Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

Re: Treningi

#3826 Postautor: niespokojny » 9 kwietnia 2011, o 20:54

A mnie martwi na jakiej podstawie trener ma wybrac sklad? Nie wiemy ani na co stac Sucheckiego, Proctora, Autiego a okazja byla.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Desmo
Junior

#3827 Postautor: Desmo » 9 kwietnia 2011, o 21:25

Dokładnie, nie chodzi już o sam sparing, tylko o sprawdzenie zawodników przed meczem/meczami.
Dlatego typuję, że Kaskad nawiąże walkę, w Krakowie dostaniemy srogie lanie, a dalej na wyjazdowych meczach (Opole,Krosno), także nie będzie różowo.
Dopiero na Piłę u siebie skład jako taki będzie wybrany. Także różnie może być.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!

Grucha18
Szkółkowicz

#3828 Postautor: Grucha18 » 9 kwietnia 2011, o 21:30

Po czym sądzisz że w Krakowie przegramy ? Ja uważam , że w Opolu przegramy a Kraków i Krosno zdobędziemy .

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3829 Postautor: kibicLBN » 9 kwietnia 2011, o 21:35

Żeby było jasne, wygramy w:
Rawiczu,Krakowie,Równem,Krośnie
przegramy zaś w Opolu, Ostrowie i Pile.
Nie ma co jeździć na te wyjazdy bo już dziś wiadomo gdzie wygramy a gdzie przegramy :lol: :twisted:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

simek00

#3830 Postautor: simek00 » 9 kwietnia 2011, o 21:44

Moim zdaniem właśnie przede wszystkim powinniśmy jezdzić na te mecze gdzie będzie trudno o zwycięstwo, aby wspierać naszych, a przy okazji zobaczyć ciekawy mecz i udowodnic rywalom, że w Lublinie są kibice tak jak zrobiliśmy to w łodzi.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3831 Postautor: kibicLBN » 9 kwietnia 2011, o 21:53

Nie mogę ludzie, jak możemy przypuszczać jak będzie na wyjazdach jak my jeden trening dopiero mieliśmy na własnym torze :lol: i to bez jazdy we 4 :lol: Pomyślcie trochę. Pewnie nie wszyscy mistrzowie typowania byli nawet na tym treningu :lol: Poczekajmy ludzie. A wy już lanie w Krakowie widzicie, ja wiem że wtedy wypada lany poniedziałek, ale lanie na torze nie jest takie pewne :lol: Choć w zeszłym roku tak było :
http://www.2ligazuzlowa.pl/lanie-w-lany ... mz-lublin/

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#3832 Postautor: Erwin » 9 kwietnia 2011, o 22:01

moze pokusicie sie o czasy poszczególnych biegów meczu inaugurujacego rozgrywki ?

Sledzio
Trener
Kontakt:

#3833 Postautor: Sledzio » 9 kwietnia 2011, o 23:01

Desmo pisze:Dokładnie, nie chodzi już o sam sparing, tylko o sprawdzenie zawodników przed meczem/meczami.
Dlatego typuję, że Kaskad nawiąże walkę, w Krakowie dostaniemy srogie lanie, a dalej na wyjazdowych meczach (Opole,Krosno), także nie będzie różowo.
Dopiero na Piłę u siebie skład jako taki będzie wybrany. Także różnie może być.

Po czym to wywnioskowałeś ? że wygrali w Rawiczu ? :lol: :lol: :lol:
To raczej my ich zlejemy, jeszcze bardziej jak rok temu.

soniak
Szkółkowicz

#3834 Postautor: soniak » 9 kwietnia 2011, o 23:03

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /209759487

Sobotni trening punktowy, w którym lubelski KMŻ miał zmierzyć się z KMŻ Krosno nie doszedł do skutku. Wszystko z powodu złego stanu nawierzchni toru na stadionie przy Al. Zygmuntowskich.

KMŻ Krosno mamy nową drużynę w 2 lidze

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#3835 Postautor: Lublin_Fan » 9 kwietnia 2011, o 23:29

Oj sie czepiliscie tych zawodnikow. Skoro nie podjeli decyzji o odwolaniu o godzinie 14 to znaczy, ze widzieli szanse na ten trening. Poczekali godzine a w tym czasie na torze trwaly prace. Do godz 15 nie udalo sie jednak doprowadzic prostej startowej do uzytku wiec zrezygnowali.
Wszyscy jestesmy spragnieni zuzla, ale troche racjonalnego podejscia przydaloby sie.
Ubijanie bagienka skutkuje tym, ze nawierzchnia zachowuje sie jak guma. Nie ma sie co odsypac spod kola i ciezko zlozyc motocykl. Na domiar zlego to wszystko na pierwszym luku, gdzie najlatwiej o dzwony w wyniku niekontrolowanych zachowan sprzetu/zawodnika.

Awatar użytkownika
smerf_997
Junior

#3836 Postautor: smerf_997 » 9 kwietnia 2011, o 23:30

Z kolei w ekipie krośnieńskich „Wilków” mają pojechać Krister Jacobson

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /677013904

KSM Krosno z kolei wzbogaciło swoją kadrę o nowego zawodnika, no chyba że jest to zawodnik nowego klubu KMŻ Krosno :)
Obrazek

Awatar użytkownika
DrPaiHiWo
Senior

#3837 Postautor: DrPaiHiWo » 10 kwietnia 2011, o 09:09

Witam Wszystkich! Od dłuższego czasu śledzę forum, aż w koncu odważyłem się zarejestrować. Myślę ,że w dniu wczorajszym deszcz nie był największym zmartwieniem. Jak szedłem na stadion to nie raz musiałem stawać w miejscu, żeby mnie wiatr nie przewrócił. Uważam ,że w tym momencie tor był mniejszym problemem.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld

go!
Trener

#3838 Postautor: go! » 10 kwietnia 2011, o 09:20

Gratuluje meskiej decyzji...
Witaj w piekle. Ale za to najlepszym w kraju :)

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#3839 Postautor: kmzlublinfan » 10 kwietnia 2011, o 09:38

Mało czasu zostało. Tak naprawdę to nasi zawodnicy mają tylko jeden trening za sobą. I to też tak na luzie jeżdżony. Niektórzy starali się gdzieś pojeździc np. Baran, Puzon, Suchecki. Piszcz regularnie startuje w Anglii, Sweetman, Auty, Stead, Proctor podobnie. Ale Anglia w tym sezonie to inne realia nie tylko ze względu na tory, ale też na nowe tłumiki. W dodatku w pierwszym meczu jedziemy bez Miesiąca. Trzeba, żeby wszyscy się spasowali z torem lubelskim bo będzie nie wesoło jak w 2009 roku z Łodzią na inaugurację. A wszystkiemu przyczynił się przedłużający się remont na torze, który można było zacząc po meczach barażowych z Rybnikiem. To takie moje krótkie podsumowanie aktualnej sytuacji przed ligą w sezonie 2011.

go!
Trener

#3840 Postautor: go! » 10 kwietnia 2011, o 10:00

wszystko sie zgadza, ale mimo tego proponowalbym ostudzic glowy. Po 1' to zawodowcy, po 2' jest jeszcze chwila, po 3' pewne straty mozna nadrobic w sezonie.... (np. wygrywajac w Ostrowie Wlkp. - w co wierze i co bedzie kluczowe)

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#3841 Postautor: Mars » 10 kwietnia 2011, o 10:09

kmzlublinfan pisze:Mało czasu zostało. Tak naprawdę to nasi zawodnicy mają tylko jeden trening za sobą. I to też tak na luzie jeżdżony. Niektórzy starali się gdzieś pojeździc np. Baran, Puzon, Suchecki. Piszcz regularnie startuje w Anglii, Sweetman, Auty, Stead, Proctor podobnie. Ale Anglia w tym sezonie to inne realia nie tylko ze względu na tory, ale też na nowe tłumiki. W dodatku w pierwszym meczu jedziemy bez Miesiąca. Trzeba, żeby wszyscy się spasowali z torem lubelskim bo będzie nie wesoło jak w 2009 roku z Łodzią na inaugurację. A wszystkiemu przyczynił się przedłużający się remont na torze, który można było zacząc po meczach barażowych z Rybnikiem. To takie moje krótkie podsumowanie aktualnej sytuacji przed ligą w sezonie 2011.

Proponuje zakupić MELISE ;) powinna ci pomóc.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#3842 Postautor: kmzlublinfan » 10 kwietnia 2011, o 10:15

Mars pisze:
kmzlublinfan pisze:Mało czasu zostało. Tak naprawdę to nasi zawodnicy mają tylko jeden trening za sobą. I to też tak na luzie jeżdżony. Niektórzy starali się gdzieś pojeździc np. Baran, Puzon, Suchecki. Piszcz regularnie startuje w Anglii, Sweetman, Auty, Stead, Proctor podobnie. Ale Anglia w tym sezonie to inne realia nie tylko ze względu na tory, ale też na nowe tłumiki. W dodatku w pierwszym meczu jedziemy bez Miesiąca. Trzeba, żeby wszyscy się spasowali z torem lubelskim bo będzie nie wesoło jak w 2009 roku z Łodzią na inaugurację. A wszystkiemu przyczynił się przedłużający się remont na torze, który można było zacząc po meczach barażowych z Rybnikiem. To takie moje krótkie podsumowanie aktualnej sytuacji przed ligą w sezonie 2011.

Proponuje zakupić MELISE ;) powinna ci pomóc.

Ja to pisałem spokojnie. To są takie moje osobiste przemyślenia na temat tego co się dzieje w naszym klubie. I tyle.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3843 Postautor: ravajas » 10 kwietnia 2011, o 10:35

go! pisze:wszystko sie zgadza, ale mimo tego proponowalbym ostudzic glowy. Po 1' to zawodowcy, po 2' jest jeszcze chwila, po 3' pewne straty mozna nadrobic w sezonie.... (np. wygrywajac w Ostrowie Wlkp. - w co wierze i co bedzie kluczowe)

a po 4. w razie czego - co nie daj Boże! - oni są tylko ludźmi ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3844 Postautor: kibicLBN » 10 kwietnia 2011, o 11:23

Jedyne podobieństwo do tego meczu z Łodzią jest takie, że wtedy również startował Stasiu Burza. Spokojnie. Oni mają 3 żużlowców i 4 amatorów z Ukrainy, którzy nie wiedza jak się łuki pokonuje.... A nasz skład też już nie ten co wtedy ;)

bartexs1
Senior

#3845 Postautor: bartexs1 » 10 kwietnia 2011, o 13:16

niby tylko trening punktowany, a Krosno z 5 obcokrajowcami ;).... szybko dziś ta niedziela zleci :) najpierw Krosno z Lublinem, potem 2 mecze e-ligi żużlowej na TVP Sport ;)

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#3846 Postautor: kmzlublinfan » 10 kwietnia 2011, o 14:13

Ale ładnie jadą nasi 16:32. Widac, że nie jest tak źle z nami niż myśleliśmy.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#3847 Postautor: Apocalips » 10 kwietnia 2011, o 14:13

"Koniec treningu punktowanego - zespół z Lublina ma problemy sprzętowe. " :shock: :shock: :shock: :shock:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

jerry78
Trener

#3848 Postautor: jerry78 » 10 kwietnia 2011, o 14:14

"Koniec treningu punktowanego - zespół z Lublina ma problemy sprzętowe. " - ale o co chodzi???? :shock: :shock:

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#3849 Postautor: mustafa » 10 kwietnia 2011, o 14:14

no to się najechali :)

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3850 Postautor: niespokojny » 10 kwietnia 2011, o 14:14

:lol:
Gratulacje dla naszych ''profesjonalistow''.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych