Treningi
- niespokojny
- Trener
Re: Treningi
A mnie martwi na jakiej podstawie trener ma wybrac sklad? Nie wiemy ani na co stac Sucheckiego, Proctora, Autiego a okazja byla.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dokładnie, nie chodzi już o sam sparing, tylko o sprawdzenie zawodników przed meczem/meczami.
Dlatego typuję, że Kaskad nawiąże walkę, w Krakowie dostaniemy srogie lanie, a dalej na wyjazdowych meczach (Opole,Krosno), także nie będzie różowo.
Dopiero na Piłę u siebie skład jako taki będzie wybrany. Także różnie może być.
Dlatego typuję, że Kaskad nawiąże walkę, w Krakowie dostaniemy srogie lanie, a dalej na wyjazdowych meczach (Opole,Krosno), także nie będzie różowo.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Po czym sądzisz że w Krakowie przegramy ? Ja uważam , że w Opolu przegramy a Kraków i Krosno zdobędziemy .
Żeby było jasne, wygramy w:
Rawiczu,Krakowie,Równem,Krośnie
przegramy zaś w Opolu, Ostrowie i Pile.
Nie ma co jeździć na te wyjazdy bo już dziś wiadomo gdzie wygramy a gdzie przegramy

Rawiczu,Krakowie,Równem,Krośnie
przegramy zaś w Opolu, Ostrowie i Pile.
Nie ma co jeździć na te wyjazdy bo już dziś wiadomo gdzie wygramy a gdzie przegramy
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Moim zdaniem właśnie przede wszystkim powinniśmy jezdzić na te mecze gdzie będzie trudno o zwycięstwo, aby wspierać naszych, a przy okazji zobaczyć ciekawy mecz i udowodnic rywalom, że w Lublinie są kibice tak jak zrobiliśmy to w łodzi.
Nie mogę ludzie, jak możemy przypuszczać jak będzie na wyjazdach jak my jeden trening dopiero mieliśmy na własnym torze
i to bez jazdy we 4
Pomyślcie trochę. Pewnie nie wszyscy mistrzowie typowania byli nawet na tym treningu
Poczekajmy ludzie. A wy już lanie w Krakowie widzicie, ja wiem że wtedy wypada lany poniedziałek, ale lanie na torze nie jest takie pewne
Choć w zeszłym roku tak było :
http://www.2ligazuzlowa.pl/lanie-w-lany ... mz-lublin/
http://www.2ligazuzlowa.pl/lanie-w-lany ... mz-lublin/
moze pokusicie sie o czasy poszczególnych biegów meczu inaugurujacego rozgrywki ?
Desmo pisze:Dokładnie, nie chodzi już o sam sparing, tylko o sprawdzenie zawodników przed meczem/meczami.
Po czym to wywnioskowałeś ? że wygrali w Rawiczu ?
To raczej my ich zlejemy, jeszcze bardziej jak rok temu.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /209759487
KMŻ Krosno mamy nową drużynę w 2 lidze
Sobotni trening punktowy, w którym lubelski KMŻ miał zmierzyć się z KMŻ Krosno nie doszedł do skutku. Wszystko z powodu złego stanu nawierzchni toru na stadionie przy Al. Zygmuntowskich.
KMŻ Krosno mamy nową drużynę w 2 lidze
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Oj sie czepiliscie tych zawodnikow. Skoro nie podjeli decyzji o odwolaniu o godzinie 14 to znaczy, ze widzieli szanse na ten trening. Poczekali godzine a w tym czasie na torze trwaly prace. Do godz 15 nie udalo sie jednak doprowadzic prostej startowej do uzytku wiec zrezygnowali.
Wszyscy jestesmy spragnieni zuzla, ale troche racjonalnego podejscia przydaloby sie.
Ubijanie bagienka skutkuje tym, ze nawierzchnia zachowuje sie jak guma. Nie ma sie co odsypac spod kola i ciezko zlozyc motocykl. Na domiar zlego to wszystko na pierwszym luku, gdzie najlatwiej o dzwony w wyniku niekontrolowanych zachowan sprzetu/zawodnika.
Wszyscy jestesmy spragnieni zuzla, ale troche racjonalnego podejscia przydaloby sie.
Ubijanie bagienka skutkuje tym, ze nawierzchnia zachowuje sie jak guma. Nie ma sie co odsypac spod kola i ciezko zlozyc motocykl. Na domiar zlego to wszystko na pierwszym luku, gdzie najlatwiej o dzwony w wyniku niekontrolowanych zachowan sprzetu/zawodnika.
Z kolei w ekipie krośnieńskich „Wilków” mają pojechać Krister Jacobson
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /677013904
KSM Krosno z kolei wzbogaciło swoją kadrę o nowego zawodnika, no chyba że jest to zawodnik nowego klubu KMŻ Krosno

