Ramzes pisze:Przecież kilka dni temu solidnie zapewniał że remont toru go nie interesuje a remont robi na sto % mosir.minęły dwa-trzy dni i już jest gotowy plan przebudowy toru przez klub.
Może podać jakiś cytat, który świadczyłby o tym, że remont nie interesuje prezesa? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.
Przecież już od dawna było wiadomo, że to klub wszystko przygotuje, więc wymyślasz bez sensu.
Ramzes pisze: Wcześniej Szmit mówił że nie zapłaci po robocie a teraz juz to możliwe.
Jeśli coś tak mówił to chodziło o to, że nie jest możliwością zwrócenia klubowi kosztów, gdyby ten je poniósł. Ale jakbyś przeczytał dzisiejszy artykuł w dzienniku ze zrozumieniem, to zaczaiłbyś, że wykonawcy zgodzili się na opóźniony termin płatności, więc wtedy kiedy mosir będzie miał kasę to zapłaci. Wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele.
Ramzes pisze:Wcześniej mróz miał nie pozwolić na roboty a juz teraz jest nieważny.
Mówił, że może utrudnić, ale wszyscy wiemy, że nie ma wyjścia i trzeba działać w takich warunkach jakie są i jasne było, że bez względu na pogodę remont i tak będzie robiony.
Ramzes pisze:Wcześniej przyjaciel prezydent Żuk miał załatwić 150 000,00 zł na remont a nawet nie wrzucił tego na radę. Kompletnie nie wiadomo kto za ten remont zapłaci i z czego.
Jak wiesz dlaczego nie wrzucił na radę to nas oświeć. Sam jestem ciekawy.
A jeśli nie wiesz kto zapłaci za remont to się kompromitujesz bo nie potrafisz zrozumieć najprostszego zdania z artykułu na DW "MOSiR ma im później zapłacić za pracę."
Ramzes pisze: Z tego co mi wiadomo to Pan Jacek Strugalski to od lat ma biznes w Azji bo w Turcji. Do zarządu wszedł w grudniu a już w lutym uciekł? To dwa miesiące temu nie wiedział, że przenosi firmę na drugi koniec świata? Firmę, która była głównym sponsorem i nie wykładała 5zł tylko potężne pieniadze. A przenosiny takiej firmy to nie planuje się w dwa miesiące a człowiek w przeciwieństwie do dyroprezesa nie wyglada na kompletnie niepoważnego. Bardzo to dziwna ta rezygnacja.
Pierwszy z radością nas o tym poinformowałeś i nie znasz prawdziwych powodów dlaczego odszedł, bo jak rozumiem te przenosiny to wymówka? Dawaj "prawdziwe" powody. My nieświadomi niczego forumowicze chętnie dowiemy się co masz do powiedzenia w tej sprawie.
Jeśli nie znasz tych "innych" powodów to już zakończ ten temat.
Ramzez, bardzo mi jest przykro z tego powodu, że nie możesz się pogodzić z tym, że wszystko idzie w klubie zgodnie z planem. Bardzo musisz cierpieć z tego powodu. Nie nabaw się frustracji, nie załam się bo wtedy to tylko już Abramowice może pomogą.
A powiesz nam wreszcie skąd ta nienawiść do prezesa?