zawsze jest jakby "z boku drużyny na meczach".No i Daniel znowu to samo.Chciałbym żeby on jeżdził tak jak na ostatnim meczu w Rybniku tam pokazał, że przecież potrafi a teraz w lidze słabiutko.
Największe pochwały należą się chłopakom za to że walczyli do końca i mecz wygrali praktycznie w ostatnich trzech biegach.I oby tak dalej :) :)
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Piotrbaz

#141 Postautor: Piotrbaz » 17 kwietnia 2004, o 19:01

---------------------------------------------
Marma Polskie Folie Rzeszów 44

9. Tomasz Rempała (1,d,2,0,0) 3 występ beznadziejny jak na niego
10. Karol Baran (2,2,3,3,1) 11 bardzo dobry mecz w jego wykonaniu
11. Rafał Wilk (1,1,2,1,1) 6 cieniutko
12. Charlie Gjedde (2,3,3,2,2) 12 :shock: :!: :!: :!: :shock: :!:
13. Rafał Trojanowski (2,w,-,-,) 2 kontuzja niestety :cry:
14. Paweł Miesiąc (3,3,1,2,1) 10 zyciowy mecz jego kariery :shock:
15. Marcin Rajkowski (0,d,t) 0 zawodnik bez sprzętu wiele nie zdziała :idea:

TÅ» Sipma Lublin 45

1. Dariusz Śledź (3,2,0,3,0) 8 srednio. moogło byc lepiej ale mogło byc gorzej. zaliczył upadek
2. Mariusz Franków (d,3,1,1,2,2) 9 gdyby nie defekt na 3 pozycji to inaczej by ten mecz sie potoczył
3. Peter Karlsson (3,3,3,2,3,3) 17 NAJLEPSZY OBCO PIERWSZEJ LIGI.. co on wczoraj wyprawiał :shock:
4. Tomasz Piszcz (0,1,w,-,) 1 jego formu nie bede komentował
5. Grzegorz Knapp (1,2,1,-,3) 7 tesz sie nie popisał chociaz wygrał bardzo wazny bieg
6. Dawid Stachyra (1,-,d,-,u) 1 jak zwykle
7. Daniel Jeleniewski (2,0,0) 2 a ten to eni wiem na co liczy

słowem mecz najciekawszy i najbardziej emocjonujący w tym sezonie

Shack
Administrator

#142 Postautor: Shack » 17 kwietnia 2004, o 19:10

do "domowych kibiców":

czasami najciężej wygrać mecz, w którym jest się faworytem. A siłe drużyny poznaje się po tym, że potrafi wygrać mecz wtedy kiedy zawodnicy maja słabszy dzień....

Trening faktycznie będzie we wtorek, ponieważ wygrywaliśmy starty a tragicznie rozgrywaliśmy pierwszy łuk.

Jeśli chodzi o Tomka Piszcza, to chyba odzywa się kontuzjowana ręka. Obym sie mylił. Zawodnik tej klasy, nastawiony na starty w paru ligach, ma takie kłopoty sprzętowe. Troche to dziwne. Niestety przez ten fakt mamy straszną dziurę w składzie. Coś trzeba z tym zrobić i to jak najszybciej, bo Gorzów juz za tydzien.

michal

#143 Postautor: michal » 17 kwietnia 2004, o 19:39

Ooo widzę Koziołki, że nieźle się rozpędziliście. Tak najeżdżaliście na poziom naszego forum, a sami nie jesteście lepsi!!
Wygraliście - gratuluje. Ale nie widzieć nieszczęść drużyny przeciwnej to już naprawdę trzeba mieć dużą wadę wzroku. Czyżby nie było u was okulistów?
I nie zniżajcie się do poziomu buczoków pisząc jaki to Rzeszów obleśny, jakie dziewczyny brzydkie bo takie posty są ŻAŁOSNE

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#144 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2004, o 19:44

Dokładnie. Nasi mieli słabszy dzień i potrafili wyciągnąć przegrany mecz - i za to im należą się największe słowa uznania. A to że z tego wynikło znakomite widowisko - podejrzewam że najlepsze w tym seoznie w I lidze też nie należy zapominać. Nie ma co biadolić - na wyjeździe każdemu jeździ się trudno. Trzeba wziąć pod uwagę presję, pod jaką jezdzili gospodarze. I to było widać na torze, o czym kibice rzeszowscy zapominają. Rempała, Wilk i Baran atakowali bezpardonowo, wywozili w płot i nikt nie miał im tego za złe, bo to "męska walka". Za to Piszczowi się obrywa. To nie jest w porządku (zobaczcie zdjęcia z upadku - kto jest pierwszy przed całym zdarzeniem? ja nie kwestionuję winy Tomka ale jednak poddaje to pod wątpliwość uwagi rzeszowian). Gospodarze mieli obiecane premie za wygrany mecz, u nich każdy senior musi walczyć o skład, Gjedde musiał cos udowodnić. I niech nikt nie mówi o fuksie. Przedostatni wyścig pokazał, że naszym chłopakom zależy na zwycięstwie i kibicach. Chciałbym, żeby nasi zawsze tak walczyli. Ja tego nie zapomnę do końca życia. I dobrze napisał harry - dobra jest ta drużyna, która wygrywa, a nie ta której się wydaje, że jest dobra.

Szary Lis

#145 Postautor: Szary Lis » 17 kwietnia 2004, o 20:06

Kibice Lublina!!
czy na głównej stronie nie mozna napisac dlaczego Trojan nabawił się kontuzji??
proste i logicze boicie się prawdę powiedzieć....a prawda zawsze w oczy kole!!
proste jakby Piszcz nie rozwalił Trojana to napewno by Stal wygrała...ale poszedł bez pardonu w Niego i ...koniec....
ale ja się tym nie martwię...bo w Lublinie Stal pokaże gdzie koziołki zimują!!

Troszkę nasi kibice przesadzili pod koniec meczu krzyczą wypier.... głupio mi za to.... ale niekiedy emocje biorą górę nad rozsądkiem....
ale nie tak siÄ™ mecze wygrywa!!!!!!

Pozdrawiam kibiców Koziołków z Lublina:))
CZY JEST DOBRZE CZY ŹLE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM JEST STAL I NA DOBRE I NA ZŁE:))
mOJE GG 1823519

studenciak_22

#146 Postautor: studenciak_22 » 17 kwietnia 2004, o 21:50

Byłem na meczu i siedziałem obok naszego sektora tzn TŻ tylko ze znajomymi z Rzeszowa (koleżanka pierwszy raz była na meczu i chyba już wsiąkła hehe) a co do zachowania kibiców to ze strony Stali mięsem rzucali starsi panowie i jakiś chłopak wyzywał od buraków ale ogólnie ok. A co do samego meczu to był moim zdaniem idealny było to czego oczekują kibice tzn walka dramat i niepewność do samego końca. Ja osobiście wolę takie mecze niż takie które kończą sie wynikiem np 75-15 lub innymi kosmicznie wysokimi wynikami bo ile można oglądać jazdę na 5:1, a tak jest walka i nie ma pieprzenia tylko wygrywa lepszy i już. Nawet jakby TŻ przegrał to przegrałby po walce i moim zdaniem liczy się styl nawet jak przegrywać to z klasą :) (to takie moje wypociny na kacu bo po meczu łaziłem w Rzeszowie " od jednego bar do baru", a i nikt niech nie waży sie pisać że Rzeszów to obleśne miasto bo kto tak napisał to widział go tylko z okna samochodu a starówka cudo a i dziewczynki też są urodziwe bo widziałem na własne oczy :) )

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#147 Postautor: kuki » 17 kwietnia 2004, o 22:03

arOn_ek pisze:Gelo to wszystko sie odbywa na tej zasadzie, ze jakis maly chlopaczek ktory nie widzi swiata poza rozowym ekranikiem wypisuje jakies bzdury a tak w gruncie rzeczy nie ma o niczym pojecha, niestety tak jest... Dlatego nie ma sie co nimi przejmowac, to fakt paru gosci przesadzilo ale niestety Wy nie pozostaliscie im dluzni, oni nie sa wstanie pogodzic sie z porazka, niekotrzy mysla ze wyzwiskami, i obrzucaniem sie miesem doprowadza Stal do zwyciestwa badz do powtorzenia meczu (sic!)... No nic naprawde szkoda ze nasze stosunki sie tak popsuly...

Pozdro...
Ja was troche nie czaje bo na waszym forum wypisujecie że mieliśmy fuksa to wszystko przez Piszcza że wywalil Trojana itp.I wrzucacie na nas że przegraliście poprostu my jechaliśmy do końca i wygrlaiśmy.To nie nasza wina że działacze taki skląd wam skompletowali żeby tylko w tej 1 lidze siedzieć my chcemy walczyć o extrlaige więc ni damy się tak latwo dobranoc;p.
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
Jupiter

#148 Postautor: Jupiter » 17 kwietnia 2004, o 22:18

9. Tomasz Rempała (1,d,2,0,0) 3 występ beznadziejny jak na niego

:lol: :lol: :lol: jak na niego ?? przecierz jego nikt nie chce my go nie chcielismy to go rzeszowowi odalismy a z swego kochanego klubu pewnie go do Krosna(to szacunek dla Krosna żeby nie było nie domówien) wywalą ,to jest przykład jak sie zawodnik konczy.
Marian Wardzała duma tarnowskiego speedwaya !!!

Kamil232

#149 Postautor: Kamil232 » 17 kwietnia 2004, o 23:29

było widać na torze, o czym kibice rzeszowscy zapominają. Rempała, Wilk i Baran atakowali bezpardonowo, wywozili w płot i nikt nie miał im tego za złe
Nie rouzmiesz ze oni nasi waszych wywozili tak ze mieli jeszcz msc MNÓWSTWO JEST takich sytuacji w meczach wiec o czym Ty gadasz ??
Za to Piszczowi siÄ™ obrywa

Trudno zeby tak nie było.!!! Zachował sie jak szkółkowicz i to wszystko!!
Tak wywalic goscia to szkoda słow dla niego :|:| Zamiast sie szanowac sam jeźdi w 4 ligach to w jednym biegu połozył na szale drugiego zawodnika zdorwie.. Szkoda słów na goscia...
I niech nikt nie mówi o fuksie

Nie no stary jestes dla mnie prze asem, ja piernicze
Jak wy nie mieliscie w tym meczu farta, fuksa to ja sie znam na krykiecie. :D

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#150 Postautor: Przemas » 18 kwietnia 2004, o 00:02

Przeczytajcie sobie to... :D

Zródło: http://www.sportowefakty.pl

Marek Szczyrba 0 (w) – MÅ‚odzieżowiec z Rybnika może kandydować do miana „frajera roku”, gdyż nawet takiej szansy na zdobycie pierwszego punktu w ekstralidze, jak bieg w 3-osobowym skÅ‚adzie nie potrafiÅ‚ wykorzystać. SwojÄ… drogÄ… – gdzie byli mechanicy, gdy zawiódÅ‚ sprzÄ™t Szczyrby? :P :lol: