Pozdro dla Ciebie.
STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)
Aronek - widze ze jestes ostatnim rzeszowiakiem na poziomie. Jeżeli zarzucasz nam ,ze ktoś wrzuca Wam od "ścierw" to przeczytaj sobie co twoi koledzy wypisują na lublin - na waszym forum czy sb. "je..ane kozły" to najdelikatniejsze stwierdzenie - nikt z naszych nie zaczął tej miernej szczekaniny - tylko i wylącznie wasi kibice. robicie sami sobie smród i macie żal że nie pozostajemy dłuzni. siedzialem na sektorze na pierwszym łuku - nikt z naszych nie zaczepial, nawet nie reagowalismy na zaczepki. Nikt sie nie cieszył z upadku Trojana - to co niektórzy wypisują to bzdury. Proponuje zakonczyc te dyskusje, a małolatów odciąć od klawiatury. Robią gnój, który nic nie daje. A meczu się nie powtórzy.
-
Kamil232
mikas pisze:[quote="Kamil232]Gelo jestes dla mnie prze... co Gdansczacnie potwierdzaja ?? Moze napisze kilka cystatów z ich forum!!Kamil z Rzeszowa jest chyba jednym z niewielu kibiców spoza gdańska na tym forum którzy nie są chamscy czy bezczelniSzakunec dla Kamila !!!
Bardzo ladne zachowanie ze strony kibica z RzeszowaBRAWO DKA KAMILA zeby wszyscy kibice zuzla mieli takiesame podejscie doBrawo dla naszych chlopakow i pozdrowienia dla kibicow z Rzeszowa za posty
I co stary kopara ci opadaÅ‚a !! Jak druzyna byÅ‚a lepsza a Stal gorsza umie sie do tego przyznac !!! A to ze mam 16 lat to znaczy ze nie moge wyraz swoich opinni,ze jestem gorszy. KAZDY CZÅOWIEK MA PRAWO DO WYRAZANIA SWOICH OPINNI. WOLNOS SÅOWA!!!!!!!!
W.Kowalczyk"Znałem magistórw głupszych odemnie" !!![]()
Po pierwsze nie sądze aby Gdańszczanie byli na meczu w Rzeszowie, wiec niech sie lepiej nie wypowiadają kto był lepszy.Kibicuja waszej drużynie, bo to my i Gorzow jestesmy w stanie ewentualnie odebrac im pierwsze miejsce i nikt inny.Dlatego woleliby jakbyście wygrali.
Po drugie jeśli W.Kowalczyk który skonczył podstawowke i zmarnował sobie kariere przez alkohol jest dla Ciebie autorytetem to tak jak on pewnie i Ty magistrem nigdy nie zostaniesz.
I przestan już pisac głupoty, bo tylko psujesz atmosferę między kibicami naszych drużyn.
Pozdro.
NIe tylko Gdanszczanie pisali, ze bylismy w tym meczu lepsi