Witam Wszystkich! Od dłuższego czasu śledzę forum, aż w koncu odważyłem się zarejestrować. Myślę ,że w dniu wczorajszym deszcz nie był największym zmartwieniem. Jak szedłem na stadion to nie raz musiałem stawać w miejscu, żeby mnie wiatr nie przewrócił. Uważam ,że w tym momencie tor był mniejszym problemem.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Gratuluje meskiej decyzji...
Witaj w piekle. Ale za to najlepszym w kraju
Witaj w piekle. Ale za to najlepszym w kraju
- kmzlublinfan
- Senior
Mało czasu zostało. Tak naprawdę to nasi zawodnicy mają tylko jeden trening za sobą. I to też tak na luzie jeżdżony. Niektórzy starali się gdzieś pojeździc np. Baran, Puzon, Suchecki. Piszcz regularnie startuje w Anglii, Sweetman, Auty, Stead, Proctor podobnie. Ale Anglia w tym sezonie to inne realia nie tylko ze względu na tory, ale też na nowe tłumiki. W dodatku w pierwszym meczu jedziemy bez Miesiąca. Trzeba, żeby wszyscy się spasowali z torem lubelskim bo będzie nie wesoło jak w 2009 roku z Łodzią na inaugurację. A wszystkiemu przyczynił się przedłużający się remont na torze, który można było zacząc po meczach barażowych z Rybnikiem. To takie moje krótkie podsumowanie aktualnej sytuacji przed ligą w sezonie 2011.
wszystko sie zgadza, ale mimo tego proponowalbym ostudzic glowy. Po 1' to zawodowcy, po 2' jest jeszcze chwila, po 3' pewne straty mozna nadrobic w sezonie.... (np. wygrywajac w Ostrowie Wlkp. - w co wierze i co bedzie kluczowe)
kmzlublinfan pisze:Mało czasu zostało. Tak naprawdę to nasi zawodnicy mają tylko jeden trening za sobą. I to też tak na luzie jeżdżony. Niektórzy starali się gdzieś pojeździc np. Baran, Puzon, Suchecki. Piszcz regularnie startuje w Anglii, Sweetman, Auty, Stead, Proctor podobnie. Ale Anglia w tym sezonie to inne realia nie tylko ze względu na tory, ale też na nowe tłumiki. W dodatku w pierwszym meczu jedziemy bez Miesiąca. Trzeba, żeby wszyscy się spasowali z torem lubelskim bo będzie nie wesoło jak w 2009 roku z Łodzią na inaugurację. A wszystkiemu przyczynił się przedłużający się remont na torze, który można było zacząc po meczach barażowych z Rybnikiem. To takie moje krótkie podsumowanie aktualnej sytuacji przed ligą w sezonie 2011.
Proponuje zakupić MELISE
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- kmzlublinfan
- Senior
Mars pisze:kmzlublinfan pisze:Mało czasu zostało. Tak naprawdę to nasi zawodnicy mają tylko jeden trening za sobą. I to też tak na luzie jeżdżony. Niektórzy starali się gdzieś pojeździc np. Baran, Puzon, Suchecki. Piszcz regularnie startuje w Anglii, Sweetman, Auty, Stead, Proctor podobnie. Ale Anglia w tym sezonie to inne realia nie tylko ze względu na tory, ale też na nowe tłumiki. W dodatku w pierwszym meczu jedziemy bez Miesiąca. Trzeba, żeby wszyscy się spasowali z torem lubelskim bo będzie nie wesoło jak w 2009 roku z Łodzią na inaugurację. A wszystkiemu przyczynił się przedłużający się remont na torze, który można było zacząc po meczach barażowych z Rybnikiem. To takie moje krótkie podsumowanie aktualnej sytuacji przed ligą w sezonie 2011.
Proponuje zakupić MELISEpowinna ci pomóc.
Ja to pisałem spokojnie. To są takie moje osobiste przemyślenia na temat tego co się dzieje w naszym klubie. I tyle.
go! pisze:wszystko sie zgadza, ale mimo tego proponowalbym ostudzic glowy. Po 1' to zawodowcy, po 2' jest jeszcze chwila, po 3' pewne straty mozna nadrobic w sezonie.... (np. wygrywajac w Ostrowie Wlkp. - w co wierze i co bedzie kluczowe)
a po 4. w razie czego - co nie daj Boże! - oni są tylko ludźmi
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
kmzlublinfan pisze:Mało czasu zostało. Tak naprawdę to nasi zawodnicy mają tylko jeden trening za sobą. I to też tak na luzie jeżdżony. Niektórzy starali się gdzieś pojeździc np. Baran, Puzon, Suchecki. Piszcz regularnie startuje w Anglii, Sweetman, Auty, Stead, Proctor podobnie. Ale Anglia w tym sezonie to inne realia nie tylko ze względu na tory, ale też na nowe tłumiki. W dodatku w pierwszym meczu jedziemy bez Miesiąca. Trzeba, żeby wszyscy się spasowali z torem lubelskim bo będzie nie wesoło jak w 2009 roku z Łodzią na inaugurację. A wszystkiemu przyczynił się przedłużający się remont na torze, który można było zacząc po meczach barażowych z Rybnikiem. To takie moje krótkie podsumowanie aktualnej sytuacji przed ligą w sezonie 2011.
Jedyne podobieństwo do tego meczu z Łodzią jest takie, że wtedy również startował Stasiu Burza. Spokojnie. Oni mają 3 żużlowców i 4 amatorów z Ukrainy, którzy nie wiedza jak się łuki pokonuje.... A nasz skład też już nie ten co wtedy
niby tylko trening punktowany, a Krosno z 5 obcokrajowcami
.... szybko dziś ta niedziela zleci
najpierw Krosno z Lublinem, potem 2 mecze e-ligi żużlowej na TVP Sport 
- kmzlublinfan
- Senior
Ale ładnie jadą nasi 16:32. Widac, że nie jest tak źle z nami niż myśleliśmy.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
"Koniec treningu punktowanego - zespół z Lublina ma problemy sprzętowe. "

"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
"Koniec treningu punktowanego - zespół z Lublina ma problemy sprzętowe. " - ale o co chodzi????

- niespokojny
- Trener
Gratulacje dla naszych ''profesjonalistow''.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych