Lubelski klub w sezonie 2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2011

#3626 Postautor: harry » 9 maja 2011, o 19:25

Chyba chodzi ci o Piłę a nie Ostrów
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3627 Postautor: kibicLBN » 9 maja 2011, o 19:34

Poprawiłem przed twoim postem harry, ale faktycznie za pierwszym razem rypnąłem się. Nie zmienia to faktu że zawodnicy i trener mają czas żeby drużynę wprowadzić na właściwy tor, pierwszy krok postawiony solidnie. I ja jestem przeciwny kontraktowaniu zawodnikow, tylko Stead'a trzeba ściągnąć, ale niech chłopaki jadą składem taki jaki się powoli krystalizuje.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3628 Postautor: kibicLBN » 10 maja 2011, o 20:08

Słuchając i czytając wywiady z naszymi zawodnikami łatwo dojść do wniosku, że prezes mocno dba o PR. Wszyscy za wszelką cenę chcieli potwierdzić że tworzą zgraną ekipę, zależy im na awansie i nie są "zlepkiem najemników z całej Polski tylko lubelskim team'em" Regułki jeszcze słabo wyuczone ale zaczną mówić o tym płynniej 8) Z jednej strony widać że rozmowy były i to dość poważne, z drugiej strony trochę przesadzają z propagandą jak PZPR w latach 50'.
To samo, stronnicze wypowiedzi Kwieka, który denerwował niesamowicie kibiców że nie przychodzą na stadion, i apelował o poprawę frekwencji do tych którzy już byli na stadionie, ale myślenie to nie jest taka łatwa sprawa... Ciekaw jestem czy DS bardziej naciskał na poprawę wyników czy na propagandę w mediach ze strony zawodników :?
Na koniec powiem, że o dobry wizerunek warto dbać, ale nie takim kosztem i tak natarczywie, że aż nie da się zauważyć że to propaganda jak za czasów Gomółki choć nie moje to były czasy, ale widzę dzisiejszych następców, Tusk, Kaczyński, Sprawka.... 8) :lol:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#3629 Postautor: Maxx » 10 maja 2011, o 21:32

kibicLBN pisze:Słuchając i czytając wywiady z naszymi zawodnikami łatwo dojść do wniosku, że prezes mocno dba o PR. Wszyscy za wszelką cenę chcieli potwierdzić że tworzą zgraną ekipę, zależy im na awansie i nie są "zlepkiem najemników z całej Polski tylko lubelskim team'em" Regułki jeszcze słabo wyuczone ale zaczną mówić o tym płynniej 8) Z jednej strony widać że rozmowy były i to dość poważne, z drugiej strony trochę przesadzają z propagandą jak PZPR w latach 50'.
To samo, stronnicze wypowiedzi Kwieka, który denerwował niesamowicie kibiców że nie przychodzą na stadion, i apelował o poprawę frekwencji do tych którzy już byli na stadionie, ale myślenie to nie jest taka łatwa sprawa... Ciekaw jestem czy DS bardziej naciskał na poprawę wyników czy na propagandę w mediach ze strony zawodników :?
Na koniec powiem, że o dobry wizerunek warto dbać, ale nie takim kosztem i tak natarczywie, że aż nie da się zauważyć że to propaganda jak za czasów Gomółki choć nie moje to były czasy, ale widzę dzisiejszych następców, Tusk, Kaczyński, Sprawka.... 8) :lol:

Każdy klub ma swojego MC Goebbels`a 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3630 Postautor: grzesieck » 11 maja 2011, o 14:42

METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#3631 Postautor: Misionis » 11 maja 2011, o 14:55

Dajcie sobie już spokój z tym narzekaniem na wszystko. Drużyna wygrała na wyjeździe, pokazała, że jest drużyną, spełniła oczekiwania, jest poprawa u Suchego, dobry transfer Malitowskiego, a na forum malkontenci, którym trudno dogodzić. Prowadzenie drużyny to nie jest prosta sprawa. Jestem przekonany, że każdy taki narzekacz, jakby stał się nagle prezesem klubu, bylibyśmy w czarnej d... Niektórzy nie mają pojęcia o prowadzeniu czegokolwiek, a jadą po prezesie jak jacyś eksperci. Dajcie sobie spokój i pokażcie tym ludziom, którzy tworzą NASZĄ drużynę, że wierzycie w nich, to może będzie z was jakiś pożytek.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#3632 Postautor: istred » 11 maja 2011, o 18:12

3 tygodnie wolnego. Wiadomo, że treningów nie będzie.
...ale można byłoby ten czas jednak jakoś wykorzystać.
Zorganizować mini zgrupowanie - 3 dni. W Lublinie.
W ekipie mamy prawie samych Polaków, niech przyjadą, potrenują razem, popracują wspólnie nad sprzętem, zintegrują się trochę.
Można w tym czasie jakiś sparing lub inne zawody spróbować zorganizować.
Koszt praktycznie żaden, zawodnicy też nie powinni narzekać, że jadą na darmo kilkaset kilometrów, a można w ten sposób tylko zyskać.

Awatar użytkownika
freshrap

#3633 Postautor: freshrap » 11 maja 2011, o 20:00

istred pisze:3 tygodnie wolnego. Wiadomo, że treningów nie będzie.
...ale można byłoby ten czas jednak jakoś wykorzystać.
Zorganizować mini zgrupowanie - 3 dni. W Lublinie.
W ekipie mamy prawie samych Polaków, niech przyjadą, potrenują razem, popracują wspólnie nad sprzętem, zintegrują się trochę.
Można w tym czasie jakiś sparing lub inne zawody spróbować zorganizować.
Koszt praktycznie żaden, zawodnicy też nie powinni narzekać, że jadą na darmo kilkaset kilometrów, a można w ten sposób tylko zyskać.

Pomysl dobry. Tylko kto ich wezmie za leb? :D Nie ma u nas w klubie kogos z jajami, ktory by pewne kwestie pozalatwial na 100%.
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...

harry
Trener

#3634 Postautor: harry » 11 maja 2011, o 21:46

O mój Boże!
Jeżeli to prawda że nasz wesoły klub wydał już 2/3 pieniędzy z Bogdanki to zapomnijcie o wzmocnieniach jakichkolwiek, o jakichkolwiek zgrupowaniach i o w miarę częstych treningach i o wszystkich innych rzeczach które mogą extra pomóc w awansie.
W ogóle awans w takich warunkach to będzie extra wyzwanie.
Na co oni wydali 600 tys zł?
Może jednak zakupili tę extra maszynę startowa?
A może chwiej kosztował 4.800 ale Euro?

KUŹWA!!! Mam nadzieję że to jakiś koszmarny żart, albo ktoś pomylił się o jedno zero...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

jerry78
Trener

#3635 Postautor: jerry78 » 11 maja 2011, o 21:50

Coś mi się nie zgadza. Skoro by było tak jak harry piszesz, to skąd ta propozycja prezesa, żeby zasponsorować Proctorowi nowy silnik? Przy braku "pieniążków" raczej nie wysuwa się publicznie takich propozycji. Dziwne to wszystko.

Awatar użytkownika
Popek
Senior